COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μολύνεται το Αιγαίον με τα πολεμικά «παιχνίδια»;;;


ΝΑΙ. Και πολύ μάλιστα. Πρόκειται    για μιαν αφόρητην μόλυνση της ατμοσφαίρας από τα αναρίθμητα και άσκοπα  πετάγματα πολεμικών τουρκικών αεροπλάνων στο Αιγαίον Πέλαγος και την αντίκρουση τους από τα Ελληνικά. Το ανεπίτρεπον αυτό  και προσβλητικόν για τους Έλληνες παιχνίδι, διαρκεί τριάντα χρόνια και καμμία Κυβέρνηση δεν τολμά να τους απαγορεύσει την καταφανή  παραβίαση του Ελληνικού Εναερίου Χώρου. Και οι τούρκοι ενεργούν βάσει σχεδίου. Εισέρχονται στο Αιγαίον Πέλαγος και συν τω χρόνω θα το διεκδικήσουν ως δικόν τους,  κάτι που ήδη μάλλον έχουν επιτύχει. Ζητούν την κατάλληλη στιγμήν να το υλοποιήσουν.
Οι δικές μας κυβερνήσεις διαχρονικώς είναι άψυχες και διαμαρτύρονται χλιαρώς λέγοντες σ΄αυτούς μέσω της διπλωματικής οδού ότι «παραβιάζετε το διεθνές δίκαιον»!! Κάτι τρέχει στα γύφτικα με το Διεθνές Δίκαιον για την τουρκίαν. Κάποια Νησιά θέλει να αρπάξει και στα πετρέλαια που δεν της ανήκουν να λάβει το μισόν μερίδιον που θα δεθεί στην Κύπρον!! Ο κατακτητής, ο προστατευόμενος από τους διεθνείς οργανισμούς σηκώνει κεφάλι και απαιτεί κάτι που δεν δικαιούται και απειλεί μάλιστα τους πάντες!  Τις αυτές παραβιάσεις κάνει και με τα πλοία της.
Στον χώρον του Αιγαίου Πελάγους επιφέρει πολλαπλές καταστροφές. Τα παράνομα πολεμικά γυμνάσια στο Αιγαίον μολύνουν την ατμοσφαίραν αλλά και καταστρέφουν την θαλασίαν πανίδα. Οι βόμβες που ρίχνονται στην θάλασσα είναι μεγίστη καταστροφή.
Οι δεκάδες παραβιάσεις με τα πολεμικά και οι αναχαιτίσεις από Ελληνικά, τα πολεμικά πλοία που κινούνται στο Αιγαίον, τουρκικά σε μεγάλον ποσοστόν, αλλά και Ελληνικά, και Νατοϊκά  επί καθημερινής βάσεως όλα αυτά μολύνουν βαρύτατα το περιβάλλον. Το πιο κάτω απόσπασμα είναι ενδεικτικόν αλλά και τρομακτικόν.
«Σημαντικόν κίνδυνον για την δημοσίαν υγείαν χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph τις εκπομπές καυσαερίων από τα φουγάρα των κρουαζιεροπλοίων στην Σαντορίνην.  Το δημοσίευμα επικαλείται έρευνα ειδικού στην ατμοσφαιρικήν ρύπανση που υποστηρίχθηκε από την Ελληνικήν Ορνιθολογικήν  Εταιρείαν  και από την γερμανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση NABU. Η μόλυνση είναι 17 φορές ανώτερη αυτής ενός πολυσύχναστου δρόμου με αυτοκίνητα. Η υγεία σας κινδυνεύει».
Επιβάλλεται λοιπόν αμέσως να σταματήσουν  τα πολεμικά  παιχνίδια στο Αιγαίον, να διακοπούν οι πολεμικές ασκήσεις  και έρευνες στην θάλασσα, να ηρεμήσει  και να καθαρίσει η περιοχή, αλλά και να περιορισθούν τα τεράστια οικονομικά βάρη  που διαθέτομεν για να αντικρούομεν τις έωλες επιδιώξεις των τούρκων. Να επανέλθει το Αιγαίον στον πεντακάθαρον ουρανόν και οι κάτοικοι να ηρεμήσουν ψυχικώς αλλά και να μη κινδυνεύουν από τις  μολύνσεις του περιβάλλοντος.
Μιχαήλ Στρατουδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.