COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Παγκόσμιος διασυρμός



Συμβάντα τα οποία διασύρουν ποικιλοτρόπως, την Ελλάδα καθημερινώς, είναι αναρίθμητα. Αλλά κανείς δεν θέτει φραγμόν σ’ αυτά. Και η περιφρονητική δυσμένεια συνεχίζεται στα διεθνή κέντρα ενημερώσεως.
Τα εγκλήματα κατά ζωής είναι στην επιφάνειαν καθημερινώς. Το δράμα είναι πως αυτά τα διαπράττουν σε μέγιστον ποσοστόν αλλοδαποί, αλλά ο υπερπόντιος ακροατής θα ακούσει και θα συνειδητοποιήσει ότι στην Ελλάδα έγινε το έγκλημα. Δεν τον ενδιαφέρει αν πρόκειται για αλλοδαπούς δράστες!!
Οι ακατάσχετες ληστείες σε Τράπεζες, εργοστάσια, ή σπίτια πολλές μετά βασάνων ή φόνου των ληστευομένων, διαπράττονται στο μέγιστον ποσοστόν από παρανόμους λαθρομετανάστες! Ο Υπερπόντιος ακροατής, στην Ελλάδα θα συγκρατήσει ότι έγινε το έγκλημα! Δεν τον ενδιαφέρει από ποίους.

Οι ληστρικές πωλήσεις αγαθών σε τουριστικούς χώρους και δη σε επισκέπτες, αποτελούν βαρύτατον πλήγμα και στον τουρισμόν και στο όνομα της Ελλάδος ως ακριβούς χώρας. Πάταξη του φαινομένου δεν υπάρχει και τούτο διότι, κανείς δεν φοβάται τον Νόμον. Αν γνώριζε ο παραβάτης σε  τουριστικές και μη περιοχές, ότι θα τιμωρηθεί παραδειγματικώς, ότι θα χάσει αμέσως το κέντρον με συνοπτικές διαδικασίες, ότι θα διωχθεί ποινικώς και ότι θα πληρώσει υπέρογκον πρόστιμον για τον διασυρμόν της χώρας, δεν θα προέβαινε ποτέ σε ληστρικές υπερτιμολογήσεις προϊόντων.
Λαθρομετανάστες στην προσπάθειαν «ανέτου» κλοπής, διαχέουν αναισθητικόν υγρόν και ναρκώνουν το θύμα. Καινοτόμοι τρόποι ληστειών. Και αυτή η τακτική χαράσσεται στην  μνήμην των ακροατών, για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα.
Τα δυσμενή και απαίσια έως αποκρουστικά δολοφονικά μέσα, διαπράξεως ποινικών παραβάσεων είναι αναρίθμητα. Και πάντα ταύτα διασύρουν την Ελλάδα και την θέτουν σε ενδοιασμούς, αν πρόκειται για ασφαλή και φιλόξενη χώραν για τους επισκέπτες.
Από την άλλην πλευράν οι επί καθημερινής βάσεως και επί μίαν επταετιαν αναφορές του διεθνούς τύπου, για την οικονομικήν κατάσταση στην Ελλάδα, χωρίς να ευρίσκεται άμεση λύση διευθετήσεως και απαλλαγής της από την επιτροπίαν, δεν είναι το καλλίτερον δια την  χώραν. Οι φιλόδοξοι επενδυτές, έχουν μεγάλους ενδοιασμούς.  Θέλουν αλλά τρομάζουν. Μεταξύ των άλλων πολλών αποτρεπτικών για επενδύσεις στην Ελλάδα, είναι η βαρυτάτη φορολογία και τα άκρως αδικαιολόγητα γραφειοκρατικά εμπόδια. Οι καθημερινές στάσεις και πορείες, (λελογισμένες οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικαλιστικών φορέων), (το 2015 πραγματοποιήθηκαν 1.500 πορείες πάσης μορφής), δεν δίδουν καλήν εικόνα στο εξωτερικόν, οι κάτοικοι του οποίου, δεν είναι δυνατόν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των αγανακτισμένων Ελλήνων.  Όλα αυτά δεν συμβάλλουν στον σχηματισμόν, καλής εικόνας, από τους κατοίκους του εξωτερικού για την Ελλάδα και θα πρέπει να περισταλούν με κάθε τρόπον.  Πρώτ’ απ’ όλα τα ειδεχθή εγκλήματα. Ακολούθως τα οικονομικά επαχθή μέτρα.
  Η Ελλάδα έχει απόλυτην ανάγκην, την ευμενή  περί αυτής εικόνα πάντων. Εκάς οι δυσφημιστικές πράξεις και  οι Ηροστράτειες αναφορές.
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.