COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ EΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από μία εκπληκτική εξέλιξη των επιστημών, η οποία στηρίζεται στην ικανότητα της ταχύτατης διάδοσης, αποθήκευσης και επεξεργασίας ηλεκτρονικώς πληροφοριών, με συνέπεια τα Παγκόσμια Κέντρα αποφάσεων να καταρτίζουν μεγαλόπνοα σχέδια για το άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας, δημιουργώντας παράλληλα την τεχνητή νοημοσύνη.

Τα σχέδια αυτά, από τις ενδείξεις που λαμβάνουμε από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, δεν συνάδουν με το αξιακό μας σύστημα και αποτελούν σοβαρές ενδείξεις ότι η ανθρωπότης βαδίζει σε λάθος δρόμο.


Η αποδοχή της παιδοφιλίας, η μετακίνηση εκατομμυρίων ανθρώπων από την Αφρική προς την Ευρώπη κλπ αποτελούν θέματα που πρέπει να απασχολήσουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που έχει την πνευματική και ηθική δυνατότητα  να αναλύει αντικειμενικά θέματα που σύντομα θα μας απασχολήσουν σαν κοινωνία και σαν Ένοπλες Δυνάμεις

 

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ EΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ



 

 

Στέργιος Σμυρλής

 


 

 

Καὶ ὅποιος λάθρα Εἰσέρχεται βάσει ἐχθρικοῦ σχεδίου σὲ μία Χώρα εἶναι Εἰσβολέας, δόλιος καὶ καταχθόνιος Ἐπιβουλέας τῆς Κοινωνίας της, τῆς Πατρίδος αὐτῆς καὶ τοῦ γεννήτορος αὐτῆς δηλαδὴ τοῦ Ἔθνους της!
Τώρα ἐδῶ πλέον τίθεται θέμα συνεχείας, ἀλλὰ καὶ ὑπάρξεως τοῦ γένους μας δηλαδὴ τῆς φυσικῆς μας ὑποστάσεως καὶ ὑπάρξεως (!!)
 
 
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ
ΤΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ !
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!
ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ <<ΙΣΧΥΡΩΝ>> ΤΗΣ ΓΗΣ,ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
 
 
 
 
Νομίζω ότι όλες αυτές οι συνωμοσιολογικές εξηγήσεις που κάθε τόσο κάνουν την εμφάνισή τους με αφορμή οποιαδήποτε εξέλιξη (αρνητική φυσικά) στην πατρίδα μας, έχουν πλέον χάσει το νόημά τους.
Είμαι 45 ετών και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ξεκινώ να διαβάζω εφημερίδα και να με απασχολεί το κοινωνικο-πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδος, ακούω συνωμοσιολογικές εξηγήσεις για κάθε τι αρνητικό συμβαίνει στην Ελλάδα. Όλως περιέργως βέβαια δεν τις ακούω όταν κάτι θετικό συμβαίνει. Προφανώς διότι για ό,τι θετικό γίνεται στη χώρα υπερηφανευόμαστε ότι εμείς το πετύχαμε ενώ για ό,τι αρνητικό κάποιος άλλος θα φταίει (ο Κίσσινκερ, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι τραπεζίτες, ο Σόρος, η Μέρκελ, τώρα τελευταία το Ισλαμ, κλπ, κλπ) πλην ημών που ποτέ δεν μάθαμε σαν λαός να λαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας.
 
Έτσι λοιπόν έχω από τη δεκαετία του 80, εγώ προσωπικά, που ακούω για σενάρια καταστροφής της Ελλάδος. Υποθέτω οι μεγαλύτεροι θα έχουν που τα ακούνε από πολύ πιο πριν και εάν ζούσαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας θα μας έλεγαν ότι τα ακούνε από ακόμα πιο πριν.  Θυμάμαι όταν έπεσε ο κομμουνισμός και οι Αλβανοί ήρχοντο στη χώρα κατά χιλιάδες, η συνωμοσιολογία της εποχής έλεγε ότι θα μας έπαιρναν τη χώρα μέσω ένοπλης επανάστασης με τα όπλα που μάζευαν κρυφά, κλπ. Αργότερα ήρθαν μιλιούνια από χώρες της πρώην Σοβιετίας, πάλι διάφορες συνωμοσιολογικες θεωρίες έκαναν την εμφάνισή τους. Αργότερα ήρθαν Πακιστανοί. Τα ίδια. Τώρα έρχονται Σύριοι Αφγανοί, Αφρικανοί και κάθε ένας που θέλει να μια καλύτερη ζωή στον ανεπτυγμένο δυτικό τόπο ζωής (που, κατά τα άλλα, βρίζουμε σε κάθε ευκαιρία με τσιτάτα του τύπου 'φταίει ο καταναλωτισμός, ο καπιταλισμός' κλπ).
 
Ναι, υπάρχει μεταναστευτική και προσφυγική κρίση όπως υπήρχαν κρίσεις (λιμοί και λοιμοί παλαιότερα) υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο υπάρχουν άνθρωποι επί της γης. Σήμερα η κρίση είναι μεταναστευτική διότι, πολύ απλά, σήμερα ένας κάτοικος μιας συγκριτικά φτωχότερης χώρας μαθαίνει πώς ζούν σε μια συγκριτικά πλουσιώτερη πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ότι παλαιότερα και, επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να ξενιτευτεί κανείς από ότι ήταν όταν μετανάστευαν οι παππούδες μας ή οι πατεράδες μας στην Γερμανία, την Αμερική ή την Αυστραλία. 
Εννοείται ότι η Ευρώπη ήταν απροετοίμαστη για αυτήν την κρίση, μα, γι αυτό λέγεται και κρίση, εάν ήταν προετοιμασμένη δεν θα μιλούσαμε για κρίση. Όπως κάθε κρίση θα επιλυθεί και αυτή παρά τις κορώνες (και ενδεχομένως τις κρυφές ευχές κάποιων να μη λυθεί για να επιβεβαιωθούν οι συνωμοσιολογικές προβλέψεις τους για το τέλος της Ελλάδος, της Ευρώπης και του κόσμου εν γένει!) διαφόρων για σενάρια καταστροφής. 
Όσο για την μετεγκατάσταση των μεταναστών στη χώρα μας είναι πιθανότερο να γίνεται βάσει απουσίας σχεδίου, όπως συμβαίνει άλλωστε με τα περισσότερα ζητήματα στην ελληνική πολιτική ζωή, παρά να υπάρχει σχέδιο και μάλιστα σατανικό!
 
Καλημέρα σε όλους,
 
Αθανάσιος Χύμης
 
Αγαπητοί φίλοι σας προωθώ το άρθρο του Χρήστου Μαντζιάρη ​

"Η εγκατάσταση των (λαθρο)μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου"

 
Το άρθρο έχει μία λογική στρατηγικού σχεδιασμού αφανισμού του Ελληνικού έθνους και διερωτάμαι μήπως αδρανούμε στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας και δεν κάνουμε αυτό που επιτάσει το άρθρο 120 του ήδη κουτσουρεμένου συντάγματος που λέει ότι η υπεράσπιση του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων; Ο εχθρός είναι ήδη εντός των τειχών υπηρετούμενος από τους εντόπιους εφιάλτες  δεξιούς , αριστερούς, κεντρώους και σοσιαλιστές. Τί κάνουμε σαν λαός και τι κάνει ο στρατός,  μήπως πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από τον εσωτερικό εχθρό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και τους εξωτερικούς εχθρούς από δυσμών και ανατολών ;
με εκτίμηση
Ηλίας Σταμπολιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.