COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Προς: Morias News - Ποιά είναι η ‘’ author/Antonia ‘’ ;;;

Γράφει:Ο Γιάννης Ερρίκου Λινάρδος 
Ασχολούμαι με την ενεργό δημοσιογραφία 29 ολόκληρα και πλέον χρόνια.Γνωρίζω, όπως και ο κάθε καθώς πρέπει αρθρογράφος, να έχω την ευθύνη των γραφομένων μου,βάζοντας φαρδιά πλατιά το όνομά μου κάτω από κάθε άρθρο μου. Ειδικά όταν αναφέρεται σε πρόσωπα, τότε επιβάλλεται και ο ‘’τόνος’’ .  Αυτό θα πει: ‘’Με το θάρρος της γνώμης’’.
Είναι το Α και το Ω στην αληθινή δημοσιογραφία που επιβάλλουν οι κανόνες δεοντολογίας και της ηθικής. Το να βγαίνω στον τύπο με προσωπίδα, κοινώς ‘’κουκούλα’’ και να ‘’στολίζω’’ με λάσπη άδικα και κακοπροαίρετα τον οποιονδήποτε, είναι αθέμιτο, είναι εκ του πονηρού, είναι κακοήθεια, είναι έλλειψη  παιδείας , είναι Κατινισμός, είναι κατάντια, είναι ‘’κίτρινος τύπος’’ κατά τον κοινό νου. 
Διαβάζοντας στο  κατά άλλα πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο sitemoriasnews,  του οποίου είμαι συχνά πυκνά αναγνώστης και στον σύνδεσμο : http://www.moriasnews.gr/author/antonia/  το άρθρο-σχόλιο: ‘’ Σταυριανόπουλος άρες..μάρες στο Περιφερειακό!! ‘’ , στο οποίο ο/η συντάκτης/ρια επιτίθεται με πολύ προσβλητικό, μειωτικό και απαξιωτικό τρόπο  κατά του Περιφερειακού Συμβούλου κ.Θόδωρου Σταυριανόπουλου μαθηματικού και εξαίρετου εκπαιδευτικού, ειλικρινά σοκαρίστηκα.Έχω παρακολουθήσει την 30χρονη δράση του κ.Θόδωρου Σταυριανόπουλου, ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές και σαν εκπαιδευτικός και σαν άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά. Από το εκπαιδευτικό του έργο βγήκαν στην κοινωνία επιστήμονες και η δράση του στα κοινά και ιδιαίτερα στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι αξιομνημόνευτοι, αφού πραγματικά έχει γράψει ιστορία.Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο site δεν ανήκει στην κατηγορία του ‘’κίτρινου τύπου’’ και ότι άτυχη δεν είναι η στιγμή της ομιλίας του κ.Θόδωρου Σταυριανόπουλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά άτυχο είναι το ανώνυμο και προσβλητικό δημοσίευμα  της κυρίας ‘’ author/antonia ‘’ , για το οποίο οφείλει η ιστοσελίδα αυτή να δημοσιοποιήσει το πραγματικό όνομα της αρθρογράφου. Διαφορετικά το θέμα αυτό θα αποτελεί ένα στίγμα στην περεταίρω πορεία του. Οι άνθρωποι που φορούν κουκούλες, ήταν, είναι και θα είναι πάντα επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο από όποιο χώρο και από οποιοδήποτε πόστο λειτουργούν. Αναμένουμε… 
Γιάννης Ερρίκου Λινάρδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.