COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» : Δ. ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Δ. ΓΚΙΝΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΑΚΟΥ
"Φίλες και Φίλοι Συμπολίτες του ΑΙΓΑΛΕΩ Είναι δεδομένη και έχει χιλιοειπωθεί η κρισιμότητα που βιώνει η πατρίδα μας και η οποία ρίχνει βαριά τη σκιά της και στην αμεσότερη μορφή δημοκρατίας που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πόσο μάλλον σε μια περιοχή σαν τη δική μας, το ΑΙΓΑΛΕΩ, που δοκιμάζεται ακόμη πιο έντονα, ακόμα πιο σκληρά. Στα πλαίσια αυτά απαιτείται η συνένωση δυνάμεων, οδός συνεννόησης, εμπειρία, όραμα, αποφασιστικότητα. 


Εμείς μέχρι σήμερα παράλληλα και από τώρα σε κοινή πορεία: 



Επειδή δεν αναγνωρίζουμε κανένα κληρονομικού τύπου δικαίωμα στην αντιπροσώπευση του Αιγαλιώτικου λαού. Επειδή δεν ανεχόμαστε κομματικά αφεντικά. 



Επειδή  πιστεύουμε πως το καλό της Πόλης πρέπει να είναι υπεράνω των προσωπικών φιλοδοξιών. 



Επειδή για εμάς υπάρχει μόνο το Αιγάλεω.



Για αυτούς του λόγους είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις των συνδυασμών μας «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ με επικεφαλή τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΙΝΗ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλή τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΑΚΟ» και σας καλούμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι αυτή είναι η ΩΡΑ της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου για την πόλη που αγαπάμε, πού πονάμε ,πού ζούμε σε αυτήν. 

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ πλέον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ «ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μπογράκο είναι πλέον στην κρίση του Αιγαλιώτικου λαού, έτοιμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.