COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Εμάς τους Έλληνες, οι σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης μας έχουν βάλει στο στόχαστρο διότι είμαστε φορείς του ορθού λόγου τον οποίον κληρονομήσαμε από τους αρχαίους προγόνους και την ορθόδοξη μας παράδοση και που μας επιτρέπει να διακρίνουμε την αληθινή δημοκρατία, δικαιοσύνη και ελευθερία από αντίστοιχα ψεύτικα μορφώματα.  Απροκάλυπτα πλέον επιδιώκουν την εξάλειψη κάθε ανθρώπινης αξίας και την μετατροπή των πολιτών όλου του κόσμου σε καταναλωτικές και παραγωγικές μονάδες χωρίς ιδεώδη, χωρίς πατρίδα και χωρίς θεό άλλον από το χρήμα.  

Εάν καταφέρουν να μας εξαλείψουν θα ανοίξει για αυτούς ο δρόμος για την υποταγή όλης της ανθρωπότητας που θα στερείται πλέον το υπόδειγμα  του τρόπου ανθρώπινης και ελεύθερης διαβίωσης. Τον αφανισμό μας τον σχεδιάζουν όχι μόνο με άδικα οικονομικά μέτρα εις βάρος μας αλλά κυρίως με την αλλοίωση της γλώσσας, την αποκοπή από την ιστορία μας καθώς και την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας που μεθοδεύουν μέσω ενός άθλιου εκπαιδευτικού συστήματος και των μέσων σύγχρονης προπαγάνδας. Τώρα πλέον έχουν βάλει σε εφαρμογή ακόμη και τον βιολογικό μας αφανισμό που επιφέρει η φυγή των νέων, η υπογεννητικότητα και η βίαιη αντικατάσταση μας με ανθρώπους, ξένους προς τις αξίες και τα ήθη που συντηρούμε όσο υπάρχουμε.
Όλα αυτά τα κατορθώνουν με το ξένο προς την ελληνική παράδοση κοινοβουλευτικό σύστημα και με μία πελατειακή κομματοκρατία που συντηρείται από διεφθαρμένους πολιτικούς άρχοντες οι οποίοι, ασχέτως κόμματος και παρά την μεταξύ τους σιχαμένη αντιπαράθεση, εν γνώσει ή εν αγνοία τους, εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα αντίθετα προς το συμφέρον του λαού και της πατρίδας μας. 
Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έχουν δημιουργήσει σε πολλούς από εμάς ένα πνεύμα απογοήτευσης ή και ηττοπάθειας καθόσον πολλοί τείνουν να πιστεύουν πως ότι και να κάνουμε πάντα γίνεται αυτό που θέλουν οι μεγάλοι. Με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία  πολλοί συμπατριώτες μας ψηφίζουν κάποιο από τα υπάρχοντα διεφθαρμένα κόμματα είτε από εκδίκηση προς το προηγούμενο που αθέτησε τις υποσχέσεις του ή ελπίζοντας σε μία θέση εργασίας ή την ικανοποίηση κάποιου ρουσφετιού μιας και στην ουσία έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει πρακτική διαφορά μεταξύ «προοδευτικών» και «συντηρητικών» κομμάτων διότι όλα είναι υποταγμένα στις ίδιες ξένες δυνάμεις παρά την μεταξύ τους φαγωμάρα για το ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους εντολείς του στην συντελούμενη εθνική μας παρακμή.
Δυστυχώς οι εκτός κοινοβουλίου αποκαλούμενες ως πατριωτικές ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να συνταχθούν σε έναν κοινό αγώνα,αφενός εξαιτίας των μεταξύ τους ιδιοτελών διαφορών και αφετέρου λόγω διασπαστικών ενεργειών του συστήματος αλλά κυρίως λόγω της αδυναμίας τους να έχουν βήμα προς το ευρύ κοινό καθόσον τα μέσα ΜΜΕ ελέγχονται από το ίδιο το σύστημα. 
Τις ημέρες μας έχει προκύψει ένα τεράστιο εθνικό πρόβλημα με την επιθυμία των μεγάλων δυνάμεων να δημιουργήσουν ένα τάχα μακεδονικό κράτος στα βόρεια σύνορα μας για να ενισχύσουν την επιρροή τους στα Βαλκάνια. Το θέμα ξεκίνησε επί Στάλιν με συναίνεση των κομμουνιστικών κομμάτων Βουλγαρίας, Γιουγκοσλαβίας και Ελλάδος πράγμα για το οποίο αντέδρασαν οι ΗΠΑ επί προεδρίας Ρούσβελτ αλλά μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ οι ΗΠΑ άλλαξαν πολιτική βλέποντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναλάβουν αυτές την ηγεμονία στα Βαλκάνια. Σε αυτό συναίνεσε αρχικά η ελληνική δεξιά με την αναγνώριση των Σκοπίων στον ΟΗΕ ως πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας  και σήμερα προσπαθεί να το ολοκληρώσει η πρώτη φορά αριστερά. Με την συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο παραχωρεί στους Βουλγάρους και Αλβανούς των Σκοπίων  το όνομα Μακεδονία, όπως αποκαλούν τα Σκόπια όλοι οι ηγέτες της Δύσης πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας που μιλάει για Βόρεια Μακεδονία, αλλά και μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αναγνώρισαν μάλιστα στους Σκοπιανούς το δημοκρατικό δικαίωμα να διεξάγουν Δημοψήφισμα για την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, ασχέτως εάν τους βγήκε μπούμερανκ καθόσον μία μερίδα από αυτούς δεν θέλει καν να αποδεχθεί τον όρο Βόρεια στην ονομασία αποκαλύπτοντας τις μεταξύ τους διαφορές αλλά και τις αβάσιμες αλυτρωτικές τους βλέψεις που ελλοχεύουν έναντι της Ελλάδος, με τις οποίες γαλουχήθηκαν επί δεκαετίες.
Αντιθέτως, έχουν δεχθεί ότι από την μεριά της Ελλάδος η συμφωνία των Πρεσπών θα επικυρωθεί μόνο από την Βουλή χωρίς να ερωτηθεί ο λαός με αντίστοιχο Δημοψήφισμα καθόσον γνωρίζουν ήδη την θέληση του από τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών. Την στιγμή αυτή υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ της Βουλής και του λαού για το θέμα αυτό διότι αυτή η Βουλή και ιδίως αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να αποφασίσει για το θέμα της Μακεδονίας αλλά για να σκίσει τα μνημόνια των προηγουμένων κυβερνήσεων πράγμα το οποίο έχει ήδη αθετήσει. 
Οι δήθεν δικαιολογίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ότι 140 υστερόβουλα ή αδιάφορα κράτη του ΟΗΕ έχουν δεχθεί το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια αποτελεί μία πραγματικότητα την οποία πρέπει να αποδεχθούμε,συνιστούν προδοτική στάση έναντι του έθνους μας και παραποίηση της ιστορικής αλήθειας η οποία είναι η μόνη αληθινή πραγματικότητα που πρέπει να υπερασπιστούμε. Εάν εμείς δεχθούμε να δοθεί ο όρος Μακεδονία στα Σκόπια με ή άνευ άλλου προσδιορισμού είναι σαν να χάνουμε την δική μας εθνική ταυτότητα και να αυτοκτονούμε. Ο όρος Μακεδών τον οποίο διεκδικούν οι Σκοπιανοί για τον εαυτό τους ανάγει στον Φίλιππο και στον Αλέξανδρο και μόνο Έλληνες μπορούν να τον έχουν. 
Δεν είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να βρούμε όνομα σε ένα κράτος με ετερόκλητες εθνότητες όπως οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων, απλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε την  εθνική μας ταυτότητα και να μην την παραχωρήσουμε σε άλλους επειδή τάχα μας εκβιάζουν οι μεγάλες δυνάμεις διότι υποκύπτοντας θα χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας και πλέον δεν θα έχει νόημα η ίδια μας η ύπαρξη στον κόσμο.
Ως λαός που γέννησε την Δημοκρατία και την Ελευθερία ένα πράγμα μας απομένει να κάνουμε και αυτό είναι να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, την Κυβέρνηση και τους αρχηγούς των κομμάτων να γίνει Δημοψήφισμα ώστε ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός να αποφανθεί εάν αποδέχεται ή όχι την συμφωνία των Πρεσπών και τότε η Βουλή να πράξει ανάλογα. Αυτό μπορεί να γίνει εάν ο καθένας δηλώσει ενυπογράφως και με αριθμό ταυτότητας το αίτημα του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και μία επιτροπή προσωπικοτήτων να αναλάβει την συγκέντρωση των υπογραφών. Ακόμη και εάν υπογράψουν μόνο όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια θα μαζευτούν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο υπογραφές. Ένα δημοψήφισμα θα αναπτερώσει το χαμένο ηθικό των Ελλήνων που αισθανόμαστε προδομένοι και ντροπιασμένοι. Καλούμαστε όλοι οι Έλληνες να υπογράψουμε ατομικά 
στέλνοντας όνομα, ιδιότητα και τόπο κατοικίας στο ΙΗΑ Ihahellsa@gmail.com. και να ζητάμε απλά την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Μέλος του ΙΗΑ
--

"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ"

Capt.Evangelos N.M. Rigos
IHA Director www.professors-PhDs.com
HEC Life Director www.greece.org

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IHA Announcements" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to international-hellenic-association+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to international-hellenic-association@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/international-hellenic-association/CAKCcHPDNA6qK2Va3XohAFNOeEcsD9%2BEtmkv_DPwJEVdio5ZjXw%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.