COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αναφορικά με την εξαγγελία 20.000 νέων θέσεων εργασίας εκ μέρους του Π. Τατούλη [10/04/2014]

Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προγραμματικές δηλώσεις της περασμένης Δευτέρας του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Πέτρου Τατούλη και τις οποίες δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστες. 
Καταρχήν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί … και δη ο ίδιος ο «κρεμασμένος»!! 
Ο κος Τατούλης έκανε λόγο για 20.000 νέες θέσεις εργασίας στο πρόγραμμά του όταν, επί της θητείας του ως Περιφερειάρχης, η ανεργία αυξήθηκε, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά 122% τη στιγμή που σε όλη την επικράτεια η μέση τιμή αύξησης ήταν στο 70%. 


Πώς λοιπόν ο κος Τατούλης κάνει λόγο για νέες θέσεις εργασίας όταν ο ίδιος είναι ο πρωταίτιος του εργασιακού μεσαίωνα στην Πελοπόννησο. 

Και να μην ξεχνάμε ότι την περασμένη Κυριακή ο κος Τατούλης, εμφανιζόμενος στο Mega Channel, σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ξεκάθαρα ότι το Πολυνομοσχέδιο λύνει προβλήματα της κτηνοτροφίας, όταν είναι γνωστό τοις πάσι και βάσει των έντονων διαμαρτυριών των κτηνοτρόφων ότι οδηγεί ευθέως σε ενίσχυση των καρτέλ και ισοπεδώνει την ελληνική κτηνοτροφική παραγωγή. 

Συνιστούμε λοιπόν στον κο Τατούλη να αποφύγει τα πυροτεχνήματα διότι αυτά που εκείνος θέλει επισταμένως να ξεχάσει, ο λαός τα θυμάται. Και ο λαός από φρούδες ελπίδες και εξαγγελίες δημοσίων έργων 30 μέρες προ των εκλογών έχει χορτάσει. 

Ο λαός της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της χώρας είναι πολιτικά ώριμος για να ξεχωρίζει τις καλλικέλαδες πολιτικές κορώνες, τις παλαιοκομματικές δηλαδή πρακτικές του κου Τατούλη. 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.