COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Καμία δέσμευση Μέρκελ προς την Ελλάδα

«Ανεμική» η συνάντηση
με τον Παπανδρέου

Εμμέσως μας «μάλωσε» η κ. Μέρκελ για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα, παρ΄ ότι η ίδια μας πρόσφερε τη διαβεβαίωση ότι δε ζητά επιπλέον μέτρα από τη χώρα μας, αλλά την αυστηρή τήρηση όσων έχουν συμφωνηθεί. Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου εγγυήθηκε ότι είναι θέμα αξιοπιστίας προς τους εταίρους και η χώρα μας θα πληρώσει το δάνειο και απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης ή «κουρέματος» του χρέους.
Από το Βερολίνο και κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, λέξη δεν είπε η Γερμανίδα καγκελάριος για την ουσία των ελληνικών αιτημάτων που της μετέφερε ο κ. Παπανδρέου, παρ΄ότι ο ίδιος από την πλευρά του, την ευχαρίστησε «πάρα πολύ» τρεις φορές, για «την υποστήριξη και τη φιλία που πρόσφερε στη χώρα μας». Η Γερμανίδα καγκελάριος, δεν επιβεβαίωσε κάν τον χρόνο επιμήκυνσης του δανείου των 110 δισ. ευρώ, παρότι θεωρείται ειλημμένη απόφαση. Το άφησε να εννοηθεί, ότι μπορεί να συζητηθεί στο πλαίσιο της συνολικής απάντησης στην κρίση χρέους της και ξεκαθάρισε ότι μιλάει πάντα για το «συνολικό πακέτο» του οποίου το θέμα της Ελλάδας, αποτελεί μέρος του.
Η κ. Μέρκελ κάλεσε την Ελλάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο να φέρει σε τάξη τα οικονομικά της και αυτό το παρακολουθεί με «ικανοποίηση» ο Γερμανικός λαός. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, θέλει πολιτικό θάρρος και η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί αποφασιστικότερα προκειμένου να πειστούν για τη αξιοπιστία της και οι Γερμανοί. Μόνο που η κ. Μέρκελ χρειάστηκε να επαναλάβει ότι τα 2/3 των εξαγωγών της Γερμανίας είναι στις χώρες της Ε.Ε και ότι «ο γερμανικός λαός γνωρίζει ότι αποκομίζει οφέλη από το ισχυρό ευρώ».
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπανδρέου εγγυήθηκε ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει το δάνειο που πήρε, διότι είναι θέμα αξιοπιστίας προς τους εταίρους. Τόνισε ότι όλες οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχωρά η ελληνική κυβέρνηση στοχεύουν στην αποφυγή της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, την οποία και απέκλεισε. Διαβεβαίωσε μάλιστα για άλλη μία φορά πως η χώρα μας θα αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει .
Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που επιχειρεί να μειώσει το έλλειμμα μέσω της ανάπτυξης. Διαβεβαίωσε σαφώς ότι δεν πρόκειται να προσθέσει βάρος στις πλάτες του Γερμανού φορολογούμενου. Πρόσθεσε ότι το πρόβλημα είναι η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και παρουσίασε ως στόχους την προσέλκυση επενδύσεων, τη διαφάνεια του φορολογικού συστήματος και την διοχέτευση των δημοσιονομικών πόρων στην ανάπτυξη, δηλαδή στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εκπαίδευση, στις υποδομές και στην πράσινη ανάπτυξη, όπως τα απαρίθμησε ο κ. Παπανδρέου.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και ΥΠΕΞ Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ και τον πρόεδρο των Πρασίνων Τζεμ Έτσντεμιρ. «Κατανοώ τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ελληνική κυβέρνηση και ότι χρειάζεται θάρρος και επιμονή για να πετύχει», τόνισε αυτός χαρακτηριστικά. Αυτό που εισέπραξε συνολικά από τις επαφές του ο κ. Παπανδρέου, είναι ότι η πρόταση για το «ευρωομόλογο» ως λύση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί πρώτα στην Ελλάδα, δεν «περπατάει»
«Η κρίση στην Ευρώπη δεν αντιμετωπίζεται με συνεντεύξεις Τύπου, αλλά χρειάζονται θαρραλέες αποφάσεις, για να αποκρουστούν οι επανερχόμενες κάθε μήνα επιθέσεις των αγορών σε μεμονωμένες οικονομίες», τόνισε ο κ. Σταϊνμάιερ ενώ για τη γαλλογερμανική πρόταση για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, δήλωσε πως «λείπει ο τρόπος αντιμετώπισης και μείωσης των αναταράξεων στις ευρωπαϊκές αγορές».
Επίσης, ο ένας εκ των δύο προέδρων του κόμματος των Πρασίνων, Τζεμ Έτσντεμιρ προέβλεψε ότι η μείωση του χρέους δεν πρέπει να αναμένεται βραχυπρόθεσμα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. «Είναι υπόθεση ολόκληρης της κοινωνίας και όχι ενός μόνον κόμματος», είπε και τάχθηκε υπέρ της πρότασης για την έκδοση ευρωομολόγων.
eklogika

3 σχόλια:

  1. Είμαι ο κ Rod Williams, ένα νόμιμο και ένα αξιόπιστο δανειστή χρήματα. Εμείς
    είναι από ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Εμείς δανείζει κεφάλαια με
     τα άτομα που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια με την κακή πίστωση ή σε
     ανάγκη από χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή να επενδύσουν στις επιχειρήσεις.

    Έχετε ψάξει για το δάνειο; δεν έχετε να ανησυχείτε γιατί είστε
    στο σωστό μέρος Προσφέρουμε
    Δάνειο που κυμαίνονται από 5.000 εκατομμύρια σε 20.000.000 εκατ χαμηλό επιτόκιο
    ποσοστό 3%.

    Αν είστε στην ανάγκη ενός δανείου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:
    rodwilliamsloaninvestment123@outlook.com

    Ευγενικά να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και ικανοί να προσφέρουν δάνειο
    ποσό. Πλήρης / συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Αίτησης, έτσι ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν τη
    διαδικασία δανείου.

     1: Όνομα (τα): ....................
     2: Χώρα: ...................
     3: Κράτος: .................... Διεύθυνση κατοικίας: ................
     4: Ηλικία: ...........................
     5: Μηνιαίο Εισόδημα: ...............................
     6: Ύψος: ..............................
     7: Διάρκεια Δανείου: ............................
     8: Ποσό που απαιτείται: .................
     9: Τηλέφωνο: ....................
     10: Επάγγελμα: ...........................
     11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο είτε της
     Μετά από αυτή θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί απάντησή σας:

       * Διεθνές Διαβατήριο
       * Άδεια οδήγησης


     ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
     Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο για την οικονομική ελευθερία! ...

     Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου

    Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
    Με κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
    ιδιώτες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
    Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στην πραγματική ανάγκη, το ποσοστό
    το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Μισθωμένα, Δάνειο προς
    Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπική δανεισμού. Είμαι
    Διαθέσιμο για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
    μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
    να αποφύγει σοβαρά

    Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ LFDS. Θα ήθελα να το ανακοινώσω στο κοινό σχετικά με το πώς ήρθα σε επαφή με το LFDS αφού έχασα τη δουλειά μου και μου αρνήθηκε το δάνειο από την τράπεζά μου και από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του βαθμού μου που δεν μπορούσε να πληρώσει τα τέλη των παιδιών μου ήταν πίσω από λογαριασμούς, που πρόκειται να πεταχτούν έξω από το σπίτι εξαιτίας της αδυναμίας μου να πληρώσω το ενοίκιο μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα παιδιά μου πήραν από μένα αναδοχή. Στη συνέχεια, έθεσα για να αναζητήσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση όπου έχασα 3.670 δολάρια που δανείζομαι από τους φίλους που είχα σχίσει από δύο εταιρείες online δανείου. Μέχρι να διαβάσω για: Le_Meridian Χρηματοδότηση Υπηρεσία (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) κάπου στο διαδίκτυο, ακόμα δεν ήταν να πείσει λόγω του τι έχω περάσει μέχρι ένας συγγενής μου που είναι ένας κλήρος μου είπε επίσης σχετικά με το τρέχον πρόγραμμα δανείων της LFDS με πολύ χαμηλό επιτόκιο 1,9 %% και τους υπέροχους όρους αποπληρωμής χωρίς ποινή για αδυναμία πληρωμής. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να έρθω σε επαφή μαζί τους που έκανα μέσω του κειμένου + 1-989-394-3740 και ο κ. Benjamin μου απάντησε πίσω εκείνη την ημέρα Ήταν η καλύτερη και σπουδαία ημέρα της ζωής μου που δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί όταν λαμβάνω μια πιστωτική προειδοποίηση ύψους $400,000.00 δολαρίων δολάριο Usd που ζήτησα. Χρησιμοποίησα αποτελεσματικά το δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και να ξεκινήσω μια επιχείρηση και σήμερα τα παιδιά μου είναι τόσο χαρούμενα και ικανοποιημένα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) WhatsApptext helpline: + 1-989-394-3740 Γιατί το κάνω αυτό; Το κάνω αυτό για να εξοικονομήσω όσους χρειάζονται ένα δάνειο για να μην πέσουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ και ο Θεός σας ευλογεί όλους, εγώ είμαι Oleksander Artem από το Horizon Park BC, Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.