COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η κλιματική αλλαγή ως new age θρησκεία

Αγαπητή Marigona,

 

Όταν οι επιστήμονες της Νέας Τάξης δεν μπορούν να τα βάλουν με τους συναδέλφους τους, τότε είτε τους απειλούν ή προσπαθούν να τους εξαγοράσουν.

Έπρεπε κάποιος κοινωνικός φορέας να επέμβει για να σώσει την Γκρέτα. Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το ψυχολογικό του πρόβλημα για να μπορέσουν οι πετρελαιάδες να φορτώσουν την Ευρώπη με δεκάδες τρις πράσινα πρόστιμα.

Θα ήθελα να διαδώσεις το παρακάτω μήνυμα που αντιμετωπίζουν πολλές κοπέλες σαν την Γκρέτα στην Ευρώπη.


 

Νεαρή Γερμανίδα ομιλεί για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται από τους Λαθρο. Ακούστε την στο βίντεο


 

«Γεια σας. Είμαι η Μάρλα και είμαι σχεδόν 15 χρονών. Πηγαίνω σε ιδιωτικό σχολείο στο Cottbus. Σήμερα στέκομαι εδώ εθελοντικά, και θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου ανοιχτά σήμερα. Οι φίλες μου φοβούνται να κατέβουν στην πόλη, εξαιτίας των αποκαλούμενων «απομονωμένων περιστατικών». Πουθενά πλέον δεν αισθανόμαστε ασφαλείς στην πόλη, ούτε στο εμπορικό κέντρο, ούτε στο σχολείο. Υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες στην πόλη, που θα ήταν τελείως περιττό εάν δεν υπήρχαν αυτά τα σταθερά περιστατικά στην πόλη. Τα κορίτσια είναι πολύ προσεκτικά να μην ντυθούν τόσο προκλητικά, ώστε να μην δεχθούν βλέμματα, σχόλια ή τίποτα χειρότερο. Δεν μπορούσαμε πια να ζούμε ανέμελα και ξέγνοιαστα στη χώρα μας τον περισσότερο καιρό. Θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι κορίτσια και γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά από τους λεγόμενους "αιτούντες καταφύγιο" και δεν γίνεται τίποτε για να αντιμετωπιστεί αυτό. Εγώ η ίδια το έχω βιώσει αυτό. Μισώ το επιχείρημα που λένε μερικοί ότι «ναι, αλλά και Γερμανοί θα το μπορούσαν να το κάνουν αυτό» ή «δεν είμαστε καλύτεροι εμείς». Σημασία δεν έχει το ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά το ποιος το κάνει, και τα στατιστικά στοιχεία είναι ξεκάθαρα όταν πρόκειται για την εγκληματικότητα των προσφύγων. Πολλοί ενήλικες λένε ότι εμείς οι νέοι θα πρέπει να σχηματίσουμε τις δικές μας απόψεις, αλλά όταν σχηματίζουμε την δική μας άποψη, σχεδόν κανείς δεν μας ακούει, αν αυτή η άποψη δεν είναι η «σωστή». Εάν οι απόψεις μας δεν συμμορφώνονται με τις απόψεις της Αριστεράς, και αν δεν συμμορφώνονται με την γραμμή ‘‘fridays-for-future’'. Θέλω περισσότεροι νέοι να σηκωθούν και να αφιερώσουν τους εαυτούς τους στην ευημερία της πατρίδας τους. Δεν είναι απαραίτητο κανείς να μισεί τους αλλοδαπούς, μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζεται τον δικό του λαό. Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να ζήσω με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

Αν θέλεις να σου στείλω βίντεο όπου ένας πρώην πρωθυπουργός υποτακτικός του Soros ομιλεί για την κλιματική αλλαγή, να το κάνω για να αντιληφθείς ότι αυτοί που ομιλούν για κλιματική αλλαγή είναι γλοιώδεις

 

Τελικά η κλιματική αλλαγή και ο τρόπος που προσπαθούν να επιβληθεί είτε με το ΗΑΑRP ή με όπλα Laser καταλήγει σε νέα ολοκαυτώματα. Μέχρι τέλους του μήνα δεν θα ραντίσουν με ρινίδια αλουμινίου που σημαίνει ότι ο καιρός θα είναι κανονικός.

 

 

 

Στέργιος Σμυρλής

 

 

 

 

 
Από


Τον τελευταίο καιρό, το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει ότι η σχετική συζήτηση έχει ξεφύγει από το επίπεδο της αντιπαράθεσης επιστημονικών επιχειρημάτων. Πλέον διεξάγεται με χιλιαστικούς και εσχατολογικούς όρους. Η αλλαγή του κλίματος γίνεται αντιληπτή ως μια μείζονα καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων για την οποία υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο άνθρωπος.

Οι συνέπειες αυτής της εξέλιξης στον πολιτισμό μας ενδέχεται να είναι τεράστιες. Και αυτό γιατί ο τρόμος για την κλιματική αλλαγή αλλάζει την ίδια μας την θεμελιακή κοσμοαντίληψη για τη φύση, τον κόσμο και τη θέση του ανθρώπου μέσα σε αυτόν. Η μεγάλη συνεισφορά του Δαρβίνου και της θεωρίας της εξέλιξης στην επιστήμη ήταν ότι καθιέρωσε την άποψη ότι η φύση είναι ένα δυναμικό μέγεθος το οποίο βρίσκεται σε διαρκή αλλαγή και δεν επιδέχεται στασιμότητα. Αυτή η αντίληψη ενός διαρκώς μεταλλασσόμενου κόσμου αποτέλεσε το θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης και του σύγχρονου πολιτισμού. Σήμερα, όμως, η τάση αυτή απειλεί να αντιστραφεί.

Με τη δαιμονοποίηση αυτού καθαυτού του όρου κλιματική αλλαγή, επιβάλλεται νομοτελειακά μια αντίληψη ότι η φύση είναι, ή μάλλον πρέπει να είναι, ένας στατικός, παγωμένος κόσμος. Συνακόλουθα, επανερχόμαστε στις μεσαιωνικές αντιλήψεις της "φυσικής τάξης πραγμάτων", με ότι αυτό συνεπάγεται. Να επισημάνουμε ότι οι θεμελιώδεις κοσμοαντιλήψεις μας, που ξεκινάνε από το πώς αντιλαμβανόμαστε τη φύση, περνάνε και στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο.
Εν προκειμένω, η κοσμοαντίληψη μιας στατικής φυσικής τάξης αποτέλεσε το θεμέλιο της μοναρχίας και της φεουδαρχίας. Αντιθέτως οι δημοκρατικές και σοσιαλιστικές αντιλήψεις βασίστηκαν στην κοσμοαντίληψη του δυναμικού και συνεχώς μεταλλασσόμενου κόσμου. Επιπροσθέτως, η δαιμονοποίηση της κλιματικής αλλαγής αντιστρέφει τον ίδιο τον προσανατολισμό της ιστορικής πορείας του ανθρώπου.

Κλιματική αλλαγή και "χρυσό παρελθόν"

Συγκεκριμένα, από τον ύστερο Μεσαίωνα και μετά ο πολιτισμός μας είναι προσανατολισμένος προς το μέλλον (future oriented). Πυρήνας και κινητήρια δύναμη της ιστορικής εξέλιξης ήταν η κοσμοαντίληψη πως ο κόσμος κινείται προς ένα καλύτερο μέλλον. Βέβαια, πάντοτε υπήρχαν μνήμες, εικόνες και αντιλήψεις ενός εξιδανικευμένου "χρυσού παρελθόντος", είτε κοντινού είτε μακρινού, αλλά αυτό ήταν δευτερεύων.

Πάνω σε αυτό το θεμέλιο εδραιώθηκαν, μεταξύ των άλλων, οι δημοκρατικές και σοσιαλιστικές θεωρίες. Αντιθέτως, οι απολυταρχικές αντιλήψεις έδιναν έμφαση στο παρελθόν. Είναι ο λόγος για την καθιέρωση των όρων πρόοδος και αντίδραση. Βλέπουμε πως σήμερα τα πράγματα αλλάζουν.
Δια της δαιμονοποίησης της αλλαγής του κλίματος, στρεφόμαστε προς ένα ιδεατό παρελθόν. Ένα παρελθόν, από το οποίο υποτίθεται ότι έχουμε εγκληματικά απομακρυνθεί και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό εγκαταλείποντας ότι μας οδήγησε σε αυτήν την ύβρη. Δηλαδή από ότι θεωρούσαμε ως πρόοδο μέχρι σήμερα.

Οι ζηλωτές της κλιματικής αλλαγής

Πυρήνας του πολιτισμού μας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ήταν ο ανθρωποκεντρισμός. Η αντίληψη ότι «μέτρον όλων των πραγμάτων ο άνθρωπος». Δηλαδή, τα πάντα να στοχεύουν στην καλυτέρευση της ζωής του επί της Γης. Όμως, η θρησκεία της κλιματικής αλλαγής, ή καλύτερα του κλιματικού τρόμου, αλλάζει τις προτεραιότητες. Πλέον πυρήνας της κοσμοαντίληψης μας γίνεται μια απρόσωπη φύση, την οποία ο άνθρωπος υποτίθεται ότι καταστρέφει.
Συνακόλουθα οι άνθρωποι χάνουν την κυρίαρχη τους θέση στον κόσμο και τον ρόλο της πυξίδας για το πως πρέπει να κινείται η ιστορική εξέλιξη. Επιπλέον (αυτό)αντιμετωπίζονται σαν παράσιτα που "καταστρέφουν το κλίμα". Τρώνε κρέας, ταξιδεύουν με αυτοκίνητα, αεροπλάνα και τρένα (και όχι με high end ιστιοφόρα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων...), χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα για να ζεσταθούν και εν πάση περιπτώσει υπάρχουν.
Αυτή η έμμεση αλλά ξεκάθαρη δαιμονοποίηση της ανθρωπότητας είναι μια πρωτοφανής κατάσταση στην ανθρώπινη ιστορία και δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει. Σε συνδυασμό με τον ωμό συναισθηματισμό, το μανιχαϊσμό τον χιλιασμό και την ενοχικότητα της θρησκείας της «κλιματικής αλλαγής» πολύ δύσκολα θα φέρουν κάτι καλό μαζί τους. Η κλιματική αλλαγή τείνει να μετατραπεί σε ένα είδος new age θρησκείας, με τους οπαδούς της να θυμίζουν περισσότερο φανατικούς ζηλωτές.

Ολοκληρωτικός πόλεμος καλού και κακού

Επίσης, η λατρεία του κλιματικού τρόμου επιβάλλει μια μανιχαϊστική αντίληψη του κόσμου. Από την μία πλευρά είναι το Κακό (δηλαδή αυτοί που ανέχονται την κλιματική αλλαγή ή δεν πιστεύουν ότι συμβαίνει ή δεν πιστεύουν ότι οφείλεται στον άνθρωπο). Από την άλλη πλευρά είναι το Καλό (δηλαδή αυτοί που πιστεύουν ότι συμβαίνει και οι οποίοι θεωρούν ότι οι άλλοι, το Κακό, είναι αυτοί που δεν αφήνουν να ληφθούν μέτρα). Η σύγκρουση των δύο πλευρών έχει ολοκληρωτικό χαρακτήρα. Θα επικρατήσει ή ο ένας ή άλλος. Ο κόσμος ή θα σωθεί ή θα καταστραφεί. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Άρα, δεν τίθεται θέμα συνεννόησης, ανοχής ή συμβιβασμού. Η σύγκρουση είναι απόλυτη.
Επιπλέον, η αιχμή του δόρατος και η προσωποποίηση του κινήματος κατά της κλιματικής αλλαγής είναι ένα νεαρό κορίτσι, ο λόγος του οποίου εστιάζει στο συναίσθημα. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο παθιασμένος λόγος της εκφράζει τη ζωτική δύναμη (vis vitalis) της νεότητας ενάντια στην εγκεφαλικότητα των "γέρων". Εκφράζει το ψυχικό πάθος της "θύελλας και ορμής" (sturm und drang) το οποίο αντιπαρατίθεται στον ψύχραιμο λόγο και την ορθολογική ανάλυση, που θεωρούνται ως ανάθεμα.
Όλο αυτό το πακέτο του βιταλισμού, της νεότητας, της περιφρόνησης στην μετριοπάθεια, του προτάγματος για άμεση δράση, της μανιχαϊστικής ανάγνωσης του κόσμου, με μόνο πιθανό και επιθυμητό αποτέλεσμα την απόλυτη επικράτηση του Καλού και την εξάλειψη του Κακού, είναι ακριβώς το μείγμα του Ναζισμού. Τόσο απλά.
slpress.gr

 

 

 

From: Marigona Uka - Avaaz [mailto:avaaz@avaaz.org]
Sent: Wednesday, October 9, 2019 2:37 PM
To: esmu42@otenet.gr
Subject: Δέχονται επίθεση

 

 
Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
Ανάλαβε δράση τώρα!
Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
Φίλοι και φίλες,

H Γκρέτα και τα παιδιά που αγωνίζονται για το κλίμα του πλανήτη μας δέχονται επίθεση!

Νέες έρευνες μόλις αποκάλυψαν ότι οργανωμένα δίκτυα ακροδεξιών στοιχείων και αρνητών της κλιματικής αλλαγής διαδίδουν χυδαία ψέματα γι’ αυτά τα νέα παιδιά που ενέπνευσαν εκατομμύρια κόσμο να κατέβει στους δρόμους.

Απ’ το ότι είναι «υποχείρια» και μαριονέτες χρηματοδοτούμενες από μεγιστάνες, μέχρι ότι τους έχουν κάνει «πλύση εγκεφάλου» – το ίντερνετ έχει γεμίσει με fake news γι’ αυτά τα γενναία παιδιά. Είναι άλλο ένα παράδειγμα για το πώς η ακροδεξιά χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να διχάσει τον κόσμο και να φιμώσει όσους έχουν το θάρρος να φωνάξουν την αλήθεια στην εξουσία.

Αλλά έχουμε ένα ΤΕΛΕΙΟ σχέδιο για να τους κόψουμε τη φόρα…

Μια μικρή ερευνητική ομάδα του Avaaz στην Ευρώπη εξιχνίασε οργανωμένα δίκτυα παραπληροφόρησης, το υλικό των οποίων είχε προβληθεί 3 ΔΙΣ. φορές μέσα σ’ ένα χρόνο. Οι αποκαλύψεις μας έγινα παγκόσμια είδηση και μέσα σε λίγες μόνο μέρες απ΄ την καταγγελία μας, το Facebook έκλεισε τι σελίδες! Κι αυτή η έρευνα έγινε σε μόνο έξι χώρες της Ευρώπης –  φαντάσου αν την κάναμε σε παγκόσμιο επίπεδο!

Αν όλοι και όλες στηρίξουμε σήμερα, μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως έρευνες στα μεγαλύτερα δίκτυα παραπληροφόρησης που διαδίδουν ψέματα για κρίσιμα θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και οι πρόσφυγες. Το κίνημά μας είναι κινητήριος δύναμη του παγκόσμιου αγώνα ενάντια στα fake news – και αν συγκεντρώσουμε αρκετές δωρεές, θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε την ομάδα και να πιάσουμε αμέσως δουλειά!

Ο όμορφος πλανήτης μας βρίσκεται στα όριά του, και ο κόσμος πλέον κινητοποιείται μαζικά για να τον σώσουμε. Αλλά για να νικήσουμε, πρέπει να σταματήσουμε την ακροδεξιά που διχάσει τους λαούς μας με fake news – στήριξε με όποιο ποσό μπορείς για να υπερασπιστούμε την αλήθεια και τον πλανήτη μας:
 
 
 
 
 
Εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες απ’ τη Βραζιλία μέχρι τις Φιλιππίνες, κι απ’ τις ΗΠΑ μέχρι την Ιταλία δέχονται καταιγισμό ακροδεξιών fake news μέσω Facebook, YoutΤube και WhatsApp. Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να ρίξουμε φως σ’ αυτά τα σκοτεινά δίκτυα που συντονισμένα σπέρνουν την παραπληροφόρηση, και να τα κλείσουμε ένα-ένα.

Οι επιθέσεις που δέχεται το κλιματικό κίνημα κι η επιστήμη είναι βγαλμένες απευθείας απ’ το εγχειρίδιο ακροδεξιάς προπαγάνδας. Το 97% των επιστημόνων συμφωνούν ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματικότητα κι ότι την προκαλεί ο άνθρωπος. Αλλά τα ακροδεξιά τρολ διαστρεβλώνουν τα στοιχεία και εκτοξεύουν λάσπη σε όποιον τολμάει να φωνάξει την αλήθεια.

Και δεν το κάνουν μόνο για την κλιματική αλλαγή. Οι έρευνές μας στην Ευρώπη αποκάλυψαν ότι αυτά τα δίκτυα διαδίδουν ψέματα σχετικά με οποιοδήποτε θέμα μπορεί να διχάσει. Ξέρουμε πώς να αντεπιτεθούμε σ’ αυτήν την απειλή -- αλλά πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα, και μάλιστα γρήγορα. Αν αρκετοί από εμάς στηρίξουμε, θα μπορέσουμε:
  • Να μεγαλώσουμε την ερευνητική μας ομάδα ώστε να βάλουμε λουκέτο στα δίκτυα των τρολ και να εκπαιδεύσουμε κι άλλες ομάδες για το πώς να ανιχνεύουν και να καταγγέλλουν την παραπληροφόρηση.
  • Να ξεκινήσουμε επείγουσες έρευνες σε όλο τον κόσμο για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας και τη δημοκρατία.
  • Να πιέσουμε τις εταιρείες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και τις κυβερνήσεις ώστε να λάβουν μέτρα.
  • Να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια ομάδα πίεσης που θα δημοσιεύει τα ευρήματά μας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και θα προειδοποιεί το κοινό.

Η σωτηρία του πλανήτη απαιτεί συνεργασία των λαών. Αλλά αυτός ο πόλεμος στην αλήθεια έχει σκοπό να μας διχάσει και μπορεί να είναι θανατική ποινή για τον πλανήτη μας. Στήριξε σήμερα για να αντισταθούμε και να νικήσουμε, για τα παιδιά μας και το μέλλον μας:
 
 
 
 
 
Το κίνημα του Avaaz αγωνίζεται για να προστατέψει τη ζωή σε όλες τις μορφές της. Αγοράσαμε χιλιάδες στρέμματα μεγάλης οικολογικής σημασίας για να τα σώσουμε, βοηθήσαμε να κερδηθεί η Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα και σταθήκαμε δίπλα στους αυτόχθονες λαούς που αγωνίζονται για να υπερασπιστούν τα πατρογονικά τους εδάφη. Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό -- να υπερασπιστούμε την αλήθεια και να προστατέψουμε τις δημοκρατίες και τον πλανήτη μας απ’ τα τοξικά ψέματα.

Με ελπίδα, αγάπη και αποφασιστικότητα,

Marigona, Bert, Sofia, Christoph, Camille, Francesco, Flora και όλη η ομάδα του Avaaz

ΥΓ. Αυτή ίσως να είναι η πρώτη δωρεά που κάνεις στο κίνημά μας. Είμαστε ευγνώμονες! Ήξερες ότι το Avaaz είναι 100% crowdfunded; Δηλαδή βασίζεται εξολοκλήρου σε διαδικτυακές μικρο-δωρεές μελών του κινήματος όπως ΠB5σύ. Αυτό μας δίνει πλήρη ανεξαρτησία, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Στήριξε μαζί με 1 εκατομμύριο ανθρώπους απ΄ όλο τον κόσμο που έχουν δωρίσει για να γίνει το Avaaz μια ισχυρή δύναμη υπεράσπιση ς του καλού στον πλανήτη.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιατί ενοχλεί η Γκρέτα (Documento)
https://www.documentonews.gr/article/giati-enoxlei-h-gkreta

«Απειλούν παιδιά, δεν θέλουν να μιλάμε για το Κλίμα»: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ απαντά στους haters - Η ανάρτηση στο Facebook (LiFO)
https://www.lifo.gr/now/world/253022/apeiloyn-paidia-den-theloyn-na-milame-gia-to-klima-i-gkreta-toynmpergk-apanta-stoys-haters-i-anartisi-sto-facebook

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Η 16χρονη που κάποιοι έχουν ως ίνδαλμα και άλλοι χλευάζουν και περιφρονούν (CNN Greece)
https://www.cnn.gr/news/prosopa/story/191785/gkreta-toynmpergk-h-16xroni-poy-kapoioi-exoyn-os-indalma-kai-alloi-xleyazoyn-kai-perifronoyn

Στο φως 500 ακροδεξιές σελίδες µε fake news (Έθνος)
https://www.ethnos.gr/kosmos/40346_sto-fos-500-akrodexies-selides-me-fake-news

Avaaz: Ρητορική μίσους από εκατοντάδες ακροδεξιές οργανώσεις στο Facebook (Ναυτεμπορική)
https://www.naftemporiki.gr/story/1478297/avaaz-ritoriki-misous-apo-ekatontades-akrodeksies-organoseis-sto-facebook


Στα Αγγλικά:

Νέες κοπέλες ηγούνται του κινήματος για το κλίμα – και γι’ αυτό δέχονται επίθεση (Buzzfeed News)
https://www.buzzfeednews.com/article/zahrahirji/greta-thunberg-climate-teen-activist-harassment

Τα fake news για την Γκρέτα στοχεύουν στην οικογένειά της, την εικόνα της και τον ακτιβισμό της. Αλλά γιατί;
https://www.poynter.org/fact-checking/2019/hoaxes-about-greta-thunberg-go-after-her-family-image-and-activism-but-why/

Τα δεξιά μέσα μαζικής ενημέρωσης εξαπολύουν επιθέσεις στην Γκρέτα Τούνμπεργκ (Media Matters)
https://www.mediamatters.org/dinesh-dsouza/right-wing-media-launch-unhinged-attacks-greta-thunberg

Οι επιθέσεις στην Γκρέτα Τούνμπεργκ έρχονται από οργανωμένα δίκτυα αρνητών της κλιματικής αλλαγής (Teen Vogue)
https://www.teenvogue.com/story/attacks-greta-thunberg-climate-deniers



Το Avaaz είναι ένα παγκόσμιο κίνημα πολιτών με 51 εκατομμύρια μέλη
που κινητοποιείται για να φέρνει τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η κεντρική μάς ομάδα λειτουργεί από 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook, το Twitter ή το or Instagram.
Έλαβες αυτή την ειδοποίηση επειδή στις έγινες μέλος του Avaaz υπογράφοντας ένα ψήφισμα με τη διεύθυνση email esmu42@otenet.gr.

Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.