COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν χρειαζόμεθα πολεμικόν εξοπλισμόν!

Πυροσβεστικά αεροπλάνα έχομεν απόλυτην ανάγκην και όχι πολεμικά αεροπλάνα ή πλοία. Μερικοί αναφέρουν το επιχείρημα  ότι  οι τούρκοι εξοπλίζονται και ημείς πρέπει να κάνομεν το ίδιον. Πρόκειται για λάθος. Τον  κίνδυνον αυτόν μας τον επισημαίνουν διάφοροι τρίτοι τονίζοντας επιδεξίως ότι η ισορροπία στο Αιγαίον ανατρέπεται με τους εξοπλισμούς της τουρκίας και  μας ωθούν να προσαρμοζόμεθα χωρίς λόγον στην υποβολιμιαίαν αυτήν είδηση. Σε μια τριακονταετίαν κάμαμεν τρεις εξοπλισμούς του «αιώνα» όπως τις αποκαλούσαν οι δημοσιογράφοι και δεν έδιναν βάση στην σκοπιμότητα. Κανένα πρόβλημα και κανένας κίνδυνος δεν προέκυψε στα τριάντα χρόνια. Απλώς είμεθα ήπιοι και αφήσαμεν τους τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίον  σε σημείον  ώστε σήμερα να το θεωρούν δικόν τους.

Τα θεωρητικά επιχειρήματα μας ,περί σεβασμού συνθηκών και Διεθνούς Δικαίου  είναι χωρίς βάση για τους τούρκους. Και στις καταπατήσεις του Διεθνούς  Δικαίου κανένας Διεθνής Οργανικισμός δεν αντιδρά. Τι τους έχομεν. Η Ευρώπη   της οποίας τα Νοτιοανατολικά σύνορα καταπατούνται επαισχύντως από θαλάσσης και αέρος δεν αντιδρά καθόλου.  Η Γαλλία είναι Ευρώπη. Γιατί δεν χαρίζει τις φρεγάτες στην Ελλάδα να υποστηρίζει τα Ευρωπαϊκά σύνορα; Άρα δεν ενδιαφέρεται για Ευρώπη αλλά για εμπόριον από την καταχρεωμένη Ελλάδα όπως την  κατήντησαν και συνεχίζουν να την  έχουν σε οικονομικήν αιμορραγίαν με το να δαπανά τεράστια πασά να φυλάττει τα σύνορά τους!!!
Από τον χάρτην που σχεδίασε η τουρκία ότι το μισόν Αιγαίον είναι δικόν της και το μετέδωσαν πανηγυρικώς τα Ελληνικά ΜΜΕ, κανένα Κράτος από τα 28 της Ευρώπης δεν αντέδρασε, όταν σχεδιάζεται να αφαιρεθούν από την Ευρώπην χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εδαφών της! Η Γαλλία δεν αντέδρασε, το Βέλγιον δεν αντέδρασε, η Γερμανία δεν αντέδρασε κανένα Κράτος δεν είπε  ούτε μίαν λέξη κατά των προκλητικών σχεδίων της τουρκίας! Ανένωτη η Ευρώπη. Την Ελλάδα την βλέπουν ή μάλλον την θέλουν για να δέχεται πρόσφυγες και μη ώστε εκείνοι να έχουν ήσυχον το κεφάλι τους! Το ΝΑΤΟ που βλέπει ότι μια χώρα κινδυνεύει  να κατοχευθεί όπως η Κύπρος δεν είπε λέξη!
Ο Ελληνικός Λαός αδημονεί. Ποίος θα τον ενημερώσει τι συμβαίνει γύρω του;;;

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.