COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πιόνι του Πούτιν.

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, Είναι πλέον σοκαριστικά ξεκάθαρο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πιόνι του Πούτιν.
Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
Η σοκαριστική αλήθεια για τον ΤραμπΚαι πρέπει όλος ο κόσμος να το συνειδητοποιήσει, πριν είναι πολύ αργά...
Τη δεκαετία του '90, οι επιχειρήσεις του Τραμπ χρεοκόπησαν τόσες φορές, που πολλές μεγάλες τράπεζες σταμάτησαν να του δανείζουν. Γι’ αυτό και στράφηκε στους Ρώσους ολιγάρχες -- την κυβερνώσα κλίκα του Πούτιν -- για να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις του και να ξεπλένει βρώμικο χρήμα για λογαριασμό τους. Αυτό ήταν, και εξακολουθεί να είναι, κύρια δραστηριότητα των επιχειρήσεων του Τραμπ. Ο πρόεδρος της Αμερικής είναι ρωσικό «πλυντήριο χρήματος».

«Δε βασιζόμαστε στις Αμερικανικές τράπεζες. Έχουμε όλη τη χρηματοδότηση που χρειαζόμαστε από τη Ρωσία.»
Έρικ Τραμπ, 2014
Κι αυτό δεν είναι εικασία ή υπερβολή. Υπάρχει σωρεία αποδείξεων. Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, έχει στενούς δεσμούς με Ρώσους ολιγάρχες. Τώρα κρατείται προφυλακισμένος αναμένοντας δίκη με βαριές κατηγορίες -- μεταξύ άλλων και ξέπλυμα χρήματος!
Δες παρακάτω τις 5 σημαντικότερες αποκαλύψεις που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για τη μακροχρόνια διαπλοκή του Τραμπ με το οργανωμένο έγκλημα της Ρωσίας, προώθησε αυτό το email παντού και διάδωσέ το στο Facebook -- όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν:
Κοινοποίησε στο Facebook


1Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.Ο κύριος οικονομικός υποστηρικτής του ουρανοξύστη του Τραμπ στο Τορόντο ήταν ένας Ρωσοκαναδός δισεκατομμυριούχος που απέκτησε χρήματα πουλώντας ένα τεράστιο ουκρανικό χαλυβουργείο για σχεδόν 1 δισ. δολάρια. 100 εκατ. δολάρια απ’ αυτά πήγαν σε έναν διαμεσολαβητή με διασυνδέσεις στο Κρεμλίνο, πιθανότατα για δωροδοκία ΥΨΗΛΑ ιστάμενων Ρώσων αξιωματούχων. Μάντεψε ποιος ήταν πρόεδρος της τράπεζας που χρηματοδότησε τη συμφωνία... Ο Βλαντιμίρ Πούτιν.


2Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.Ο Τραμπ αγόρασε το σπίτι του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα έναντι 41 εκατ. δολαρίων. Λίγα χρόνια αργότερα, και χωρίς ανατίμηση της αγοράς, το πούλησε για 95 εκατ. δολάρια -- το ακριβότερο σπίτι στις ΗΠΑ τότε! Πώς; Το αγόρασε βαθύπλουτος Ρώσος ολιγάρχης. Ακόμη δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο χάρισε στην ουσία 54 εκατ. στον Τραμπ. Αλλά είναι κλασική μέθοδος ξεπλύματος.


3Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.Οι επιχειρήσεις ακινήτων του Τραμπ στηρίχθηκαν πολλές φορές από ρωσικό χρήμα, συνήθως μέσα από offshore εταιρείες-φαντάσματα. Το 77% των διαμερισμάτων στον ουρανοξύστη SoHo του Τραμπ πουλήθηκαν μετρητοίς σε τέτοιες εταιρείες. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι με διασυνδέσεις στην Ρωσική ολιγαρχία και μαφία, έζησαν σε κτήρια του Τραμπ, μεταξύ άλλων και ένας απ’ τους πιο γνωστούς Ρώσους μαφιόζους. Ένας μάλιστα λειτουργούσε παράνομο κύκλωμα τζόγου με ιλιγγιώδη ποσά στο διαμέρισμα ακριβώς κάτω απ’ αυτό του Τραμπ!
«Οι Ρώσοι κατέχουν ένα δυσανάλογο ποσοστό σε πολλές επιχειρήσεις μας».
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, 2008


4Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.Ο χρηματομεσίτης και «ανώτερος σύμβουλος» του Τραμπ για πολλά χρόνια, ήταν ο καταδικασμένος Ρώσος εγκληματίας Φέλιξ Σάτερ -- γνωστός ως ο μαφιόζος που έστειλε κάποιον στο νοσοκομείο με 100 ράμματα, αφού του κομμάτιασε το πρόσωπο με ποτήρι κοκτέιλ margarita. Ο Σάτερ βοήθησε να στηθούν οι εταιρείες-φαντάσματα, έφερε ρευστό στις επιχειρήσεις του Τραμπ, και έκανε σχέδια για ουρανοξύστη του Τραμπ στη Μόσχα. Είναι επίσης στον στενό κύκλο του Πούτιν. Αυτό είναι ένα email που έστειλε ο Φέλιξ στον δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόχεν, τον Νοέμβρη του 2015:
«Μάικλ κανόνισα να καθίσει η Ιβάνκα στην προσωπική καρέκλα του Πούτιν, στο γραφείο του στο Κρεμλίνο. Θα βάλω τον Πούτιν στο παιχνίδι και θα εκλέξουμε τον Ντόναλντ. Ξέρουμε κι οι δύο πως κανείς άλλος δεν θα τα καταφέρει, χωρίς χαζομάρες και απληστία. Ξέρω πώς θα το παίξω και θα το κανονίσω. Φίλε μου, το αγόρι μας μπορεί να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ κι εμείς μπορούμε να το σχεδιάσουμε. Θα κάνω όλη την ομάδα του Πούτιν να το στηρίξει, θα το κάνω.»


5Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.Άλλη κύρια δραστηριότητα του Τραμπ είναι τα καζίνα -- κλασικά πλυντήρια χρήματος. Ένα απ’ τα καζίνα του παραβίασε 100 φορές τη νομοθεσία και αναγκάστηκε να πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που δόθηκε ποτέ για «εσκεμμένη παραβίαση» των κανόνων ενάντια στο ξέπλυμα χρήματος. Ο Τραμπ έχει νομική υποχρέωση να εφαρμόζει διαδικασίες «δέουσας επιμέλειας» για όλες τις επιχειρήσεις του, για να εμποδίζει το ξέπλυμα. Το δεξί χέρι του Τραμπ απάντησε σ’ αυτό: «Ο Ντόναλντ δεν κάνει επιμέλειες».


Η Μεγάλη Εικόνα

Ο Πούτιν ήταν πράκτορας της KGB, έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, έχει δολοφονήσει ανθρώπους σε άλλες χώρες, έχει εισβάλει στην Ουκρανία, έχει καταλάβει την Κριμαία, έχει καταρρίψει Μαλαισιανό αεροπλάνο με πάνω από 300 επιβαίνοντες, έχει στηρίξει το δολοφονικό καθεστώς της Συρίας, έχει υποθάλψει τον ξυλοδαρμό και βασανισμό ομοφυλοφίλων, έχει κλέψει έως και 200 δισ. δολάρια απ’ τον λαό του, έχει παρέμβει σε εκλογές άλλων χωρών και έχει ανοίξει αυτό που το NATO αποκαλεί τον «μεγαλύτερο υβριδικό πόλεμο στην ιστορία» για να υπονομεύσει τις δυτικές δημοκρατίες. Επίσης πιστεύεται ευρέως ότι διέταξε τη δολοφονία Ρώσων δημοσιογράφων και επικριτών του, κι ότι βομβάρδισε εκατοντάδες άμαχους Ρώσους για να στήσει ψεύτικη τρομοκρατική επίθεση και να δικαιολογήσει τον πόλεμο στην Τσετσενία.
Αλλά όταν o Τραμπ ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου αν έχει να επιρρίψει κάτι στον Πούτιν, δεν είχε τίποτα να πει, και γελοιοποίησε τις αρχές που διερευνούν τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές!
Γιατί; Επειδή ο Τραμπ δουλεύει για το κύκλωμα διαφθοράς του Πούτιν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Και είναι αυτό το κύκλωμα που θα τον κάνει ακόμη πιο πλούσιο για τα επόμενα 20 χρόνια (παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία, αρνήθηκε να σταματήσει τις μπίζνες ως πρόεδρος).
Ο Τραμπ *ίσως* είναι πιόνι της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας και *ίσως* έχει συνεργαστεί με τον Πούτιν για να σαμποτάρει τις αμερικανικές εκλογές. Αλλά αυτό που δεν χωράει *ίσως*, είναι ότι ξεπλένει βρώμικο ρωσικό χρήμα για τον δικτάτορα της KGB. Όλος ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει αυτό και να συσπειρωθεί ενάντια αυτής της διεφθαρμένης συμμαχίας των δύο υπερδυνάμεων, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Διάδωσε αυτό το email παντού:
Κοινοποίησε στο Facebook
Με ελπίδα,
Ricken, Emma, Rewan, Joseph, Iain, Morgan, Σπύρος, Flora και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz
Υ.Γ.: Δες παρακάτω πληθώρα από έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές για όλα όσα προαναφέραμε (ΣΥΓΝΩΜΗ που είναι στα Αγγλικά!). Το Avaaz δεν είναι άλλη μια απ' αυτές τις προβοκατόρικες ομάδες τρολαρίσματος που διαδίδουν ψέματα για το κέρδος. Είμαστε μη κερδοσκοπικό κίνημα και κάθε φορά που κάνουμε λάθος σε κάτι, δημοσιεύουμε διορθώσεις στη σελίδα για την εγκυρότητα, που είναι προσβάσιμη απ’ την αρχική μας σελίδα.
Υ.Γ. 2: Αν σου ακούγεται υπερβολικό o Τραμπ να ξεπλένει χρήμα του οργανωμένου εγκλήματος, έχε υπ' όψη σου ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της βρωμιάς του:
  • Το «φιλανθρωπικό» του ίδρυμα είναι στα πρόθυρα να βάλει λουκέτο, λόγω των άπειρων περιστατικών απάτης.
  • Το «Πανεπιστήμιο Τραμπ» έφαγε τα λεφτά αμέτρητων ευάλωτων ανθρώπων.
  • Η πρώην σύζυγός του κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τη βίασε και της ξερίζωσε τα μαλλιά, επειδή δεν του άρεσε o γιατρός που εκείνη του πρότεινε για προσθετική μαλλιών.
  • Έχει βιντεοσκοπηθεί να καυχιέται για σεξουαλικές επιθέσεις σε πολλές γυναίκες.
  • Εκατοντάδες άνθρωποι που εργάστηκαν για εκείνον λένε ότι απλώς αποφάσισε να μην τους πληρώσει -- μεταξύ άλλων λαντζιέρηδες, ελαιοχρωματιστές και σερβιτόροι που πληρώνονται τον βασικό μισθό.
  • Έχει δεχτεί αγωγές και έχει αναγκαστεί να πληρώσει εξώδικους διακανονισμούς, πάνω από 100 φορές.
Ο Τραμπ δεν είναι κτήνος. Είναι ένας άνθρωπος που, όπως όλοι, έχει και προτερήματα και σεβαστές απόψεις. Όμως όποιος αρνείται ότι είναι βουτηγμένος στη διαφθορά αγνοεί τα γεγονότα. Για να καταλάβουμε τον Τραμπ και να προστατέψουμε τον κόσμο απ’ αυτόν, πρέπει να κατανοήσουμε τη διαφθορά του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη Ρωσία και τον πρόεδρο Τραμπ (στα Αγγλικά) -- Committee to Investigate Russia
https://investigaterussia.org/timelines/everything-we-know-about-russia-and-president-trump

Βρόμικο χρήμα: Η σύνδεση του Τραμπ με το Καζακστάν (στα Αγγλικά) -- Financial Times
https://www.ft.com/content/33285dfa-9231-11e6-8df8-d3778b55a923

Ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ δήλωσε πριν από 10 χρόνια ότι πολλά περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας είχαν προέλθει από τη Ρωσία (στα Αγγλικά) -- Business Insider
http://www.businessinsider.com/donald-trump-jr-said-money-pouring-in-from-russia-2018-2

Σύμφωνα με ερευνητή, οι πωλήσεις ακινήτων του Τραμπ υποδηλώνουν ξέπλυμα χρήματος (στα Αγγλικά) -- Reuters
https://uk.reuters.com/article/uk-usa-trump-russia-fusion/sales-of-trump-properties-suggestive-of-money-laundering-researcher-idUKKBN1F8058

Ο πύργος των μυστικών: Τα ρωσικό χρήμα πίσω από έναν ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ (στα Αγγλικά) -- Financial Times
https://www.ft.com/trumptoronto

Οι ρωσικές διασυνδέσεις του Τραμπ (στα Αγγλικά) -- Financial Times
https://ig.ft.com/sites/trumps-russian-connections/

Αγωγή κατά Τραμπ: Ο πύργος του στο Τορόντο ήταν «επενδυτικός μηχανισμός και συνωμοσία» (στα Αγγλικά) -- HuffPost
https://www.huffingtonpost.ca/2016/11/07/trump-tower-toronto-lawsuit_n_12849150.html?guccounter=1

Το πλυντήριο ρωσικού χρήματος του Τραμπ (στα Αγγλικά) -- The New Republic
https://newrepublic.com/article/143586/trumps-russian-laundromat-trump-tower-luxury-high-rises-dirty-money-international-crime-syndicate

Δείτε πώς πραγματοποιείται μάλλον το ξέπλυμα ρωσικού χρήματος από τον Τραμπ (στα Αγγλικά) -- Wired
https://www.wired.com/story/if-trump-is-laundering-russian-money-heres-how-it-works/

Το καζίνο του Τραμπ άρχισε να προκαλεί ανησυχίες για ξέπλυμα χρήματος λίγο αφού άνοιξε (στα Αγγλικά) -- CNN
https://edition.cnn.com/2017/05/22/politics/trump-taj-mahal/index.html

Ο Ντόναλντ Τραμπ και το μέγαρο που δεν ήθελε κανείς, μέχρι που εμφανίστηκε ο Ρώσος βασιλιάς των λιπασμάτων (στα Αγγλικά) -- Miami Herald
https://www.miamiherald.com/news/business/article135187364.html

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις πτωχεύσεις του Ντόναλντ Τραμπ (στα Αγγλικά) -- CNN)
https://money.cnn.com/2015/08/31/news/companies/donald-trump-bankruptcy/

Το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά επικυρώνει την απόφαση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραπλάνησε επενδυτές (στα Αγγλικά) -- The Independent
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-lawsuit-canada-court-approves-legal-case-against-us-president-a7623566.html

Η ρωσική ελίτ επένδυσε σχεδόν 100 εκατ. δολάρια σε κτήρια του Τραμπ (στα Αγγλικά) -- Reuters
https://www.reuters.com/investigates/special-report/usa-trump-property/

Γιατί ένας Ρώσος πλήρωσε 95 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το μέγαρο του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς; (στα Αγγλικά) -- The Seatle Times
https://www.seattletimes.com/nation-world/why-did-a-russian-pay-95m-to-buy-trumps-palm-beach-mansion/

Η έρευνα στη Ρωσία και ο Ντόναλντ Τραμπ: Ένα χρονικό από επίσημες πηγές (στα Αγγλικά) -- Politifact
http://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2018/jul/16/russia-investigation-donald-trump-timeline-updated/

Οι 10 επικριτές του Βλαντιμίρ Πούτιν που βρήκαν βίαιο ή ύποπτο θάνατο (στα Αγγλικά) -- The Washington Post
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/03/23/here-are-ten-critics-of-vladimir-putin-who-died-violently-or-in-suspicious-ways/?noredirect=on&utm_term=.8507f77dfcb1

Ένα σύντομο ιστορικό για τις απόπειρες δολοφονίας Ρώσων με δηλητήριο (στα Αγγλικά) -- Foreign Policy
https://foreignpolicy.com/2018/03/09/a-brief-history-of-attempted-russian-assassinations-by-poison/

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι έγκλημα, όχι εμφύλιος πόλεμος (στα Αγγλικά) -- Forbes
https://www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2016/11/20/international-criminal-court-russias-invasion-of-ukraine-is-a-crime-not-a-civil-war/#1cf1ce247ddb

Η χειρότερη συμφωνία του Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βοήθησε να κτιστεί ένα ξενοδοχείο στο Αζερμπαϊτζάν που φαίνεται να είναι επιχείρηση διαφθοράς ολιγαρχών, οι οποίοι συνδέονται με την Επαναστατική Φρουρά του Ιράν (στα Αγγλικά) -- The New Yorker
https://www.newyorker.com/magazine/2017/03/13/donald-trumps-worst-deal

Η επιχείρηση διαφθοράς του Τραμπ (στα Αγγλικά) -- The New Yorker
https://www.newyorker.com/magazine/2017/08/21/trumps-business-of-corruption

Ο δικηγόρος του Τραμπ «πληρώθηκε από την Ουκρανία» για να διευθετήσει τις συνομιλίες στον Λευκό Οίκο (στα Αγγλικά) -- BBC
https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-44215656

Από την εκλογή του και μετά, ο Τραμπ έχει πουλήσει ακίνητα εκατομμυρίων με μυστικές συμφωνίες (στα Αγγλικά) -- Newsweek
https://www.newsweek.com/trump-real-estate-secret-buyers-777276

Ποιοι ήταν λοιπόν οι δεσμοί του Ντόναλντ Τραμπ με τη μαφία; (στα Αγγλικά) -- Politico
https://www.politico.com/magazine/story/2016/05/donald-trump-2016-mob-organized-crime-213910

Η Ρωσίδα δικηγόρος από τη διαβόητη συνάντηση στον πύργο του Τραμπ παραδέχεται ότι είναι πληροφοριοδότρια του Κρεμλίνου (στα Αγγλικά) -- CNBC
https://www.cnbc.com/2018/04/27/emails-show-new-ties-between-trump-tower-russian-and-kremlin-nbc.html



Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.



Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 47 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
. Κινητοποιούμαστε για να φέρνουμε τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.

Έλαβες αυτή την ειδοποίηση επειδή στις έγινες μέλος του Avaaz υπογράφοντας ένα ψήφισμα με τη διεύθυνση email ilur87@otenet.gr.

Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.