COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Εκδικείται τον Γ. Λαμπρόπουλο ο Αντ. Ρέμος... ...επειδή τον έστειλε να υπηρετήσει φαντάρος παρά τις πιέσεις (και από μεγαλοδημοσιογράφο) να τον ...απαλλάξει! .
Από τον Γιώργο Kωστόπουλο.
Πολύ σωστά τα γράφετε (εδώ) για τη συναυλία που θα δώσει το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας 3 Αυγούστου στην Πύλο ο Αντώνης Ρέμος και χάριν της οποίας έγιναν άνω κάτω οι ώρες και οι μέρες για τα εγκαίνια του Κολυμβητηρίου της Κυπαρισσίας.
Τη νέα πληροφορία που θέλω εγώ να προσθέσω είναι ότι ο Αντ. Ρέμος δίνει τη συναυλία για να βοηθήσει εν όψει εκλογών τον Αντ. Σαμαρά και με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τον άλλο βουλευτή της Μεσσηνίας -και πρώτο σε σταυρούς- Γιάννη Λαμπρόπουλο.
Για ποιον λόγο; Όταν ήταν υφυπουργός Άμυνας ο Γ. Λαμπρόπουλος μεταξύ αυτών που ακύρωσε τις παράνομες απαλλαγές τους και τους υποχρέωσε να υπηρετήσουν τη θητεία τους στο στρατό ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής....
Μπορώ μάλιστα να σας αποκαλύψω ότι...

μεταξύ των άλλων "επωνύμων" που είχαν τηλεφωνήσει στον τότε υφυπουργό για να αντιμετωπίσει με ...επιείκεια τον τραγουδιστή ήταν και γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος της τηλεόρασης που κάθε βράδυ και ...κάθε πρωί παραδίδει μαθήματα αξιοκρατίας και ισονομίας - αλλά για τα κορόϊδα τους κοινούς θνητούς. Ο Ρέμος ανήκε σε ...χωριστή κατηγορία.
Παρά τις πιέσεις όμως ο Γ. Λαμπρόπουλος αρνήθηκε και ο Α. Ρέμος, όπως και οι άλλοι, στάλθηκαν να υπηρετήσουν κανονικά τη θητεία που τους αναλογούσε.
Πώς να μην θέλει να ...εκδικηθεί λοιπόν τον τότε υφυπουργό Άμυνας βοηθώντας με δωρεάν ...συναυλίες τον Αντ. Σαμαρά;
Από: press.gr@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.