COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ποίος θα κλείσει την κερκόπορταν του Ελλαδικού τείχους;;


Χαίνον τραύμα αποτελούν οι αναρίθμητες κερκόπορτες, οι οποίες καθημερινώς ανοίγονται από ποκιλωνύμους και βιαίως επιδραμώντες εχθρούς. Δεν συναντούν αντιδράσεις και ενεργούν κατά τρόπον ιδιαζόντως επικίνδυνον για την χώραν.
Μερικές κερκόπορτες οι οποίες παραμένουν ανοικτές πρέπει να κλείσουν αμέσως, όπως:

v Οι απαράδεκτες παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου και θαλασσίου χώρου. Τα ανοικτά σύνορα για δράση των δουλεμπόρων και μεταφοράν λαθρομεταναστών, με τον μανδύαν των προσφύγων, πρέπει να σταματήσουν. Είσοδος αυστηρώς μόνον προσφύγων και αμεσωτάτη προώθησή τους σε άλλες χώρες. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα προωθήσεως να μη είναι ανοικτά τα σύνορα. Άλλες χώρες τα έκλεισαν σε βάρος μας!!
v Άμεση απαγόρευση της παρανόμου δεσμεύσεως θαλασσίων εκτάσεων στο Αιγαίον Πέλαγος από τους τούρκους για ασκήσεις!! Είναι ταπεινωτικόν για την συνείδηση του Έλληνα. Να ασκούνται στην Προποντίδα ή στον Εύξεινον Πόντον. Γιατί στο Αιγαίον; Δεν είναι σκόπιμον, προσβλητικόν και περιφρονητικόν ;
v Αντιδράσεις στις παράλογες αξιώσεις των δανειστών και κίνηση της Ελλάδος προς αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητας, χωρίς την ενεργοποίηση της οποίας θα είμεθα μονίμως οικονομικώς άβουλοι υπόδουλοι.
v Διακοπή των περικοπών σε συντάξεις και μισθούς,  δραστικές μειώσεις των φόρων, αποτίναξη της λιτότητας.
v Εξάλειψη του φαινομένου της καθημερινής  καταστροφικής δράσεως και επιθέσεων αγνώστων μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί.
v Πάταξη της εκτεταμένης παραοικονομίας, από την οποίαν ζημιώνεται το Δημόσιον και πλήττονται οι πολίτες, αφού σ’ αυτήν ανήκει το λαθρεμπόριον σιγαρέττων, η ελευθέρα διάθεση ναρκωτικών και άλλα παρόμοια.
v Προάσπιση των Νοσοκομείων, της Παιδείας, της Εννόμου Τάξεως.
v Αύξηση της προστασίας των χερσαίων συνόρων, διότι χωρίς αυτήν εισέρχονται λάθρα επιδρομείς, απειλούν κατοίκους, λεηλατούν οικίες, αρπάζουν ολόκληρα ποίμνια, καταληστεύουν αρωματικήν χλωρίδα, εκβιάζουν παντοιοτρόπως τους ακρίτες. 
Οι κερκόπορτες είναι πολλές και ανοικτές. Πρέπει να αρχίσει αμέσως και με κάθε τρόπον το σφράγισμα αυτών, διαφορετικώς θα επέλθουν αλλεπάλληλες, οδυνηρές, αποφράδες ημερομηνίες (29 Μαΐου) και τότε «Εάλω η Ελλάς».
Μιχαήλ Στρατουδάκης                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.