COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Το Πολυάνθρωπο Πρόσωπο της Εξουσίας Πολυπαραγοντική Συνάρτηση ενός Ξεκάθαρου Στόχου

 (και ο Συνεπακόλουθος Στόχος)


Ανασχηματισμός 04/01/2021

56 υπουργοί και υφυπουργοί συν Κυριάκος συν Πικραμένος

Και μια γενική γραμματεία αναβαθμίστηκε σε υφυπουργείο.

 Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

11 γραφεία Αντιπεριφερειαρχών

Και διάσπαρτες υπηρεσίες

 Δήμοι στο Νομό Ηλείας και Αντιδήμαρχοι

 

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

 

1. Δήμος Ζαχάρως με έδρα τη Ζαχάρω αποτελούμενος από τους δήμους α. Ζαχάρως και β. Φιγαλείας, οι οποίοι καταργούνται.

 

Δήμαρχος συν πέντε αντιδήμαρχοι

 

2. Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με έδρα τα Κρέστενα και ιστορική έδρα την Ανδρίτσαινα αποτελούμενος από τους δήμους α. Σκιλλούντος β. Ανδριτσαίνης και γ. Αλιφείρας, οι οποίοι καταργούνται.

 

Δήμαρχος συν πέντε αντιδήμαρχοι

 

3. Δήμος Πύργου με έδρα τον Πύργο αποτελούμενος από τους δήμους α. Πύργου β. Ωλένης γ. Ιορδανού και δ. Βώλακος, οι οποίοι καταργούνται.

 

Δήμαρχος συν έξι αντιδήμαρχοι

 

4. Δήμος Ήλιδας με έδρα την Αμαλιάδα αποτελούμενος από τους δήμους α. Αμαλιάδας και β. Πηνείας, οι οποίοι καταργούνται.

 

Στον ορισμό των αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και το νέο σχήμα απαρτίζεται από επτά αντιδημάρχους, εκ των οποίων οι δύο θα είναι άμισθοι.

 

5. Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με έδρα την Αρχαία Ολυμπία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αρχαίας Ολυμπίας β. Λασιώνος γ. Φολόης και δ. Λαμπείας, οι οποίοι καταργούνται.

 

Δήμαρχος συν πέντε αντιδήμαρχοι και ένας άμισθος

  

6. Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης με έδρα τα Λεχαινά και ιστορική έδρα τη Βάρδα αποτελούμενος από τους δήμους α. Λεχαινών β. Ανδραβίδας γ. Κάστρου – Κυλλήνης και δ. Βουπρασίας, οι οποίοι καταργούνται.

 

(Σήμερα εκτός απροόπτου ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και με τη λήξη ενός έτους δημαρχιακής θητείας προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες σε ορισμό Γεν. Γραμματέα και ανασχηματισμό αντιδημάρχων. Πέντε έμμισθοι αντιδήμαρχοι και δύο άμισθοι για τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

https://www.patrisnews.com/%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84/ )

 

7. Δήμος Πηνειού με έδρα τη Γαστούνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Γαστούνης β. Βαρθολομιού και γ. Τραγανού, οι οποίοι καταργούνται.

(άρθρο 1 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)

Δήμαρχος συν πέντε αντιδήμαρχοι


 

ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΗΛΕΙΑ

 

Επτά δήμαρχοι και 41 αντιδήμαρχοι, Συν οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων, Συν οι Γενικοί Γραμματείς, Συν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και όλοι αυτοί για 160.000 ανθρώπους και 2,500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Έχουμε περισσότερους αντιδημάρχους από το Τόκιο, την Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη μαζί.

 

Είναι στις επιταγές της Δημοκρατίας αυτό;;;


 

Και όσον αφορά την Βάρδα

 

50 κυβερνητικά μελή, δώδεκα της περιφέρειας, οκτώ δημαρχοαντιδημαρχοι και χιλιάδες πρόεδροι και διοικητικά συμβούλια σε χιλιάδες κρατικούς οργανισμούς για να διοικηθεί μια Βάρδα. Και κάθε Βάρδα στην Ελλάδα.

 

Είναι προφανές ότι κάτι άρρωστο υπάρχει.

 

Το Πολυάνθρωπο Πρόσωπο της Εξουσίας είναι σαφής Πολυπαραγοντική Συνάρτηση ενός Ξεκάθαρου Στόχου, και ο Συνεπακόλουθος Στόχος είναι η συντήρηση του Κομματικού Πελατειακού Κράτους. Όλο αυτό το πλέγμα εξουσιών και αρμοδιοτήτων προκαλεί μια θολούρα η οποία αποσκοπεί στην έλλειψη Διαύγειας. Στην έλλειψη πραγματικής δημοκρατίας αλλά φροντίζει για Δημοκρατία μόνο κατ επίφαση, κατ όνομα.

Αν αθροίσουμε δημαρχοαντιδημαρχους, περιφεριαρχοαντιπεριφερειαρχες, προέδρους, γενικούς διευθυντές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς, μετακλητούς θα διαπιστώνουμε ένα απίστευτο νούμερο για λιγότερο από δέκα εκατομμύρια πολίτες. Θα αρχίσουμε νε γελάμε όταν αντιπαραθέσουμε τα διοικητά όργανα μιας πόλις 18 εκατομμυρίων κατοίκων.

Είναι προφανές ότι κάτι άρρωστο υπάρχει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.