COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

«Η Ελλάδα είναι υπό γερμανική κατοχή»

Πολλοί: «Η Ελλάδα είναι υπό γερμανική κατοχή»


Δ. Κ.: Βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο στην οικονομία σε βάρος των λαών

Γ. Μ. : Η επιβληθείσα τεχνητή κρίση, με χρεοκρατία, πτωχεύει το κράτος και τους πολίτες, στους οποίους επίσης καταστέλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα, για να μην υπάρχουν αντιστάσεις, με τελικό σκοπό, ξένοι επικυρίαρχοι να αποκτήσουν δωρεάν τις μεγάλες κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, τις υποδομές, τη γη και τον ορυκτό πλούτο.

Ε…..ε……: Σήμερα, 200 χρόνια σχεδόν μετά την μεγάλη επανάσταση του 1821, καθώς η χώρα μας βυθίζεται καθημερινά στον εφιάλτη μιας νέας δουλείας, το μήνυμα του ΄21, μας δίνει ξανά την διάσταση του ξεσηκωμού και της δίψας για ελευθερία.

Γράφει ο Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης
ΔΗΛΑΔΗ: για όλα φταίνε οι ξένοι.
Η ολυμπιακή που γέμιζε με υπεράριθμους που πληρωνόντουσαν με αστρονομικές αμοιβές και βούλιαζε οικονομικά, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Ο ΟΣΕ που γέμιζε με υπεράριθμους και βούλιαζε οικονομικά και που έμπαινες σε ένα τραίνο που δεν ήξερες πότε θα φτάσεις στον προορισμό σου, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Η ΔΕΗ που γέμιζε με υπεράριθμους και που οι εργαζόμενοι μπορούσαν να καίνε τα κλιματιστικά μέρα νύχτα πληρώνοντας ένα ευτελές ποσό,  το προκάλεσαν οι ξένοι; (για να μην μιλήσουμε για τους συνδικαλιστές).
Οι αμυντικές βιομηχανίες που γέμιζαν με υπεράριθμους και βούλιαζαν οικονομικά, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Τις μεταποιητικές βιομηχανίες που τις έκλειναν την μια μετά την άλλη οι συνδικαλιστές,  το προκάλεσαν οι ξένοι;
Την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που την έφεραν να μοιάζει με πόλη φάντασμα οι συνδικαλιστές, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης που βούλιαξε γιατί την κατάντησαν κομματικό μαγαζάκι, το προκάλεσαν οι ξένοι;  
Τα λιμάνια και τα αεροδρόμια που ήταν στα χέρια μας και που παρέμεναν τριτοκοσμικά και αναξιοποίητα, έφταιγαν οι ξένοι;
Τις μίζες και την διαφθορά και ένα δημόσιο που υπήρχε για να τρελαίνει τους πολίτες, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Το πάρτι και το φαγοπότι με τις μίζες, τι υπεξαιρέσεις και τις υπερτιμολογήσεις, το προκάλεσαν οι ξένοι;
Την άρνηση επί δεκαετίες του δημόσιου υπαλλήλου να εξυπηρετήσει αν δεν τα πάρει, το προκαλούσαν οι ξένοι ;;;
Το παραγέμισμα του δημοσίου με αγράμματους και αστοιχείωτους που οδήγησε νομοτελειακά σε ένα κομματικό πελατειακό κράτος, το προκάλεσαν οι ξένοι;;;
Τις τοπικές και τις κλαδικές που ήταν κράτος εν κράτη τις ξεχνάμε ή τις δημιούργησαν και αυτές οι ξένοι;;;
Ένας λαός βυθισμένος και εθισμένος στον λαϊκισμό, ποιος το προκάλεσε;;; οι πολιτικοί του ή οι ξένοι;;;
Τέτοιοι τίτλοι, αφηγήματα και συνθήματα μόνο ένα στόχο μπορεί να έχουν: την πνευματικό λήθαργο και τελικά την εξηλιθίωση.
Με πυροτεχνήματα αυτού του τύπου και αγγίζοντας τα συναισθήματα του ελληνικού λαού που συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες που έντεχνα έχουν δημιουργηθεί, αποσκοπούν σε ένα και μόνο πράγμα: πνευματική δουλεία.
Και επειδή ξεχνάμε και επειδή το γνωρίζουν ότι είναι κουραστικό να σκέφτεται κάποιος δεν υπενθυμίσουν ποτέ και κανείς τα παραπάνω. Αντιθέτως ψάχνουν ενόχους έξω, είναι το πιο εύκολο. Άσε που συντηρεί και το σύστημα.
Να μιλήσουμε για τα δάνεια των κομμάτων και τις υπόλοιπες όφειλες τους ;;; ενδιαφέρει κάποιον ;;;

Τροπολογία που απαλλάσσει από την ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και τα πολιτικά κόμματα πέρασε η κυβέρνηση κατά την ψηφοφορία νομοσχεδίου για τις επενδύσεις. (τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο).  “Το 2013,επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ψηφίστηκε τροπολογία που εισήχθηκε λάθρα σε άσχετο νομοσχέδιο και κατέστησε νόμο του κράτους την ατιμωρησία στελεχών, κομμάτων και τραπεζών για χορήγηση εκατομμυρίων ευρώ σε δάνεια χωρίς εγγυήσεις”
Τα δάνεια των κομμάτων και τις σπατάλες τους δεν τις βλέπουμε;;; άνθρωποι που έριξαν έξω οικονομικά το κόμμα τους δεν είναι λογικό ότι θα ρίξουν έξω οικονομικά την χώρα που κυβερνούν ;;; γιατί όλα αυτά τα παραβλέπουμε ;
Δεν βλέπουμε την σαλαμοποίηση των νομοσχεδίων και των τελικών νόμων;;;
(αν αναζητήσουμε φεκ θα δούμε εκεί μέσα την σαλάτα που καταδεικνύει την σαλαμοποίηση των νομοσχεδίων και τελικά των νόμων. κάτι που κάνουν όλες οι κυβερνήσεις με τελική απήχηση στην ομαλή δημόσια ζωή και την Ανάπτυξη)
Όμως γνωρίζουμε καλά να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι, φταίει το ευρώ, είμαστε υπό γερμανική κατοχή και άλλες τέτοιες αηδίες.
Είμαστε υπό κατοχή αλλά πνευματική που πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές την συντηρούν εύκολα, πολύ εύκολα γιατί παρά πολλοί καθίστανται οικιοθελώς φερέφωνα του ψεύδους και του προσωπικού τους συμφέροντας.
Αν δεν συνέλθουμε από τον πνευματικό λήθαργο, αν δεν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, αν δεν δούμε πρώτα τα λάθη μας, δεν έχουμε μέλλον.
Πνευματικός λήθαργος και υπνηλία, η ύπουλη νόσος που εξαπλώνεται
«Αυτό που θέλει ο υπάνθρωπος δεν είναι η πρόοδος αλλά η οπισθοδρόμηση – οπισθοδρόμηση προς πιο πρωτόγονες συνθήκες στις οποίες θα νιώθει άνετα…»
Το ατυχές είναι ότι νέοι άνθρωποι με πτυχία μεταπτυχιακά και διδακτορικά προσκαλούντο στο παλιό, στον λαϊκισμό.
Αν η μόρφωση δεν μπορεί να σε βγάλει από τον λαϊκισμό τότε δεν υπάρχει ελπίδα.
Θέλουμε να είμαστε υπάνθρωποι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.