COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ:«Χαράτσι του Βορίδη στους πολίτες προς όφελος του "Μορέα"»

Καταγγέλλουμε την απόφαση του Υπουργού της συγκυβέρνησης και επιλέκτου πλέον στελέχους της Ν.Δ. κ. Βορίδη, ο οποίος στις 14 Μαΐου, τέσσερις ημέρες πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Υποδομών, υπέγραψε να λειτουργήσει ο σταθμός των διοδίων στα Αρφαρά από τον Ιούλιο, παρ’ ότι η σύμβαση προβλέπει ότι τα διόδια θα λειτουργήσουν όταν ολοκληρωθεί και ο περιμετρικός της Καλαμάτας. 
Ο κ. Βορίδης με αυτόν τον τρόπο προσφέρει «δώρο» στην Κοινοπραξία «Μορέας» και στον Όμιλο Μπόμπολα και ζητάει από τους πολίτες να πληρώνουν για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο κ. Βορίδης και η Ν.Δ. και κατά τα άλλα καλεί τον ελληνικό λαό να τους ψηφίσει για να τον «σώσουν».

Οι πολίτες της Μεσσηνίας και όλης της Πελοποννήσου θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση στον κ. Σαμαρά και στη Ν.Δ. στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και θα δώσουν μια καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ για να σχηματίσει αριστερή – προοδευτική κυβέρνηση, η οποία θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, η οποία θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και θα καταργήσει και αυτή την αντιλαϊκή απόφαση του κ. Βορίδη.

Θανάσης Πετράκος, βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Ζαχαριάς, βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ
Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Μαρία Θελερίτη, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ
Δημήτρης Κοδέλας, βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.