COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

«Βιασμοί» αισθητοί μετά δεκαετίες!!!

Σάρωσαν τον προηγούμενον χρόνο οι τυφώνες την Αμερικήν, ήλθαν στην Ευρώπην και κατέληξαν στην Ελλάδα. Καταιγίδες, βροχές, ισχυροί άνεμοι προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε κτήρια δένδρα, αγροτικές εκτάσεις.
Όμως αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα ωχριούν μπροστά από τους καταιγιστικώς επί καθημερινής βάσεως αποκαλυπτομένους βιασμούς γυναικών που συμβαίνουν από τους εργοδότες, τους προϊσταμένους, τους παραγωγούς,  τους ταγούς, τους προαγωγούς! Απ’ όλους που έχουν προβεβλημένην θέση από τις τηλεοράσεις λόγω επαγγέλματος ή οικονομικής ευμαρείας.
Ποτέ δεν ακούσθηκε μέχρι σήμερα ότι κάποιος εργάτης ή μικρομεσαίος «παρενόχλησε σεξουαλικώς» μίαν ηθοποιόν, μίαν αηδώ, ή μίαν εφοπλίστριαν!!  Πάντα οι μεγαλοσχήμονες επιτίθενται, εξαπολύοντες τις χερούκλες  τους επί καλλιπύγων σωμάτων όπως ο ήλιος τις ακτίνες τους, ο οποίος είναι  ο πρώτος και μόνιμος παρενοχλητής, χιλιάδες χρόνια τώρα!!!!
Το «παράπονον» για την επίθεση και ταπείνωση των γυναικών, έλαβε μεγάλες διαστάσεις στην προεκλογικήν περίοδον του νυν προέδρου των ΗΠΑ Ν. Τραμπ. Δεκάδες καλλιτέχνιδες του Χόλιγουντ, οι οποίες ήταν αντίθετες με την εκλογήν του, ανεκοίνωναν καθημερινώς η μια μετά την άλλην  ότι προ δέκα χρόνια τις θώπευσε στις παρειές του προσώπου ή των γλουτών έξω από τα ενδύματα! Και γιατί τότε δεν καταγγείλατε κυρίες, την πράξη δημοσίως και δικαστικώς; Δημοσίως δεν ήταν δυνατόν διότι θα έχαναν κάποιαν διάκριση από τα καλλιστεία που διοργάνωνε! Δικαστικώς διότι δεν υπήρχε μάρτυρας!!
Ακολούθησαν  όμοιες παρενοχλήσεις μεγαλοπαραγωγού ταινιών. Πάλιν οι θιγόμενς ανέφεραν το συμβάν μετά δεκαετίας! Τόσα χρόνια  που υπηρετούσαν στις επιχειρήσεις του, γιατί ήταν άλαλες!! Μόλις ξέσπασε το γεγονός έγιναν όλες λαλίστατες. Μα τώρα έχει  παραγραφεί το «αδίκημα! Γιατί το αναφέρετε αφού δεν χωρεί θεραπεία;;; Τι θα κερδίσετε; Αποζημίωση ή προβολή;;
Και αυτή η ανωφελής αναφορά, εγίνετο και δυστυχώς γίνεται πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων που βλέπομεν κάθε βράδυ!!  Ποιον το όφελος για τον θεατήν; Οι ειδήσεις πρέπει να έχουν ενημέρωση και διδακτικήν υφήν.  Οι παρενοχλήσεις που δημοσιοποιήθηκε ότι έγιναν και στην Ελλάδα σε τι αποσκοπούν;;
Θεωρούσαμε ανεπιτυχείς τις ειδήσεις γύρω από το θέμα που επί χρόνια αδιαλείπτως ακούμεν. Και στην άποψή μας αυτή ήλθε επίκουρος η Μπριτζιτ Μπαρντό, η οποία χαρακτήρισε γελοίες, υποκριτικές και άστοχες αυτές τις καταγγελίες. Είναι αληθές. Από την προεκλογικήν περίοδον του Τραμπ συνεχώς στα Ελληνικά δελτία ειδήσεων δεν απολείπουν! Και η Μπαρντό στην αναφορά της  σε περιοδικόν αναφέρει.
«Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί  που ερωτοτροπούν με τους  παραγωγούς μόνον και μόνον για να πάρουν ένα ρόλον.  Μετά απλώς για να ασχολείται  ο κόσμος γι’ αυτές λένε ότι τις παρενόχλησαν»!!
Ας σταματήσουν του λοιπού ανάλογες ειδήσεις, που δεν είναι επωφελείς και ενημερωτικές για το κοινόν και δη την νεολαίαν.

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.