COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

«Ως χαρίεν εστ’ επιστήμων όταν άνθρωπος ή»


 Μεγάλα Πνευματικά ιδρύματα υποχρεώθηκαν να δώσουν βήμα, ή πτυχία σε άτομα τύπου ΓΑΠ, δηλαδή άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την επιστήμη, με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με την Δημοκρατία κλπ Τα βραβεία Νόμπελ Ειρήνης, δόθηκαν σε φονιάδες των Λαών, σε ψεύτες,  ενώ τα εγκλήματα κατά της Υγείας δίδονται σε επιστήμονες που εργάζονται σε πολυεθνικές του Σατανά. Η μάστιγα της Ελλάδος είναι τα «Ημίαιμα», τα οποία πλαισιώνουν τις καίριες θέσεις του κράτους και τα οποία επιβάλλονται από συμμαχικές ….πρεσβείες, σκοτεινές Λέσχες κλπ.
Δεν θα έπρεπε να στηθεί ένα παγκόσμιο Δικαστήριο για τα μεγάλα εγκλήματα κατά της Υγείας, της Λαθρομετανάστευσης, με την οποία επανέρχονται αρρώστιες που είχαν εξαφανισθεί;
Το δόγμα του Σοκ μήπως δεν δημιουργούν απώλειες ψυχολογικής υγείας; Το θέατρο και ο τρόπος που παίζεται η Λαθρομετανάστευση έχει μέχρι στιγμής ως αποτέλεσμα πάνω από 50.000 νεκρούς μόνο στη Μεσόγειο.. και άλλους τόσους ως βίαια μίξη ασύμβατων πολιτισμών; Και το ερώτημα είναι αν ο μεγάλος Αδελφός έγινε φιλάνθρωπος;  
Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμεθα ειδικές γνώσεις για να αντιληφθούμε τι εννοεί ο αρθρογράφος με την πρόταση «το διώξιμο των καλλικαντζάρων» πολιτισμών..

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής

From: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ [mailto:andgiannoulopoulos@gmail.com]
Sent: Monday, January 6, 2020 2:21 PM
To: undisclosed-recipients:
Subject: Το κλείσιμο των εορτών, ο επίλογος των ευχών και το διώξιμο των καλλικαντζάρων

Το κλείσιμο των εορτών, ο επίλογος των ευχών και το διώξιμο των καλλικαντζάρων
Επειδή από τα εκατοντάδες μηνύματα που πήρα, κατάλαβα ότι έγιναν αποδεκτές και αντιληπτές με ανακούφιση και ενθουσιασμό οι πρωτοχρονιάτικες ευχές μου, ένιωσα αυθόρμητα την υποχρέωση ή και την ανάγκη να στείλω και συμπληρωματικές.
Δεν μπορούμε λοιπόν να έχουμε καλή υγεία, ευημερία, χαρά και ευτυχία, όταν κάθε χρόνο αρκούμαστε μόνο σ' ευχές, σε προσευχές, σε ψαλμωδίες και σε θρησκευτικά τροπάρια, ή στηριζόμενοι σε ειδικές θρησκευτικές λειτουργίες, σε λιτανείες, σε γονυπετείς παρακλήσεις, ευχέλαια και μνημόσυνα.
Και αφού δούμε ότι και φέτος, όπως άλλωστε γίνεται από πολύ παλιά, οι άγιοι πατέρες μας ν' αγωνίζονται με πάθος και αμείωτη ένταση και μέχρι σήμερα να εξορκίζουν με ευχές το κακό, φιλοδοξώντας επιτέλους να το διώξουν.
Αψηφούν το κρύο και την παγωνιά του χειμώνα και αγιάζουν τα ύδατα κραδαίνοντας τις αγιαστούρες και τους βασιλικούς.
Ραίνουν και ραντίζουν ότι υπάρχει, ότι κινείται, πιστούς, αέρα, ζώα, φυτά, ανθρώπους, έδαφος.
Αγιάζουν όλα τα νερά των ποταμών, των λιμνών, των θαλασσών, των ωκεανών, σε μία απέλπιδα και αγωνιώδη προσπάθεια να τα εξυγιάνουν και παρ' όλα ταύτα, αυτά να παραμένουν μολυσμένα, καρκινογόνα και επικίνδυνα, προκειμένου να φύγουν οι καλλικάντζαροι διότι αυτοί είναι και σηματοδοτούν το κακό.
Αλλά αυτοί παρ' όλα ταύτα, αντί να φύγουν μένουν και κάθε χρόνο γίνονται πιο πολλοί. 
Μας κάνουν τη ζωή ανυπόφορη και το βίο μας αβίωτο.
Πριονίζουν το δέντρο της ζωής μας κάτω από τα πόδια μας καθημερινά.
Σπέρνουν αρρώστιες στο έδαφος, στο νερό, στον αέρα, στα φυτά, στα ζώα, στους ανθρώπους.
Μολύνουν τα πάντα χωρίς περιορισμό ανεξέλεγκτα, διότι είναι μαύρα τέρατα με ουρές διαβόλου και δεν χαμπαριάζουν από αγιασμούς και ευχολόγια.
Προκαλούν τη μετανάστευση των παιδιών μας, φτώχεια και ανεργία.
Αγκαλιάζονται με τους μετανάστες που έρχονται από τις τρίτες χώρες γεμάτοι αρρώστιες και δυστυχία.
Είναι δυνατόν λοιπόν τέτοια τέρατα να φύγουν με τέτοια μέτρα και τέτοια μέσα;
Μήπως επιτέλους πρέπει να δράσουμε αλλιώς;
Πριν δηλαδή η δυστυχία, η φτώχεια και οι αρρώστιες πάρουν μορφή επιδημιών;
Μία μεγάλη μερίδα επιστημόνων, που αποτελείται από επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, διαθέτει όλους τους τρόπους, τη γνώση και όλα τα μέσα να διωχθούν να ξορκιστούν και να ξεριζωθούν για πάντα όλοι οι καλλικάντζαροι, που έχουν εγκατασταθεί μονίμως, μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, κάνοντας τη ζωή μας και την ζωή των οικογενειών μας δυστυχισμένη.
Αρκεί το χριστεπώνυμο πλήθος να πειστεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες και τις συνταγές των επιστημόνων, που υπηρετούν την ηθική και την δεοντολογία, γυρίζοντας την πλάτη σε όλους αυτούς τους καλλικαντζάρους που μας καταδυναστεύουν, εφαρμόζοντας μέτρα οικονομικά και εγκληματικές πολιτικές, που έχουν προκαλέσει και προκαλούν φτώχεια, ανεργία, καρκίνο, καρδιοπάθειες, κατάθλιψη, αυτοκτονίες και θάνατο.
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος

Υ.Γ. Ο καθηγητής Martin Pall του πανεπιστημίου της Washington – ΗΠΑ, που είναι στο ίδιο μέτωπο με μας για την προστασία της υγείας και μπροστάρης στο διώξιμο των καλλικαντζάρων, στο πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα του δήλωσε:"Υπάρχουν σταθμοί στην ιστορία, όπου ο άνθρωπος σήκωσε ανάστημα και εξεγέρθηκε εναντίον δυνάμεων, που είχαν μεγάλη καταστροφική ισχύ και δυνατότητες. Αυτοί που αντιστάθηκαν ακολουθώντας το δίκαιο και τον ανθρωπισμό, κέρδισαν μία περίοπτη θέση στην ιστορία. Όσοι δεν αντιστάθηκαν, είναι αυτοί που τους κατακρίνει η ιστορία. Η κατακραυγή δε είναι τόσο μεγάλη ή μικρή ανάλογα με την υψηλή ή χαμηλή κοινωνική θέση, που κατέχει ο καθένας μας".
Δεν μας είπε όμως κάτι καινούργιο ή κάτι πρωτότυπο ο αξιοσέβαστος καθηγητής, παρά εκείνο που είχε διακηρύξει ο Σόλων ο Αθηναίος λέγοντας: "Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να επιτυγχάνει μία άριστη υγεία και επιβίωση, ακολουθώντας το δίκαιο και την ανθρωπιά αφενός και αφετέρου να φροντίζει με κάθε τρόπο την υστεροφημία του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.