COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Οφείλω να τα πω

Αναφέρομαι στους σημερινούς Κυβερνήτες της χώρας. Ασκούν αποκλειστική εξουσία πάνω από τριαμισυ χρόνια με μια πρωτοφανή υπεροψία και με πλήρη κι αποκλειστική άσκηση των δικαιωμάτων τους. Έτσι είναι και απολύτως υπεύθυνοι για τις πράξεις τους και μάλιστα σε συνθήκες ευνοϊκότερες από τους προκατόχους τους, χωρίς τις καθημερινές αναστατώσεις των διαδηλώσεων και καταστροφών.. Έχουν λησμονήσει ότι ψηφίστηκαν μόνο από το 1/3 σχεδόν του Ελληνικού λαού και με βάση έναν εκλογικό νόμο των αστικών κομμάτων βρίσκονται σήμερα στην εξουσία. Τώρα δεν τους αρέσει αυτός και μια από τις πρώτες έγνοιες τους ήταν να τον αλλάξουν, ( Μου φέρνει στο νου το τραγικό δίδυμο Παπανδρέου- Κουτσόγιωργα, που όταν μύρισαν ήττα, ψήφισαν εκλογικό νόμο ακυβερνησίας που είχε σημαντικές αρνητικές συνέπειες -παράξενα – που δεν έχουν ακόμα αναδειχθεί και δεν συζητούνται καν).
Θυμίζουν ανθρώπους με μια αδηφάγα πείνα για την εξουσία, καρφωμένους στους θώκους τους, λες και τους εξασφάλισαν για πάντα. Αυτοί οι ίδιοι ως αντιπολίτευση έκαναν τα πάντα να βυθίσουν τη χώρα στον όλεθρο συμπαρατασσόμενοι με ό,τι αντιδραστικό κυκλοφορούσε στην πιάτσα, ενσπείροντας μίσος για τους αντιπάλους με το τραγικό και πλήρως διχαστικό ανθρωποφαγικό σύνθημα « Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ». 

Είπαν εν γνώσει τους τα πιο τερατώδη ψέματα που κι ο πιο ηλίθιος θα έβαζε ερωτήματα για την ειλικρίνειά τους κι έτσι συσπείρωσαν όλο το εύρος των ανθρώπων που μισούν το κράτος, την ευνομία στη χώρα και την ειρήνη, Δεν άφησαν μέρα χωρίς αναστάτωση και καταστροφές. Κι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να κρύβονται έρχονται τώρα να μας δίνουν συμβουλές. Όχι κύριοι χάσατε το τρένο ! 
Αθετήσατε τις ιδεολογικές αρχές σας βρομίζοντας το χώρο που ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε. Αντί να ξεπεράσετε την κρίση, βυθίσατε τη χώρα ακόμα πιο βαθιά. Τη δεσμεύσατε για μεγάλο διάστημα με υποχρεώσεις υπεράνω των δυνατοτήτων της δίχως κιόλας να πετύχετε την βελτίωση κανενός τομέα της δημόσιας ζωής. Αντίθετα επιτείνατε την εξαχρείωσή τους
Ήρθε λοιπόν η ώρα. Πρέπει να πάτε στα σπίτια σας. Σίγουρα ήσασταν ακατάλληλοι γι αυτήν την αποστολή, Ευχή μου να υπάρξει, ως θαύμα. αξιοπρεπής εναλλακτική λύση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.