COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτας:Κομμουνιστικές ασχήμιες: Βεβήλωσαν το μνημείο στον Μελιγαλά!

Η εμφυλιοπολεμική τακτική που ξεκίνησε το ΚΚΕ και εν γένει η αριστερά κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου και ουδέποτε απεμπόλησε έως και σήμερα, καλά κρατεί. 
Από τις ανθελληνικές κορώνες της Κανέλλη, μέχρι τις προκλήσεις των κομμουνιστών στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια όλης της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα, οι κομμουνιστές ακολουθούν μία στρατηγική αυξανόμενης έντασης.


Τελευταίο τους «κατόρθωμα» είναι η βεβήλωση του μνημείου στον μαρτυρικό τόπο της πηγάδας του Μελιγαλά, του τόπου στον οποίο οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έσφαζαν και πετούσαν μέχρι και βρέφη. Η δίψα για αίμα του μεταπολεμικού ΚΚΕ παραμένει ασίγαστη, έχοντας μετατραπεί πλέον σε ύβρη εναντίον των θυμάτων τους. Τα θρασίμια του ΚΚΕ, έφτασαν μέχρι του σημείου να βεβηλώσουν ένα μνημείο που θα έπρεπε να τους προκαλεί ντροπή, γράφοντας το όνομα του Άρη Βελουχιώτη και του εθνοπροδοτικού ΕΑΜ ΕΛΑΣ, που αιματοκύλισε την Ελλάδα, για χάρη του «πατερούλη» Στάλιν.


Βεβαίως, τα παραπάνω έρχονται αμέσως μετά τις δηλώσεις - απειλές του βουλευτή του ΚΚΕ, Καραθανασόπουλου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, όπου είπε απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της «Ελληνικής Αυγής» ότι «Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο». Αυτή η δήλωση Καραθανασόπουλου, αλλά και η μηδενική αντίδραση της πολιτείας σε τόσο αισχρές απειλές, δείχνουν ότι το ΚΚΕ ήταν και είναι ο παρακρατικός βραχίονας του συστήματος της κλεπτοκρατίας, ένα «κόμμα» που με την βία και την ασχήμια του επιχειρεί να συντηρήσει στην εξουσία τους σαμαροβενιζέλους.


Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.