COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Παπαρήγα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη

Το ΚΚΕ δεν απέχει από την επέτειο της δολοφονίας ενός παιδιού, υπογράμμισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στο περιθώριο της επίσκεψής της την Δευτέρα το πρωί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

«Η καλύτερη τιμή σε αυτή την επέτειο είναι η ιεράρχηση δραστηριότητας για θέματα μόρφωσης και δουλειάς. Και άλλωστε θύμα των συνεπειών αυτής της πολιτικής ήταν και ο Αλέξης», είπε επίσης η κα Παπαρήγα.

Σχολιάζοντας τον τραυματισμό του πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Χρήστου Κίττα, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε ότι οι πρυτανικές αρχές μπαίνουν απέναντι στο εκβιαστικό δίλημμα ή να χάσουν το κεφάλι τους ή να φωνάξουν την αστυνομία να καταλύσει το άσυλο.

Αντιπροσωπεία του Κόμματος και της ΚΝΕ τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλης, γραμματέα της ΚΝΕ και βουλευτής. «Εκτιμήσαμε την ανάγκη να του συμπαρασταθούμε γιατί πραγματικά εκεί βρέθηκε μόνος του να αντιμετωπίζει μια βία η οποία δεν είχε κανένα νόημα πέρα από το να συκοφαντήσει αντικειμενικά το νεανικό και το λαϊκό κίνημα», είπε η κα Παπαρήγα.

Στο μεταξύ, η Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 9/12, όπου θα παρουσιάσει τις προτάσεις νόμου που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ για τις εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και τη διασφάλιση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και διεύρυνση των ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.