COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Γεωργίας Ακριβείας k Μανιάτισσες

Έχει γίνει της μόδας και κάποιοι ομιλούν με περισσή θέρμη για γεωγραφικά πληροφοριακά σύστημα, τηλεματική, δορυφορικά συστήματα, τηλεπισκόπηση, λογισμικά για χαρτογράφηση και έλεγχο της απόδοσης των ασθενειών της λίπανσης μέχρι και του οργώματος, στα πλαίσια της γεωργίας ακριβείας. Θα τα λύσουν όλα με το μεγάλο αδελφό να παρακολουθεί από ψηλά και κάποιους τύπους να παρατηρούν δεδομένα στις οθόνες των υπολογιστών τους. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ESP ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΣΩ …. ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗΣ.
Είναι για γέλια ή για κλάματα;;;;; ακόμα και από κοντά ειδικοί συχνά δεν είναι σε θέση να αποφανθούν για το πρόβλημα ή την ασθένεια και συμφωνούν ότι χρειάζεται εργαστηριακή ανάλυση. Όμως κάποιοι μάγοι από τις οθόνες των η/υ και μόνο θα τα βρίσκουν όλα.
Γιατί δεν το εφαρμόζουν και στους ανθρώπους; Παρατήρηση από ψηλά με δορυφόρο, μεταφορά των δεδομένων σε υπολογιστές, ανάλυση από ειδικά λογισμικά και μετά στο φαρμακείο για το κατάλληλο φάρμακο. Τέρμα οι γιατροί.
Αφήνουμε την μοίρα μας και τις τύχες της Χώρας μας σε ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που απλά κάνουν θόρυβο και προκαλούν εντυπώσεις.
Η προτομή της Μανιάτισσας Γυναίκας φτάνοντας στα Σπήλαια Δυρού:

Αυτή η προτομή υπάρχει εκεί γιατί όταν προσπάθησε μια μοίρα του Ιμπραήμ να αποβιβαστεί εκεί (ενώ οι Άντρες ήταν στην άλλη μεριά της χερσονήσου και είχαν ήδη επιτελέσει νίκη κατά των τουρκοαιγυπτίων) συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Γυναίκες και τους κυνήγησαν με δικριάνια και κόσες. Ευτυχώς δεν είχαν φτάσει ακόμα τα νέα για τα σεμινάρια του συριζα για θεματικές εβδομάδες έμφυλης ταυτότητας.
Χρειαζόμαστε μια κοινωνία όπου τα κορίτσια μεγαλώνοντας θα γίνονται πραγματικές γυναίκες και τα αγόρια πραγματικοί άντρες. Τις προσωπικές τους σεξουαλικές επιθυμίες μπορούν να τις κρατήσουν για το κρεβάτι τους. Αν όμως πιέζονται τότε μπορούν σε ηλικία μεγαλύτερη των 18 και ύστερα από πολύ σκέψη και ώριμη προπαντός να αποφασίσουν για τις όποιες αλλαγές στο σώμα τους. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 18, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΝΤΡΕΣ,,,,,,, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΑΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
Σσσς   Η κοινωνία βλέπει σαρβαιβορ, μην κάνετε θόρυβο και την ξυπνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.