COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Επαφές Σαμαρά με ΓΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ

By:ant1online

Συναντήσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ είχε ο Αντώνης Σαμαράς. Το προεδρείο της ΓΣΕΕ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για τις πρωτοβουλίες και τις απόψεις του για την εισοδηματική πολιτική, τις εργασιακές σχέσεις και την ανεργία.
Διαδοχικές συναντήσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και των Εμποροβιοτεχνών της ΓΣΕΒΕΕ είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.



Το προεδρείο της ΓΣΕΕ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για τις πρωτοβουλίες και τις απόψεις του για την εισοδηματική πολιτική, τις εργασιακές σχέσεις και την ανεργία.

«Ζητήσαμε να ενισχύσει η ΝΔ τις προσπάθειές μας για να βοηθηθούν οι χαμηλόμισθοι», τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Παναγόπουλος. Σχετικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία ο κ. Παναγόπουλος τόνισε πως ο ελληνικός λαός απαιτεί κινήσεις που θα δείχνουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη στον τόπο.

Όσων αφορά την πρόταση της ΝΔ η εξεταστική επιτροπή να εξετάσει όλα τα θέματα από το 1980 και μετά, ο κ.Παναγόπουλος τόνισε πως «δεν πρέπει να πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε και το κλαδί είναι η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος σε δηλώσεις του ζήτησε «να σταματήσουν οι θεωρίες περί Τιτανικού και να κοιτάξουμε το αύριο. Να δώσουμε ελπίδα, να κοιτάξουμε την ανάπτυξη και τις επενδύσεις».

Ο κ. Ασημακόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση και τα κόμματα να πάψουν να λειτουργούν με ιδιότυπο αυτισμό και ζήτησε «να βγουν από τα γραφεία τους και να προσπαθήσουν να πείσουν την κοινωνία ή να πειστούν από αυτή αλλιώς όπως είπε, θα μπούμε σε μια αυτοκαταστροφική πορεία.

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος τομέα οικονομικών της ΝΔ κ. Θ. Καράογλου ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν φοβάται καμιά Εξεταστική Επιτροπή και ζήτησε να εξεταστούν όλα τα θέματα από το 1980 και μετά, εκφράζοντας όμως επιφυλάξεις αν πραγματικά με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.