COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Μήνυμα Σαμαρά στο εσωτερικό της ΝΔ


By:ant1online
Την πόρτα της εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς σε όσους «πλήγωσαν το φιλότιμο του λαού», από το βήμα του εκτάκτου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, στέλνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.
σε όσους «πλήγωσαν το φιλότιμο του λαού», από το βήμα του εκτάκτου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, στέλνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από την κυβέρνηση μέτρα για την τόνωση της οικονομίας ενώ την κατηγόρησε και για ολιγωρία και καθυστερήσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Γιαννάκου, δήλωσε ότι απαραίτητο στοιχείο για τη συνοχή των πολυσυλλεκτικών κομμάτων, όπως η Ν.Δ., είναι η σύνθεση απόψεων.

Ο κ. Σαμαράς την Τρίτη, 16 Μαρτίου, θα βρεθεί στις Βρυξέλλες, ως επίσημος καλεσμένος του προέδρου του ΕΛΚ Β.Μάρτενς. Θα παραβρεθεί σε πρόγευμα εργασίας όπου θα λάβουν μέρος υπουργοί Οικονομίας ευρωπαϊκών χωρών όπως η κα Κριστίν Λαγκάρντ της Γαλλίας, ο κ. Σόιμπλε από τη Γερμανία και ο κ. Τρεμόντι από την Ιταλία. Θέμα της συνάντησης, η εξεύρεση λύσεων με τις οποίες η Ευρώπη θα βγει με γρήγορο και ασφαλή τρόπο από την κρίση.

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ γνωρίζοντας ότι η χώρα περνάει τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων 50 ετών, κάνει ό,τι πρακτικά είναι δυνατό για να βάλει πλάτη στον τόπο, να στηρίξει την Ελλάδα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.