COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού από τη Ν.Δ

By:ant1online
Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συγκροτείται, από το κόμμα, Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού. Συντονιστής του Παρατηρητηρίου ορίστηκε ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αναπληρωτή του τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιάννη Μπούγα.

«Η απόφαση αυτή εκφράζει τη βούληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αναπτυχθούν από το κόμμα συγκροτημένες και ολοκληρωμένες πολιτικές δράσεις για τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας, που δοκιμάζεται από τη σημερινή οικονομική κρίση» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Το Παρατηρητήριο, αναφέρει η ανακοίνωση, θα μετράει διαρκώς και σε τακτική βάση τις διακυμάνσεις του οικογενειακού εισοδήματος, θα υπολογίζει την όποια επίπτωση, θετική ή αρνητική, των μέτρων της κυβέρνησης και θα προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Η ΝΔ σημειώνει ότι «η κυβέρνηση κάνει λάθος να μην υπολογίζει και να μην παρακολουθεί την επίπτωση των αποφάσεών της στην ποιότητα της καθημερινής ζωής των πολιτών» καθώς η οικονομική κρίση «προκαλεί πολλαπλές δυσμενείς συνέπειες, που πλήττουν σοβαρά την Ελληνική οικογένεια και ιδίως την οικονομικά ασθενέστερη».

«Τα εντεινόμενα προβλήματα της ανεργίας, της ακρίβειας και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής, καθώς και η λήψη από την κυβέρνηση μιας σειράς μέτρων που μειώνουν το εισόδημα των πολιτών καθιστούν αναγκαία τη συγκρότηση της Επιτροπής αυτής» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση και τονίζει: «Η προστασία του οικογενειακού εισοδήματος έχει μεγάλη κοινωνική αξία και επιβάλλει αυξημένη πολιτική προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.