COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Υποστηρίκτρια και ενήμερη των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίον η Μέρκελ;;;;

Η υπογραφή της μερικής συμφωνίας μεταξύ  Ελλάδος και Αιγύπτου για την ΑΟΖ, προκάλεσε απόλυτην πνιγμονήν και αδιαπέραστον τείχος περαιτέρω κινήσεως στην  τουρκίαν.  Το ψευδεπίγραφον,  έωλον και φυσικώς και νομικώς ανυπόστατον σύμφωνον τουρκίας- Λιβύης για ρύθμιση της μεταξύ τους ΑΟΖ κατετρυπήθη και έγινε κόσκινον! Δύο χώρες που δεν έχουν  θαλάσσια σύνορα πως είναι  δυνατόν να συμφωνήσουν περί μεταξύ τους ΑΟΖ;  Και όμως έγινε και αυτό και οι οιονεί Διεθνείς Οργανισμοί ετήρησαν σιγήν ιχθύος!!! Δεν είχαν στόμα να εκφρασθούν περί της καταφανούς παρανομίας. Αντέδρασε η Ελλάδα, αλλά δεν υπελόγησαν την αντίθεσή της!

Στον παράνομον αυτόν χώρον και εγγύς της Κρήτης, ητοιμάζετο η τουρκία να κάνει θαλάσσιες έρευνες υδρογονανθράκων! Και έπαθε αποπληξίαν με την υπογραφήν της Ελληνο-Αιγυπτιακής  ΑΟΖ.
Χαρακτήρισε ανυπόστατην αυτήν την συμφωνίαν!! και είπε ότι θα συνεχίσει τις έρευνες.
Για την συνέχιση αυτήν, ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος, ότι ενημέρωσε την Μέρκελ!!!! Η αποκάλυψη αυτή εκουσία ή ακουσία εκ μέρους του, φέρει στο φως πολλά κρυφά μυστικά. Φαίνεται ότι κάθε φορά που επαίρετο  ο τούρκος πρόεδρος ότι θα στείλει και ένα πλοίον  για έρευνες ή ένα γεωτρύπανον σε θαλάσσια ύδατα Ελληνικά ή Κυπριακά ή και ουδέτερα γιατί η τουρκία δεν έχει δικά της, έπαιρνε το πράσινον φως από  την Γερμανίαν!!  Και τα διάφορα κράτη εξεφράζοντο με φράσεις –ευχολόγια ότι η τουρκία παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιον!! Εκείνη όμως ήταν ατάραχη. Στα σκουπίδια πετούσε κάθε αντίθετη παρατήρηση! Γιατί;; Γιατί πίσω της ήταν η Γερμανία!
Η κρυφή αυτή υποστήριξη της τουρκίας από την Γερμανίαν είναι προσβολή όλων των Κρατών, και δη σε πρώτον βαθμόν των Ευρωπαϊκών! Ποίους υποστηρίζει η Μέρκελ; Τους Ευρωπαίους ή τους Ασιάτες και συγκεκριμένως την ταραχοποιόν τουρκίαν; Μυστική διπλωματία προσβλητική και για εμας τους Έλληνες που κόπτεται, η Γερμανία ότι μας υποστηρίζει! Ψεύδος. Μόνον για οικονομικές  αφαιμάξεις μας βλέπει!
Η ύπαρξη μυστικής ενημερώσεως της Γερμανίδας από τον τούρκον, θέτει σε μέγιστον  κίνδυνον την περιοχήν αλλά και ευρύτερα την ανθρωπότητα. Έπρεπε να ήταν αρνητική σε κάθε ενημέρωση από τον τούρκον  για γεωτρήσεις σε αλλότρια εδάφη. Γιατί δεν το έπραξε;  Σε τι αποβλέπει; Σε εμπορικές συναλλαγές πολεμικές ή μη; Αυτός είναι ο προορισμός ενός κράτους που διατείνεται για ειρήνη παντού, αλλά και που θέλει να επικρατήσει αλόγως των λοιπών της Ευρώπης;;;;
Για ποίον λόγον σας ενημέρωνε ο τούρκος πρόεδρος;

                              Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.