COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



59 mins
δεν τα αποδεχεται, και ομως εχουν φροντισει με επικεφαλιδες ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ να εχουν διωξει οτι θα μπορουσε να δημιουργησει κατι. Δηλαδη εχουν φτιαξει μικρες φουσκιτσες που με μια καρφιτσα σκανε. Η προκληση ειναι ποιος, και πως θα φτιαξει σκελετο στις φουσκιτσες και θα τις κανει να υπαρχουν. Αυτη ειναι και η προκληση πολιτικα στο ΑΜΕΣΟ μελλον.

Μεχρι τώρα ξέραμε ότι η Δεξιά ήταν υποστηρικτής των κατεστημένων δυνάμεων ενώ η Αριστερά ήταν ο χώρος αμφισβήτησης. Αυτό είναι παρελθόν. Οι δυνάμεις της Δεξιάς έχουν διασπαστεί σε πατριωτικές και σε νεοφιλελεύθερες/παγκοσμιοποιημένες, με τις τελευταίες να κυριαρχούν.
Η Αριστερά έχει αλλοιωθεί στον πυρήνα της. Είναι πλέον ο καλύτερος υποστηρικτής του Συστήματος. Απαξιωθηκε σε ολη τη Ευρωπη ετσι που κινειται. Δεν μπορει σε μια κοινωνια που λιωνει ,τα κομματα της αριστερας να μην ψηφιζονται. Μιλαω για τον Νοτο της Ευρωπης, γιατι στον Βορρα ετσι και αλλιως τα ακρα κανουν παρτυ.
Ο διχασμός της ιταλικής αστικής τάξης θα βαθύνει, αντιμετωπίζοντας άλυτα προβλήματα. Και οι αντιστάσεις θα είναι πιθανόν ισχυρότερες, επειδή στην Ιταλία η αστική τάξη δεν έχει σχέση με τη διαβρωμένη, ανίκανη και ασθενή ελληνική αστική τάξη. Η κρίση στην Ευρώπη έχει ταυτόχρονα ταξικό και εθνικό χαρακτήρα. Πλήττει τους πληβείους, αλλά κυρίως διχάζει τους μεσαίους: άλλοι ξεπέφτουν και άλλοι, οι λιγότεροι, διασώζονται.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.