COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Εντελλόμεθα όπως ψηφήσητε……



Δεν τελεί η χώρα μας μόνον σε απόλυτην οικονομικήν αδυναμίαν, σε απόλυτην λιτότητα και πενίαν του συνόλου του πληθυσμού της, σε μηδενικήν παραγωγικήν ανάπτυξη αλλά και  σε απόλυτον έλεγχον και της πλέον απλής δράσεώς της!!  Η λεγομένη επιτροπεία  στην οποίαν  οδήγησαν την χώραν οι πολιτικοί της διαχρονικώς, δεν έχει γίνει αισθητή από τους κατοίκους στην ευρυτάτην πλειονοψηφίαν,  παρά μόνον σε ολίγους.
Γνωρίζει η Ελληνική ύπαιθρος την ύπαρξη ξένων σε Υπουργεία, Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες κα, ότι η γνώμη αυτών είναι αποφασιστική;
Γνωρίζει η πλειονότητα των  Ελλήνων, ότι οι Νόμοι πρέπει να εγκριθούν από τους δανειστές για να κατατεθούν στην Βουλήν  προς ψήφιση;

Γνωρίζομαι όλοι εμείς, ότι νομοθετήσεις οι οποίες αποβλέπουν σε εισπράξεις σε βάρος μας έρχονται στην χώραν μας γραμμένες στην αγγλικήν γλώσσαν και ψηφίζονται από την Βουλήν;
Φυσικά δεν γνωρίζομεν τίποτε γιατί ποτέ κανείς δεν μας ενημέρωσε. Θα είχαμεν απόλυτην αξίωση από τα ΜΜΕ, καθημερινώς να κάνουν αναλύσεις πάνω σ’ αυτά, στα δελτία ειδήσεων, για να γνωρίζει ο «κυρίαρχος Λαός» ότι τον υπεκατέστησαν αλλότριοι….
Μεταξύ των δεκάδων αρνητικών νομοθετημάτων που στέλνουν οι αλλοδαποί επίτροποι, χαρακτηριστικόν απόσπασμα, είναι  η παρακάτω εντολή για ρύθμιση.
«Να τροποποιήσει (η κυβέρνηση) τον συνταξιοδοτικό νόμο έτσι ώστε από 1.1.2018 η βάση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες να καθορίζεται από τα μεικτά κέρδη πριν από την αφαίρεση των ασφαλιστικών υποχρεώσεων του προηγούμενου έτους. Η βάση επί της οποίας υπολογίζονται οι ασφαλιστικές μειώνεται προσωρινά κατά 15% για το 2018, δίχως άλλη μείωση εφεξής».
Ο Νόμος 4387/2-016, (πρόσφατος και  με δική τους έγκριση!!), στο άρθρον 19 προβλέπει  ότι οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται στα καθαρά έσοδα της επιχειρήσεως. Οι δανειστές τώρα ζητούν τον υπολογισμόν στο σύνολον των εσόδων, κάτι που σημαίνει μεγάλη πρόσθετην καταβολήν  φόρου από τις επιχειρήσεις, όσον και αν έχουν δολώματα ευνοϊκά!!! Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα και δη οι μικρομεσαίες οι οποίες ήταν η βάση της οικονομίας, έχουν αφανιστεί τελείως και έχουν αποδεκατισθεί. Δεν αντέχουν την θανατηφόραν φορολογίαν και την έλλειψη αγοραστικής κινήσεως, αφού οι Έλληνες δεν διαθέτουν πρόσθετα χρήματα. Δεν τους «έβγαιναν» τα χρήματα από τις μέχρι τούδε δυσβάστακτες φορολογήσεις, περικοπές συντάξεων και μισθών και δεκάδες άλλες επαχθέστατες οικονομικές ρυθμίσεις,  και σκέφθηκαν να κάμουν ακόμα δυσκολότερες και επαχθέστερες στις φορολογήσεις επιχειρηματιών αλλά και ιδιωτών. Πόσες δεκάδες υπάλληλοι και επιστήμονες διαφόρων κλάδων απασχολούνται στα γραφεία της Α-ν-ενώτου Ευρώπης, για να συντάσσουν πνιγηρά νομοσχέδια κατά του Ελληνικού Λαού;; Πόσην γνώση έχουν, των συνθηκών διαβιώσεως στην χώραν την οποίαν μετέτρεψαν σε «πειραματόζωον» ερεύνης οικονομικώς αδυνάτων χωρών;;;;;;; Οι συνθήκες διαβιώσεως στην Ελλάδα, δεν ταιριάζουν καθόλου με τους βορειοπαγείς νομοθέτες. «Δεν ταιριάζουν τα χούγια μας» και επομένως οι νομοθετήσεις σας στα δικά μας interna corporis, είναι εκ των προτέρων άστοχες και επιβλαβείς.
Οι Έλληνες Βουλευτές θα ψηφίσουν αυτήν την (μεταξύ απείρων άλλων) καταστροφικήν διάταξη;;
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.