COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

«ΒΑΤΙΚΑΝΟ» θεωρεί τη Βουλή o Kος Πετσάλνικος!


Γράφει:Ο Θόδωρος Σταυριανόπουλος
Μαθηματικός-Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ
Μεσσηνίας

Έλεος με τον κύριο Πετσάλνικο.Για μπανανία μας περνά.
Τι νομίζει ότι είναι Βουλή;
Μήπως νομίζει ότι είναι «Βατικανό»,μήπως «’Άγιο Όρος»
ή μήπως «ανεξάρτητο κρατίδιο».

Βάφτισε τον 15ο και 16ο μισθό των εργαζομένων στη Βουλή επίδομα, μας είπε ότι οι τελευταίοι 250 διορισμοί «βολεμένων» στην Βουλή με «απέραντη αξιοκρατία» ότι είχαν υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, λες και ο μισθός ο δικός μας που του έγινε ξαφνικά περικοπή δεν ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένος. Λες και δεν μπορούσε να μπλοκάρει την πρόσληψή τους μετά από όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας.

Μετά από όλα αυτά, ικανοποιημένος ο κύριος Πρόεδρος αφού προστάτεψε τους «1500 του» υπαλλήλους ανέλαβε, ρόλο κριτή του πολυνομοσχεδίου Καλλικράτη. Πριν όμως κάνει κριτική στο πολυνομοσχέδιο θα μας χαροποιούσε να ακούγαμε τον κύριο Πρόεδρο να λέει ότι του περισσεύουν 500 από τους υπαλλήλους της Βουλής και μεθοδεύεται ο τρόπος μετάταξής τους. Πως στο παρελθόν η Βουλή ικανοποιούσε τις ανάγκες της με 300 υπαλλήλους όταν ακόμα έγραφαν με τον κονδυλοφόρο και σήμερα με όλη την σύγχρονη τεχνολογία απαιτούνται για τις λειτουργικές ανάγκες 1500. Αν είναι δυνατόν το κανάλι της Βουλής με «4 σταθερές κάμερες» να χρησιμοποιεί περί τα 150 άτομα.

Τι άλλο έχει σειρά να μας σχολιάσει ο κύριος Πρόεδρος. Τελειώνω με ένα ερώτημα για τον κύριο Πρόεδρο. Αληθεύει ότι στην υπηρεσία αλλαγής ποτηριών των ομιλητών του Κοινοβουλίου (νεροκουβαλητές) απασχολούνται περί τα 25 άτομα;

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής

έχετε μακρόχρονη και συνεπή παρουσία στο ΠΑΣΟΚ γι’ αυτό σκεφτείτε την υστεροφημία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.