COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Η πολιτική νομενκλατούρα,

Αξιότιμες Ελληνίδες και αξιότιμοι ΄Ελληνες,

Η ανερμάτιστη κυβέρνηση, η ικανή μόνο για καταλήψεις και αριστερίστικους λεονταρισμούς, επανδρωμένη από άτομα μειωμένης αντίληψης και ηθικώς ανεπαρκείς, από κατσαπλιάδες που μοναδική τους επιδίωξη είναι η καταστροφή του Έθνους-Κράτους, για να ικανοποιήσουν τις ονειρώξεις τους, έχει υποστεί πλέον  λοβοτομή και ψευδόμενη ασυστόλως, ψάχνει στα αποκαΐδια της αττικής γης να βρεί τους  λαγούς με τα πετραχήλια που έταζε μέχρι να αρπάξει την εξουσία….
Δεδομένου λοιπόν ότι λίγο πολύ το παρόν πολιτικό σύστημα απαρτίζεται από κόμματα της αυτής πολιτικής ανικανότητας και αναξιοπιστίας, είναι αδύνατο η Πατρίδα μας να εξέλθει από την εντατική.

Η πολιτική νομενκλατούρα, που έχει θεοποιήσει την συναλλαγή και την ιδιοτέλεια, για να επιβιώσει, αφαιρεί τα ζωτικά όργανα της Ελλάδας και τα δωρίζει στους βρικόλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία είναι η οδαλίσκη του Διεθνούς Σιωνισμού.
Πού πήγανε όλοι αυτοί οι «αντιστασιακοί» της αρπαχτής; Οι Δημοκράτες της ρεμούλας; Οι πονόψυχοι του λαθροεποικισμού; Οι οικολογικές οργανώσεις που κόπτονται και ως «οργανισμοί που ασκούν δραστηριότητα για να απαλύνουν τον πόνο, να προωθήσουν τα συμφέροντα των φτωχών, την προστασία του περιβάλλοντος, την παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, και την ανάπτυξη της κοινότητας», πού πήγαν;
Σήμερα η Κυβέρνηση διατείνεται ότι ευθύνη έχει και ο Λαός. Το ερώτημα όμως είναι γιατί το κράτος δεν εφαρμόζει τους νόμους για να βάλει τάξη στην άναρχη ανάπτυξη των περιοχών; Μα η απάντηση εδόθη από τον πλέον ανεύθυνο ειδικό. Η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της 28ης Ιουλίου 2018 στην 10η σελίδα, έγραφε την τραγική εκείνη δήλωση του φευγάτου, ακατανόμαστου υπουργού αμύνης, που σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC, για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ούτος, άνευ αιδούς,  εδήλωσε: «...Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. ΔΕΝ επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις μας να δράσουν την ίδια ώρα με την πολιτική Προστασία».
Και οι αρχηγοί: του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,  του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ!!!
Το πρώτο πράγμα που μάθαμε, κύριοι Αρχηγοί, σε εκείνο το μεγάλο σχολείο, ήταν η ανάληψη των ευθυνών μας. Απωλέσθη πλέον και η ύψιστη αυτή διδαχή; Υπέκυψε και αυτή στην όζουσα σκοπιμότητα; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!
Εμείς, ως συνταγματικός φορέας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», λογικά και υπεύθυνα σκεπτόμενοι την 11η Απριλίου 2018 υποβάλαμε την κατωτέρω επιστολή προς την Στρατιωτική Ηγεσία ζητώντας να ενεργοποιηθεί η Παλλαϊκή Άμυνα. Αλλά εις μάτην. Η Στρατιωτική Ηγεσία, περί άλλων τυρβάζει.
Μάταια προσμένει ο ελληνικός Λαός τον στρατό μας να γίνει ξανά ο βιγλάτορας των δικαίων του!!!!
Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
\
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
ΑΦΜ: 997186372  ΔΟΥ: Α΄  ΑΘΗΝΩΝ
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

ΕικόναΕΛΛΗΝΙΚΗΛΑΪΚΗΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.