COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ελλάδα ποδοπατουμένη με ανυπαρξίαν γνώμης!



Τραγικά είναι όσα συμβαίνουν γύρω από το αντικείμενον της Ελληνικής Οικονομίας. Καθίσταται φανερόν από τις κατά περίπτωση ανακοινώσεις των αιμοποτών δανειστών, ότι δεν θέλουν ποτέ να ανακάμψει και να εξέλθει σε ρυθμούς αναπτύξεως μόνη και ως αυτοτελής χώρα. Ανέλαβαν δήθεν να την βοηθήσουν και αυτοί την καταβύθισαν σε τεράστια βάθη απ’ όπου η ανέλκυσή της είναι από ματαία έως αδύνατη.

Οι αστοχίες τους στο πρόγραμμα ανορθώσεως της Οικονομίας φάνηκαν από τα τεράστια λάθη που διέπραξε ο χαυλιόΔοΝΤας, με τους προγραμματιστές του. Λάθη τα οποία οδήγησαν στην παρατεταμένη λιτότητα και την αδυναμία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, κάτι που  συνέβη επιτυχώς με άλλες χώρες. Και εμείς διαπραγματευόμεθα με αυτούς, επιβάλουν τις γνώμες τους κατά απαιτητικόν και  θρασύτατον τρόπον  και ανακοινώνομεν επιτυχίες!! Πολλάκις οι δικοί μας τάχθηκαν κατά του ΔΝΤ και αμέσως ανακάλεσαν. Οι διαμάχες μεταξύ Ευρώπης και ΔΝΤ είναι πολύχρονες και άλυτες ουσιαστικώς, Και αυτήν την διαμάχην την πληρώνει η Ελλάδα η οποία έχει ημιδιαλυθεί  από τις ποδοπατήσεις  των ελεφάντων επί του σώματός της και χρήζει εισαγωγής σε Νοσοκομείον αμεσώτατα. Διαφορετικώς θα αποθάνει.   «Ήρισαν αλλήλαις Ευρώπη τε και Αμερική  τίνα των δύο επέφερε οδυνηρότερα πλήγματα τη Ελλάδι».
Και η απάντησε επήλθε προσφάτως.   Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εξαπέλυσε σφοδρήν επίθεση, εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για την σύνταξη «μάταιων προγραμμάτων» για την Ελληνικήν οικονομίαν, τα οποία πέραν όλων των άλλων, δεν πρόκειται να την καταστήσουν ποτέ ισότιμον μέλος της Ευρωζώνης. «Διαφωνούμε με το ΔΝΤ για τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της Ελλάδας για τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Αυτήν την στιγμήν, το ΔΝΤ δεν είναι πρόθυμον να δεχθεί ότι ο ρυθμός αναπτύξεως της Ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεπεράσει το 1% για τα επόμενα 40 χρόνια»!!!!!!!!!! Και ποίος μπορεί να εξηγήσει γιατί όλα τα προγράμματα αποδείχθηκαν μάταια;;;».
Έτσι εξεφράσθη ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών και φυσικά όλοι οι τιτλούχοι της Ευρωζώνης γνώριζαν  και συμφωνούν ότι τα μέτρα   υπέρ της Ελλάδος  που λαμβάνουν μετ΄ επιμονής και σε βάρος που Λαού, είναι εκτός πραγματικότητος  και δεν θα συμβάλλουν στην αποτίναξη των μνημονίων αλλά στην επιδείνωση της καταστάσεως. Και όλοι παρ’ όλα ταύτα πρότειναν και η Ελλάδα συναινούσε!! Κήλησις επωδών κατεύθανεν  στην Ελλάδα προ των εκάστοτε αποφάσεων των Ευρωπαίων. Και εμείς ουδέποτε τους εξελάβαμεν ούτως! αλλά ως υποστηρικτές!!
Οι «υποστηρικτές» μας διέπραξαν ανομολόγητα λάθη πάντες! Οι δικοί μας τα διέβλεψαν;; Μάλλον όχι. Τώρα πως θα αποτραπεί το ραγδαίον ολίσθημα;;;
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.