COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων των υποψηφίων του ΚΚΕ

Σάββατο 12/4/2014
Στις 10:00 στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας θα περιοδεύσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας.
Στις 10:00 στη λαϊκή αγορά της Μεσσήνης θα περιοδεύσει ο Κώστας Αποστολόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Στις 18:00 στα χωριά Καρδαμύλη, Προάστιο και Εξοχώρι, θα περιοδεύσει ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης.
Στις 19:00 στη δυτική παραλία και στη συνοικία του Κορδιά θα περιοδεύσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρης Οικονομάκος.

Στις 19:00 στη Σκάλα θα περιοδεύσει ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κυριακή 13/4/2014
Στις 10:00 ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, θα περιοδεύσουν στη δημοτική ενότητα Αρφαρών.
Στις 10:00 στα χωριά Στούπα, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Δημήτριος, θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Δευτέρα 14/4/2014
Στις 19:00 ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, θα περιοδεύσουν στη συνοικία Καλύβια.

Τρίτη 15/4/2014

Στις 12:00 στα γραφεία της ΤΕ μεσσηνίας του ΚΚΕ στην οδό Παπατσώνη 22 και Φαρών, ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς και υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη τύπου με θέμα: «ΟΙ θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, για τον πολιτισμ,ό και τον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.