COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, το άρθρο είναι εξαιρετικό αλλά εμείς οι εντεταγμένοι στην Πατριωτική Ένωση Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσι (ΕΛ.ΛΑ.Σ) δεν συζητούμε, δεν διεκδικούμε, δεν ψηφίζουμε για κανένα όνομα και τέλος δεν δεχόμεθα ουδεμία μεταπολιτευτική συμμορία, που ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει ως κυβέρνηση τον Ελληνικό Λαό, να διαπραγματεύεται για θέματα τα οποία δεν χρήζουν αποδείξεως, είναι όπως λέμε στα μαθηματικά αξιώματα. Δεν επικαλούμεθα την UNESCO, τις χιλιάδες υπογραφές και επιστολές των κορυφαίων ιστορικών παλαιών και συγχρόνων, προς τους Προέδρους των ΗΠΑ κλπ. για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αδιαφορούμε αν κάποιοι «έμποροι των Εθνών» επείγονται να ολοκληρώσουν τα άρρωστα σχέδια τους με τα οποία χρησιμοποιώντας τις Αμερικανικές Βάσεις στα Βαλκάνια και εφαρμόζοντας την αρχή διαίρει και βασίλευε να επιτύχουν τον διαμελισμό της Ελλάδος, τη συνέχιση του Ανατολικού ζητήματος, τον έλεγχο της νέα οδού του «μεταξιού», τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου, τον έλεγχο του Β. Αιγαίου, την εκμετάλλευση του υπεδάφους της Μακεδονίας και τον αφελληνισμό της περιοχής.
Soros, Νίμιτς, Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Βερέμης και άλλα Ελληνικά σαπρόφυτα είναι η false flag, οι άνθρωποι που κάνουν την βρωμοδουλειά για τον «μεγάλο αδελφό». Διπλάσιοι πράκτορες από αυτούς που έφτιαξαν τον Μάιο του 68, χιλιάδες χαζοχαρούμενοι  και Μισθοφορικοί στρατοί τύπου «ΠΑΜΕ» θα ενεργοποιηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος. Η έλλειψη μίας καθαράς, αρραγούς «‘Εθνικής Ασπίδας» πνευματικών ταγών πέραν και πάνω από κόμματα είναι το ζητούμενο.

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! | ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ


1.    

Από την Γραμματεία της Πατριωτικής Ένωσης-ΕΛ.ΛΑ.Σ


Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής




From: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ Sent: Saturday, June 2, 2018 2:00 PM
To: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ
Subject: 40 απλές ερωτήσεις για την Μακεδονία


https://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/06/40.html?spref=fb&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.