COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΛΜΠΕΡΤ ΣΒΑΙΤΣΕΡ



Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής της Κοκκινιάς Πειραιώς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς π. Χρυσόστομος Καράμπελας έλαβε μια ακόμα σπουδαία και ιδιαίτερη τιμητική διάκριση συγκεκριμένα από το πανεπιστήμιο LOGOS UNIVERSITY INT. (Florida,USA)- Member of the United Nations Academicimpact σε συνεργασία με τον Διεθνή Φιλανθρωπικό Οργανισμό Άλμπερτ Σβάιτσερ που έχει έδρα την Αυστρία (Βιέννη).
Τίμησαν τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατερά Χρυσόστομο Καράμπελα για το μεγάλο και σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο το οποίο προσφέρει ανιδιοτελώς και αδιάκοπα επί 23 χρόνια ως ταπεινός κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αλλά και σε πάρα πολλά ιεραποστολικά κλιμάκια σε ενδεείς χώρες μετουσιώνοντας σε πράξη το δίδαγμα της ζωής του Χριστού υπηρέτης των πολλών.

Στην μεγάλη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αρχικά ο καθηγητής και πρόεδρος του ινστιτούτου ιστορίας LOGOS UNIVERSITY Βαρόνος Δρ. Tonis Breidel Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στην ομιλία του εκτενώς στο πολυσχιδές έργο του Αλμπερτ Σβαιτσερ (Ludwig Philipp Albert Schweitzer, 14 Ιανουαρίου 1875 – 04 Σεπτεμβρίου 1965), ο οποίος πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε λάβει το διεθνές βραβείο Νομπέλ Ειρήνης το 1952 με την απαράμιλλη διάθεση του για προσφορά και με τις ιατρικές γνώσεις του βοήθησε πάρα πολύ τους ασθενείς συνάνθρωπους μας και ιδιαίτερα στην κεντρική Αφρική.

Στην αντιφώνηση του ο π. Χρυσόστομος Καράμπελας με λόγια απλά και δωρικά ευχαρίστησε θερμά και με ιδιαίτερη συγκίνηση τόσο το LOGOS UNIVERSITY όσο δε και τον διεθνή οργανισμό για την ιδιαίτερη τιμή που γίνεται στο πρόσωπο του και ακολούθως, ο Βαρόνος Δρ. Tonis Breidel ως επίσημος εκπρόσωπος του οργανισμού στην Ελλάδα παρασημοφόρησε τον π. Χρυσόστομο με το χρυσό μετάλλιο Αλμπερτ Σβαιτσερ, το οποίο συνοδευόταν με την σχετική περγαμηνή.

Στην ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση – εσπερίδα που ακολούθησε παρευρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους καθηγητές Πανεπιστήμιων ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επιχειρηματίες και παράγοντες της οικονομικής ζωής της χώρας από διάφορους κλάδους άνθρωποι των γραμμάτων, του θεάματος και των τεχνών και προσκεκλημένοι της αθηναϊκής και πειραϊκής κοινωνίας με πολυκύμαντο έργο στην προσφορά προς τον χειμαζόμενο συνάνθρωπο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αντίστοιχη απονομή χρυσού μεταλλίου έχει πραγματοποιηθεί στον αείμνηστο μακαριστό Μητροπολίτη Πριγκιποννήσων κυρό Ιάκωβο, καθώς και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» συγχαίρει από καρδίας τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Χρυσόστομο Καράμπελα για αυτήν την σπουδαία και ιδιαίτερα τιμητική του βράβευση για το μεγάλο πολυδιάστατο, σπουδαίο και σημαντικό έργο, το οποίο καταβάλει σιωπηλά και ακούραστα.

Για την βοήθεια των χειμαζόμενων συνανθρώπων μας την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, αλλά και στην διάδοση του λόγου του Ευαγγελίου μέσω του ιεραποστολικού έργου σε πάρα πολλές χώρες.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό της αγάπης να χαρίζει δύναμη και υγεία στον πατέρα Χρυσόστομο Καράμπελα, ώστε να συνεχίσει το έργο του στην άμπελο του Κυρίου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.