Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας-Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας:Η λύση βρίσκεται στο συλλογικό οργανωμένο αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο σύστημα, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φασισμό, κρίσεις και πολέμους!

Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Κερατσινιώτη μουσικού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, ενώ μερικές μέρες πριν είχε πραγματοποιηθεί επίθεση σε αγωνιστές εργάτες, μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, από τους τραμπούκους - δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.
Το σύστημα πότε τους "αμολάει" και πότε τους "μαζεύει" όπως τώρα, ανάλογα με τα συμφέροντά του. Η εγκληματική - φασιστική δράση όμως δεν "ξεπλένεται", ούτε θα αντιμετωπιστεί από το σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, με τις οποίες διαπλέκεται. Ενώ τα συμφέροντα που τους ενίσχυσαν οικονομικά, τους στήριξαν και τους έθρεψαν, παραμένουν.

Για ποιους έστηναν δουλεμπορικά γραφεία για να δουλεύει ο κόσμος για ένα κομμάτι ψωμί; Για βιομηχάνους.
Για ποιους έστηναν εθνικιστικό σωματείο στη Ζώνη του Περάματος για να ρίξουν τα μεροκάματα; Για μεγαλοεργολάβους. Αυτοί τους όπλισαν το χέρι.
Για ποιους ζητούσαν νέα προνόμια μέσα στη Βουλή; Για τους εφοπλιστές, που κάνουν μπίζνες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι οικογένειές μας φτωχαίνουν καθημερινά.

Στις 18 – 19 Σεπτέμβρη καλούμε
τους μαθητές και τους σπουδαστές στους χώρους εκπαίδευσης:
να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή
να κρεμάσουν πανό σε κάθε σχολείο και σχολή
να φτιάξουν κολάζ, εκθέσεις φωτογραφίας, να γράψουν συνθήματα
να οργανώσουν δραστηριότητες ενταγμένες στην προσπάθεια να αντιμετωπίζουμε σταθερά το δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού
Να συμμετεχουν στις 19/9 στη συναυλία στη κεντρική πλατεία στις 20:30 .


Η λύση βρίσκεται στο συλλογικό οργανωμένο αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο σύστημα, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φασισμό, κρίσεις και πολέμους.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας
Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας
Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας
Φαρών και Παπατσώνη 22
Τηλ/φαξ: 2721026512
Email: kke.messinia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.