COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Εσωκομματικοί τριγμοί στη ΝΔ λόγω Siemens


ant1online
Δύο νέες σημειώσεις που εμφανίζονται στο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου προκαλούν και πάλι αναταράξεις και σχόλια.

Μετά την αποκάλυψη της «Ελευθεροτυπίας» για την επιστολή του Κώστα Καραμανλή προς τον ισχυρό άνδρα της Siemens και την αναφορά, με τηλεφωνική επικοινωνία, του κ. Αντώναρου προς τον κ. Χριστοφοράκο, η «Ελευθεροτυπία» αποκαλύπτει πως στο συγκεκριμένο ημερολόγιο εμφανίζονται και τα ονόματα του κ. Ζαγορίτη και του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ωστόσο, ο Λευτέρης Ζαγορίτης και ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι γνώριζαν προσωπικά ή επικοινώνησαν ποτέ με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Την ίδια ώρα, εσωκομματικοί τριγμοί προκαλεί στη ΝΔ η προαναγγελία του ΠΑΣΟΚ για κατάθεση του Κώστα Καραμανλή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με την υπόθεση Siemens. Στελέχη φιλικά προσκείμενα στον πρώην πρωθυπουργό εξέφρασαν έντονη δυσφορία για τη χλιαρή υπεράσπισή του από άλλα στελέχη και την έλλειψη επίσημης στήριξης από τη Ρηγίλλης.

Την Πέμπτη, πάντως, έριξαν τους τόνους σημειώνοντας ότι ο κ. Καραμανλής έλαβε την υποστήριξη από τον εισηγητή της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι η παράταξη ξέρει να τιμά και την ιστορία και τους ηγέτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.