COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ερανίσματα αρνητικά

Πολλά συμβαίνουν γύρω μας από τους πολιτικούς κυρίως,  πιθανόν και λοιπούς, τα οποία πρέπει να αναφέρονται, να ψέγονται, και αν υπάρχει ευαισθησία  ας τα διορθώσουν.
Πρωθυπουργοί «λωποδύτες»
Συχνάκις, βλέπομεν τον Πρωθυπουργόν όταν βαδίζει πεζή να έχει δύσει (δύω = φοραίνω) το αριστερόν χέρι στην λώπην δηλαδή στην τσέπην. Αυτό δεν παρατηρείται μόνον στην Ελλάδα αλλά το είδαμεν και σε κινήσεις στις ΗΠΑ κατά την Γενικήν Συνέλευση του ΟΗΕ. Δεν είναι κόσμιον, Την αυτήν κίνηση έκανε και ο προηγούμενος Πρωθυπουργός.
Κάθισμα «σταυροπόδι»

Σε επίσημες  υποδοχές ατόμων Ελλήνων αλλά και ξένων στο Πρωθυπουργικόν Γραφείον κατά την διάρκεια της επισήμου υποδοχής βλέπομεν να κάθονται σταυροπόδι οι Έλληνες επίσημοι. Πρόκειται για άκομψη στάση.
Προσβολή των Νόμων
Πλειστάκις έχομεν αναφέρει σε άρθρα μας, εξ αφορμής ανυπακοής και περιφρονήσεως των Νόμων από το κοινόν, ότι οι πρώτοι παραβάτες των Νόμων είναι «οι γεννήτορές τους». Είχαμεν παραδείγματα πολλά. Τώρα επιβεβαιωθήκαμεν εισέτι  με τον Υπουργόν της Κυβερνήσεως, να αντιταχθεί στον χαρακτηρισμόν του έργου ως ακαταλλήλου δι’ ανηλίκους και να προαναγγείλει ότι θα το δεί με τον 15χρονον  υιόν του!! Πρόκειται για ασέβειαν στα οριζόμενα υπό των Νόμων. Το λάθος είναι μεγάλον διότι πρόκειται για υπουργόν. Γιατί ψηφίζονται τότε οι Νόμοι;;; Μήπως είναι άσχημον δείγμα για τους χιλιάδες λωποδύτες, εγκληματίες, εκβιαστές και λοιπούς;
Ώρες Υπουργών στα Γραφεία
Οι υποσχέσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός, για βελτίωση των πάντων και ανακούφιση  του δεινοπαθούντος Λαού, απαιτεί και σκληρήν εργασίαν. Εργασίαν από όλους και προπάντων από τους Υπουργούς. Τα θέματα που θα μελετήσουν είναι παρά πολλά. Και πρέπει να εγκύψουν επ’ αυτών μετά μεγίστης και πολυώρου φροντίδος. Αυτόν  απλούστατα  σημαίνει ότι πρέπει να είναι ολημερίς στο Υπουργικόν Γραφείον. Δυστυχώς κάτι τέτοιον δεν συμβαίνει. Αφιερώνουν πολλές ώρες σε βάρος της εργασίας τους για παρουσιάσεις στα τηλεοπτικά δίκτυα και για συνεχείς αναφορές, που πάντα δεν είναι άκρως επιτυχείς.
Όταν τίθεται το ύψιστον πολιτειακόν λειτούργημα σε ήσσονα θέση από την οθονικήν προβολήν και συνεχή εκ τούτου σκοπουμένην  δόξαν, κάπου θα μειωθούν οι υπηρεσίες υπέρ του Λαού.
                                        Μιχαήλ Στρατουδάκης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.