COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

                                          Αθήνα 11η Οκτωβρίου 2018
             ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι Έλληνες ΟΥΔΕΠΟΤΕ εψήφισαν με την αληθινή έννοια της ψήφου, αλλά απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν αυτούς που υποδεικνύει το καθιδρυθέν σύστημα. Αυτό το σαθρό σύστημα που γεννοβολάει σκύβαλα και αποκλείει προσωπικότητες που θα μπορούσαν να παράξουν έργο και να γίνουν οι φάροι της Πατρίδας μας. Το πολιτικό σύστημα της ιζηματώδους κομματοκρατίας και της συναλλαγής που δημιουργεί μαντριά, όπου η διαπλοκή και η ιδιοτέλεια χαρακτηρίζουν τους «ποιμένες και το βελάζον ποίμνιο».

          Ένα σύστημα του οποίου οι διεφθαρμένοι ποιμένες αναρριχόμενοι από την Νέα Τάξη Πραγμάτων εξαργυρώνουν την ανέλκυσή τους από την αφάνεια προσφέροντας γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους.
           Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα επεκράτησε ο ιός της «αυτομόλησης των διανοουμένων», η μαζική δηλαδή προσχώρηση των ανθρώπων του πνεύματος, της γνώσης και της τέχνης στους ιοβόλους μηχανισμούς του χρήματος και της εξουσίας. Καθηγητές και πανεπιστημιακοί, επιστήμονες και ερευνητές, δημοσιογράφοι και Μ.Μ.Ε., συγγραφείς και καλλιτέχνες, αποκόπηκαν από την ελληνική κοινωνία και προσχώρησαν στο κύκλωμα των εκδοτικών συγκροτημάτων, στον κρατικό κορβανά, στα ευρωπαϊκά κονδύλια και τα ποικιλώνυμα ιδρύματα και ΜΚΟ γενόμενοι οι κύριοι φορείς της ιδεολογίας του παρασιτικού εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης, της εγκατάλειψης κάθε αξίας και ιδανικού που προσδιορίζει την εθνική μας ταυτότητα και θεωρώντας ως οπισθοδρομικά κατάλοιπα την έννοια του έθνους, την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία και τα ήθη μας πασχίζουν να διαγράψουν από την εθνική μας συνείδηση την διαχρονική λαμπρότητα του ελληνισμού.
         Έτσι στην μαύρη βίβλο του ανθελληνισμού, διαβάζουμε, με έκπληξη, ότι υποστηριχτές της «Προδοσίας της Κύπρου» είναι μίσθαρνα όργανα του δήθεν πνευματικού κόσμου της χώρας που σιτίζονται από τα λύματα των σκοτεινών στοών και των λεσχών, που απεργάζονται τον αφανισμό του έθνους των Ελλήνων.
   Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με κινητήριο δύναμη το χρήμα, κατάφερε να δαιμονοποιήσει κάθε αξία στην οποία πίστευε ο ελληνικός Λαός και να την καταντήσει παρωχημένη, άχρηστη και ρατσιστική ιδεοληψία. Έτσι, η παντός είδους ψυχοπνευματική διαστροφή, που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό, αποτελεί πλέον στοιχείο καταξίωσης,  ένδειξη απελευθέρωσης και κριτήριο επιλογής προς προώθηση στην πυραμίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
          Ο μέχρι χθές ελεύθερος και ανυπότακτος ερευνητής μεταλλάχθηκε σε υποτακτικό και φερέφωνο της νεοταξικής δικτατορίας και, ως πειθήνιο όργανό της, προωθεί τα καταστροφικά σχέδια του Μεγάλου Αδελφού τον οποίο ενδιαφέρουν μόνο «οι αγορές» αφού η ανέλιξη του ανθρώπου έπαυσε να είναι το όραμα του αύριο.         
        Υπό τις ανωτέρω συνθήκες βιώνουμε σήμερα την υλοποίηση του σχεδίου της διάλυσης της Πατρίδος μας, την βίαιη αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της και την σκλαβοποίησή της από τα εκατομμύρια των «φρενοβλαβών βαρβάρων εισβολέων» ισλαμιστών εκπαιδευθέντων με τις αιμοσταγείς χορηγίες του Ουγγροαμερικανοεβραίου κερδοσκόπου-«ευεργέτη», Τζωρτζ Σόρος «György Schwartz» και εάν λάβουμε υπ’ όψη ότι, στις επερχόμενες εκλογές, θα ψηφίσουν 800.000 Λαθρομετανάστες, τότε δεν υπάρχει δυνατότης η Πατρίδα μας να ξαναβρεί το συμπαντικό της βηματισμό.
          Μία Πατρίδα που οι «Γκρίζοι λύκοι» και οι πράκτορες του Ου Τσε Κα «UCK» την καίνε όποτε θέλουν, είναι υπό εξαφάνιση, αφού η αμυντική της ικανότητα, με την συνενοχή των πολιτικών και των στρατιωτικών της «ηγεσιών», αποδυναμώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα σήμερα, υπό το ενδεχόμενο ενός πολέμου, να υλοποιηθεί και ο από 8ης Φεβρουαρίου 2005 καταστροφικός για το Έθνος χρησμός της Πυθίας, Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.
          Οι ηγεσίες των κομμάτων, ως υποχείρια του Μεγάλου Αδελφού, είναι προδοτικές, όσον δε αφορά τα εκτός βουλής κόμματα, αυτά θα παραμείνουν απλοί θεατές των τραγικών εξελίξεων της Πατρίδος μας λόγω, παντός είδους ιδιοτέλειας ή και Δουρείων Ίππων που έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των.
          Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή, ανησυχούντες ανεξάρτητοι πολίτες, πατριωτικά κόμματα και ένα μέρος του υγιούς Πνευματικού κόσμου της Χώρας, που κατά καιρούς έχουν πάρει ορθή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της Πατρίδος και κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μετά από πολυετή ενδελεχή έρευνα, με γνώμονα τη σωτηρία της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού, συγκροτούν μία ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
          Όσοι ακόμη έχουμε στην καρδιά μας την Ελλάδα, υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους μας ας  στηρίξουμε την ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες,  η οποία μεταξύ άλλων, ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ:
Ø     Να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους γιά να πολεμήσει-εξαλείψει τις γενεσιουργές εστίες του διχασμού.
Ø Να συστρατεύσει τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Ø Να προετοιμάσει ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό για την περίπτωση πολέμου.
Ø Να ενημερώσει την Παγκόσμια κοινότητα για την διεθνή συνομωσία που εξυφάνθηκε από τους εξουσιαστές εις βάρος του Ελληνικού Έθνους με την συνέργεια του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Ø Να συγκροτήσει και να οργανώσει την Παλλαϊκή Άμυνα της χώρας, δημιουργώντας μελετητικές ομάδες ώστε, σε δεδομένη στιγμή, να είναι έτοιμες ως δυνάμεις έκτακτης ανάγκης να αντιμετωπίσουν το χάος που θα δημιουργηθεί.
          Η Ασπίδα Εθνικής Σωτηρίας αποτελεί το αποστακτήριο της ορθής και ηθικής πολιτικής σκέψης, είναι ο Εθνικός Οδηγός με βάση τον οποίον θα δοθούν λύσεις στα ερωτήματα του Λαού, είναι ο χώρος εθνικής ώσμωσης και η γροθιά εναντίον όλων αυτών που διαιρούν, παραπλανούν, εμπαίζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό. Είναι το διαχρονικό όραμα, του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού!!! Είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΥΓ: Αν επιθυμείτε να κάνετε προτάσεις ή να θέσετε οποιοδήποτε θέμα προς συζήτηση που αφορά στις ενότητες ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ και  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, θα είναι μία ενέργεια που βοηθά στην επιτυχία της ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
210 3250220                    6944325056
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ   ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ   ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΣΕ   ΟΣΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
==========================================================================================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αν είσαστε σε αυτό τον κατάλογο κατά λάθος και δεν σας ενδιαφέρει το μήνυμά μας παρακαλούμε αγνοήστε το και αν θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση  από τον κατάλογο παραληπτών των μηνυμάτων μας, απλά απαντήστε σε αυτό το μήνυμά μας με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" στην ηλεκτρονική διεύθυνση  elas@otenet.gr. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.