COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δεν πρέπει να δεχθούμε οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο Μακεδονία

Δεν πρέπει να δεχθούμε οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο Μακεδονία διότι ο σκοπός είναι η διαίρεση της Ελλάδας και η .

Η Ελλάδα είναι μεγάλη. Αυτό δεν είναι ανεκτό. Έχει μεγαλύτερο εμβαδό από την Αγγλία και το 1/3 του εμβαδού της Ιαπωνίας. Αν βάλουμε την ΑΟΖ το εμβαδό αυξάνει υπερβολικά, και αυτό επίσης είναι επικίνδυνο για όλους τους άλλους.
Η Ελλάδα έχει και τεράστιο πλούτο (μέταλλα, σπάνιες γαίες, λιγνίτη, ουράνιο σε τεράστιες ποσότητες) τις οποίες θέλουν να πάρουν.

Οι Έλληνες είναι πρώτοι στην ναυτιλία και αυτό δεν το συγχωρεί κανείς.
Οι Έλληνες είναι πρώτοι στην επιστήμη. Το 12% των καθηγητών στις ΗΠΑ είναι Έλληνες, οι Γερμανόφωνοι είναι 24%. Οι Κινέζοι, οι Ινδοί έχουν μικρότερα ποσοστά. Υπάρχουν Έλληνες ακαδημαϊκοί στην Κίνα (και φοιτητές μου). 


Με δεδομένο το διαίρει και βασίλευε (βλ. Γιουγκοσλαβία) η Ελλάδα πρέπει ναι διαιρεθεί γιατί αποτελεί ένα πιθανό αυριανό αντίπαλο όλων, αν αποκτήσει κάποτε κατάλληλους πολιτικούς.


Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις: Ο κανόνας στην ζωή είναι ότι όταν δεν είμαστε σε ισχυρή θέση δεν διαπραγματευόμαστε. Ασφαλώς πρέπει να παριστάνουμε ότι διαπραγματευόμαστε.

Δυστυχώς για διάφορους λόγους οι Έλληνες πολιτικοί είναι έτοιμοι για υποχωρήσεις. Κυρίως επειδή ενδιαφέρονται μόνο για την θέση τους, συνήθως για τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ "πολιτισμένοι" και δεχόμαστε "συμβιβασμούς" (ατιμωτικές υποχωρήσεις).  

Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι, φυσικά με τεράστιο κόστος, θα επιζήσουμε, ελπίζω όχι διαιρεμένοι σε κρατίδια.
Οποιοι δεν τα αντιλαμβάνονται αυτά είναι τελείως ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για την Ελλάδα, ειδικά αν έχουν θέσεις που λαμβάνουν αποφάσεις.


Ξενοφών Διον. Μουσάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.