COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Δυο μέτρα και δυο σταθμά στη Δικαιοσύνη από τον Υπουργό Δικαιοσύνης X. Αθανασίου

Ερώτηση Νικολόπουλου στη Βουλή: "Δυο μέτρα και δυο σταθμά στη Δικαιοσύνη από τον Υπουργό Δικαιοσύνης X. Αθανασίου» 
Με αφορμή την απαράδεκτη απάντηση του Υπουργού κ. Αθανασίου σε ερώτηση που είχε καταθέσει το Φεβρουάριο, o ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος προέβη σε νέα ερώτηση χτυπώντας τη συνομωσία ενάντια στην κουρελοποίηση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος της χώρας.

Συγκεκριμένα o Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αναφέρει στην ερώτηση του προς τον κ. Αθανασίου:

ΘΕΜΑ: "Δυο μέτρα και δυο σταθμά στη Δικαιοσύνη από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου. Μέλημά του η κάλυψη της Εγκληματικής Οργάνωσης με την επωνυμία ΠΑΣΟΚ»
Αρ.Πρωτ.:7649/10-4-14
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Στις 27/2/2014 κατέθεσα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης την ερώτηση 6632, με την οποία παρουσίαζα στοιχεία αναφορικά με το ζήτημα της καταλήστευσης δημοσίου χρήματος μέσω της λειτουργίας εκατοντάδων ΜΚΟ τα οποία στη συντριπτική πλειονότητα τους έδρασαν και χρηματοδοτήθηκαν από συγκεκριμένο Υπουργείο και από συγκεκριμένα συμφέροντα που είχαν σαφή και απευθείας σχέση με το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα κορυφαία στελέχη του. Στοιχεία που στα μάτια και στο μυαλό του μέσου πολίτη καταδεικνύουν ξεκάθαρη σχέση της ηγεσίας του σοσιαληστρικού αυτού μορφώματος με πράξεις εγκληματικές, οι οποίες επισύρουν βαριές ποινές φυλάκισης. Περαιτέρω οι υποθέσεις διαφθοράς σε καμία περίπτωση δεν είναι μεμονωμένες. Αντιθέτως επί Υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη άνθισαν και πλήθυναν τόσο οι ΜΚΟ όσο και οι παράνομες χρηματοδοτήσεις τους από δημόσιο χρήμα το οποίο καλούνται να πληρώσουν τώρα οι πολίτες και τα παιδιά τους επί πολλές δεκαετίες.
Στοιχειοθετείται λοιπόν η Υπόθεση για τη δίωξη συγκεκριμένων Πολιτικών Προσώπων, τα οποία μέσω του θεσμικού τους ρόλου διέπραξαν σωρεία κακουργηματικών πράξεων βάσει των στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα πρόσωπα αυτά με τη συνέργια πολλών άλλων κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ροκάνισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επί σειρά ετών λειτουργώντας κυριολεκτικά ως μια καλοκουρδισμένη εγκληματική μηχανή.
Εσείς που δήθεν δείχνετε τόση ευαισθησία προς την κάθαρση του δημόσιου βίου έτσι ώστε οι πολίτες να μην αγανακτούν από τη συσσωρευμένη πολιτική ΣΑΠΙΛΑ,  το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να ενοποιήσετε όλες αυτές τις δεκάδες σκόρπιες υποθέσεις για τις οποίες ήδη έχει ασχοληθεί η Δικαιοσύνη, αλλά και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και να τις στείλετε στη Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΚΕΛΟ, υπό τον τίτλο «η κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος από τις ΜΚΟ της Εγκληματικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ».    
Αντιθέτως όμως υιοθετώντας δυο μέτρα και δυο σταθμά σε σχέση με την υπόθεση άλλου κόμματος, όπου τόσο εσείς όσο και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Δένδιας, απροκάλυπτα στέλνετε επιστολές προς την Ηγεσία των Εισαγγελικών Αρχών της χώρας με την σαφή υπόδειξη να ασκήσουν δίωξη εναντίον του κόμματος αυτού, στην περίπτωση της σωρείας Κακουργηματικών Πράξεων του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν πράττεται τα ίσα και νόμιμα, αλλά ταυτοχρόνως κοροϊδεύετε τους Βουλευτές που σας θέτουν σαφώς τέτοια ερωτήματα μέσω της συνταγματικά κατοχυρωμένης υποχρέωσης σας δηλαδή της παροχής ειλικρινών απαντήσεων στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο. 
Τέτοια συμπεριφορά υποκρισίας και φασιστικής αντιμετώπισης προς ένα Βουλευτή ήταν η απάντηση σας στην Ερώτηση μου 6632/27.2.2014, όπου νομίζετε ότι δήθεν μου πουλήσατε το «παραμύθι» σας ότι «δεν παρεμβαίνετε στο έργο της Δικαιοσύνης»!
Πολύ απλά όμως σας παραθέτω δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» του συγκροτήματος Μπόμπολα, το οποίο καταρρίπτει από τον τίτλο του και μόνο το εν λόγω «παραμύθι» που αρέσκεστε να διαλαλείτε τόσο εσείς όσο και ο Νίκος Δένδιας.
«Δένδιας προς Κουτζαμάνη: Ψάξτε για τα εκβιαστικά βίντεο της Χρυσής Αυγής»
07/04/201413:37
«Ο υπουργός απέστειλε στην εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου δημοσιεύματα περί της φημολογούμενης κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού ζητώντας να προστατευθεί ο δημόσιος βίος «από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού»
Να προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να διαπιστωθεί αν πράγματι μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν στην κατοχή τους βίντεο ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό από υποκλοπή συνομιλιών τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τη ΧΑ ως μέσο εκβίασης, ζητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο κ. Δένδιας απέστειλε αναφορά προς την κυρία Κουτζαμάνη «με ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού» και με επιστολή του ζητά παραλλήλως από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προβεί στις δέουσες ενέργειες «για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Διαβάστε την επιστολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:«Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω - ενδεικτικά προσκομιζόμενα - δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, μετά την επιστολή του κ. Δένδια η κυρία Κουτζαμάνη αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση. Αν από την δικαστική έρευνα προκύψουν ευρήματα τα οποία πιστοποιούν ότι πράγματι μέλη της Χρυσής Αυγής διαθέτουν παρανόμως κτηθέν οπτικοακουστικό υικό, δηλαδή βίντεο ή ηχητικό υλικό προερχόμενο από υποκλοπή, τότε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι ερευνώντες δικαστές μπορεί να διατάξουν ακόμη και τη σύλληψη όσων έχουν στην κατοχή τους το υλικό αυτό.» 
Περαιτέρω σας υπενθυμίζω τι παθαίνει κάποιος όταν εν γνώσει του αποκρύπτει, ή αρνείται αληθινά γεγονότα ή όταν κάποιος δηλώνει ψευδή γεγονότα με σκοπό να βλάψει κάποιον άλλον. Πάει ΦΥΛΑΚΗ για πολλά μα πολλά χρόνια.
Σας προειδοποιώ τέλος πως δεν ανέχομαι να μου ξαναπαντήσετε ότι δεν παρεμβαίνετε στο ρόλο της Δικαιοσύνης διότι δεν σας ζητώ τέτοιο πράγμα. Σας ζητώ να κάνετε ότι και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Δένδιας, δηλαδή όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραπάνω να στείλετε το φάκελο της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
(Αν και ενθυμούμαι ότι εσείς εντός Κοινοβουλίου έχετε παραδεχθεί με παρρησία ότι επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη των ανακριτών την ώρα που εκλεγμένοι βουλευτές και Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος ανακρίνονταν...)

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:
1. Το ΠΑΣΟΚ έχει εμπλακεί σε εκατοντάδες σκάνδαλα επί 35 έτη τουλάχιστον. Οι κλαδικές και τοπικές του Οργανώσεις έπαιρναν εντολές από τις αρμόδιες τομεακές επιτροπές του κόμματος όπου ηγούνταν Βουλευτές και οι οποίοι έπαιρναν εντολές από τον εκάστοτε «ΑΡΧΗΓΟ». Το ΠΑΣΟΚ επίσης με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης Υπουργών προσπάθησε να ποδηγετήσει το θεσμό της Δικαιοσύνης στη Χώρα μας. Πιστεύετε εσείς κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Εγκληματική Οργάνωση ή ΟΧΙ;
2. Προτίθεστε να στείλετε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ φάκελο με όλες τις υποθέσεις ΜΚΟ της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου;
3. Που βρίσκεται το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; Πότε θα ενημερώσετε τη Βουλή και τους αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού επιτέλους;
4. Είναι αληθής η δήλωση του κ. Μπαλτάκου ότι με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη είστε από διπλανά χωριά αλλά και συμμαθητές στο Δικαστικό Σώμα;

Ο ερωτών Βουλευτής
Νίκος Νικολόπουλος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.