Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Πως η Ρωσια ξεφυγε απο τα δοντια της νεας ταξης πραγματων του rothschild                               ΑΝΑΛΥΣΗ
 Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας το 2000, η Ρωσία είχε πέσει σε πτώχευση. Η Ρωσία χρωστούσε 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), το εργαλείο της οικογένειας Rothschild.
Επιπλέον, η Ρωσία είχε ένα δάνειο 36 δισ. δολαρίων στην - επίσης ελεγχόμενη από τους Rothschilds - Paris & London Club of Creditors (Λέσχη Πιστωτών Παρισιου και Λονδινου).
Η Ελλάδα χρωστάει 500 δις. ευρώ. Σκεφθείτε τί ληστεία.....

Ο Πούτιν χρησιμοποίησε την άνοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και μέρος των κερδών της μεγαλύτερης ρωσικής εταιρίας Gazprom, έτσι ώστε να ξεπληρώσει τα χρέη.
Η σταδιακή αύξηση της τιμής του πετρελαίου σήμαινε ότι η Ρωσία σταμάτησε να ελέγχεται από τις τράπεζες των Rothschilds και έγινε οικονομικά ανεξάρτητη.
Η Ρωσία μερικές φορές εξαπάτησε τους “'σωτήρες'” της όταν αποφάσισε να απαλλαγεί από τις οικονομικές αλυσίδες της οικογένειας Rothschild.
Συνέβησαν περίεργες εξελίξεις που σχετίζονται με την παρουσία της Shell το 2006. Το 2006, η Shell έχασε ένα σημαντικό μέρος μετόχων στο Sakhalin, σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο εξόρυξης LPG.
Ο Πούτιν τότε ανάγκασε τη Shell να πωλήσει την πλειοψηφία των μετόχων της. Η Shell κράτησε το ένα τέταρτο των μετοχών Sakhalin, και η ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου αφέθηκε στην κρατική εταιρία Gazprom. Οι Ρώσοι δεν τρώνε κουτόχορτο όπως κάποιες άλλες χώρες.
Να μην επαναλαμβάνουμε ποιες χώρες είναι αυτές και ποιοι τις διοικούν!!! Οι Ρωσοι επιτρέπουν στη Δύση να επενδύσει στην ανάπτυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά στη συνέχεια, τους τα παίρνουν όλα πίσω. Και γιατί όχι; Δικά τους ήταν.
Η διαχείριση των μεγαλύτερων τραπεζών και πολυεθνικών εταιρειών γίνεται από την οικογένεια Rothschild. Αυτοί είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι κλέφτες όλων των λαών στη γη .
Στους ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ ανήκουν σχεδόν όλα τα πλούτη στον κόσμο.
Ο Πούτιν ήθελε να βγει η χώρα του, η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, από αυτές της δομές εξουσίας, οικονομικής δέσμευσης και φασισμού.
Όταν ο Πούτιν εξόφλησε το χρέος της Ρωσίας στους Ρότσιλντ, το 2006 , η οικονομική εξάρτηση της Ρωσίας από τους Εβραίους χρηματοδότες έλαβε ΤΕΛΟΣ!!!
Ένας Ρώσος Εβραίος Πράκτορας των Rothschild, ο Mikhail Khordorkovsky, απέκτησε την περιουσία του αυτήν την περίοδο και μαζί με αυτόν πολλοί άλλοι Ρωσο- Εβραίοι ολιγάρχες.
Αυτό έγινε δυνατό μέσα από ιδιωτικοποιήσεις κατά την εποχή του καθεστώτος του πρώην Προέδρου Μπόρις Γέλτσιν. Του χαζό μεθύστακα που πολύ δυνατόν οι Εβραίοι θα του είχαν υποσχεθεί ατελείωτη βότκα.
Με την βοήθεια του Jacob Rothschild, ξεκίνησε ο Khordorkovsky το Banking Group Menatep, λίγο πριν από την πτώση του κομμουνισμού το 1990 .
Η Banking Group Menatep συνδέεται με τους Rothschild και την Soros Carlyle Group. Το όνομα του George Soros ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Ο Soros ένα πιόνι της Νέας Τάξης αναδύεται παντού ως χρηματοδότης και ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται το σημαντικότερο πιόνι (η βασίλισσα) των Rothschild.
 Το 1995 ο Khordorkovsky αγόρασε την Yukos για 350 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια προσωπική περιουσία που αξίζει τουλάχιστον το 1 δις. ευρώ. Τον Οκτώβριο του 2003 ο Khordorkovsky συνελήφθη για φορολογική διαφυγή. Φυσικά ο Πούτιν γνώριζε τα παιχνίδια των Rothschild και άλλαξε το ρου της ιστορίας για την χώρα του.
Όπως οι περισσότεροι πλούσιοι Εβραίοι χρησιμοποιούν την οικονομική τους δύναμη για να υπονομεύσουν μια χώρα μέσω της Gene Sharp μεθόδου, έτσι επίσης και ο Khordorkovsky προσπάθησε να επικρίνει τον Πούτιν όσον αφορά τις προσπάθειες του να ενώσει τη Ρωσία, πολιτικά, πολιτιστικά και πνευματικά.
Ο Khordorkovsky χάλασε εκατομμύρια για να ρίξει το καθεστώς του Πούτιν.
Χρηματοδότησε τα «δημοκρατικά μεταρρυθμιστικά κόμματα " .
 Μέσω του Khordorkovsky προσπάθησαν οι Ρότσιλντ να ξαναπάρουν την δύναμη στη Ρωσία. Οι Ρότσιλντ ήταν στην πραγματικότητα πίσω από την αγορά της Menatep Banking & Oil Yukos Khordorkovsky.
Αυτό αποδεικνύεται από το ακόλουθο κείμενο :
1. Τον Φεβρουάριο του 2004, αμέσως μετά τη σύλληψη του Khordorkovsky αποκαλύφθηκε ότι η Menatep Τράπεζα, (η τράπεζα του) λειτουργούσε από το Isle of Man, ένα βρετανικό υπεράκτιο φορολογικό παράδεισο.
2. Ο βρετανικός τύπος ανέφερε ότι οι μετοχές Khordorkovsky της Yukos Oil διοχετεύτηκαν στον Jacob Rothschild, λίγο πριν από τη σύλληψή του Khordorkovsky .
3. Η Menatep τράπεζα αρνήθηκε ότι Jacob Rothschild είχε σχέση με την Yukos Oil. Η εξήγηση ήταν ότι ο Jacob Rothschild είχε στενούς δεσμούς με την Τράπεζας Menatep, αλλά μόνο μέσω του Ιδρύματος Open Ρωσία (όπου και ο Χένρι Κίσινγκερ είναι μέλος). Η Menatep ξέχασε να αναφέρει ότι το Ίδρυμα Open Ρωσία ιδρύθηκε από την Yukos Oil. Η Menatep τράπεζα πρόσφερε στον Πούτιν μετοχές της Yukos Oil, αλλά ο Πούτιν έλυσε το πρόβλημα αυτό με διαφορετικό τρόπο. Απλά τους απάντησε ότι «η εταιρεία είναι Ρωσική». Ο Πούτιν παίρνει απλώς πίσω ό, τι ανήκει στη Ρωσία.
Εμείς; Αυτά τα στοιχεία δεν τα  παρουσίασε κανένα βοθροκάναλο, εντός και εκτός Ελλάδος. Έτσι κρατάνε τους λαούς στον ύπνο για να τους πίνουν το αίμα. Να συνεχίσετε στην Ελλάδα να ψηφίζεται το Σαμαρακο και τον Τσιπρα, τα πιόνια της Ν.Τ.Π. , και τον πρόεδρο της Σιωνιστικής Ελληνικής Δημοκρατίας! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ! (για τους προδότες, αυτοί γνωρίζουν).

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Αναρτήθηκε από

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΑΕΤΟΣ  BLOG

Υ.Γ. Στη Ρωσία του Γιέλτσιν έγινε η ληστεία του αιώνα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως στην Ελλάδα των Σημίτη-ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλων- Τσίπρα, όλων αυτών σφογγοκωλάριων  του  ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με το Χρηματιστήριο, τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, Ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις διαπραγματεύσεις του Τσίπρα, κ.λ.π.
Ρωσία του Γιέλτσιν, Ελλάδα του Τσίπρα ίδια γεύση, αντικείκενο εκμετάλλευσης  του  ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τα ΜΜΕ- Βοθροκάναλα, ανήκουν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , και στη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  του  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ώστε να κοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό, και να θησαυρίζει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πίνοντας το αίμα του Ελληνικού Λαού.
                                                   Επιμέλεια  Κυκλοφορίας
                                                  ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                Διεθνείς Σχέσεις/ Αναλυτής Γεωπολιτικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.