COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Συζήτηση για το μεταναστευτικό ζητά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ


ant1online

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, η πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει νομοσχέδιο σχετικά με την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργεί πολλές σοβαρές εθνικές πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

Επίσης, την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης αναφερόμενος στις δηλώσεις Παπανδρέου για το δημοψήφισμα τόνισε: «Όποιος αποστρέφεται και αποκρούει την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι ή περιορισμένης δημοκρατικής ευαισθησίας ή μειωμένης πολιτικής γενναιότητας ή μειωμένης δυνατότητας εκτιμήσεως των πραγμάτων. Η ελληνοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών είναι σαφής απειλή αλλοιώσεως της εθνικής μας ταυτότητας. Επιτέλους ας δοθεί ο λόγος στον λαό για να αποφασίσει επάνω σε μια άκριτη πρωτοβουλία κάποιων μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.