COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Σχόλιο: ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Συντάκτης: Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου (IP: 2.87.45.5, ppp-2-87-45-5.home.otenet.gr) Ηλ. διεύθυνση : chaziteo@t-online.de
ΤΟ «High-frequency Active Auroral Research Programme» “η H.D.A.R.P. (Ερευνητικο Πρόγραμμα Υψηληs Συχνοτηταs Δραστικηs Ακτινοβολιαs)εκπεμπει ακτινοβολιεs και ισχυρηs εντασεωs ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε κάθε σημειο του πλανητη μας.
Το τρομακτικο αυτό οπλικο συστημα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιων αναπτυσσσουν οι ΗΠΑ συστηματικα από το 1987.
Μπορει να προκαλεσει τεραστιεs αλλαγεs στο κλιμα μιαs επιλεγμενηs περιοχηs, διακοπη λειτουργιαs της ηλεκτροδοτισηs μιαs ολοκληρηs περιοχηs, καταστροφή κάθε ηλεκτρικηs και ηλεκτρονικηs συσκευηs σε συγκεκριμενο τοπο, τρυπεs στην Ιονοσφαιρα της γηινηs Ατμοσφαιραs, απιστευτεs εντασεωs κεραυνουs, κυκλωνεs και τυφωνεs, πρωτοφανουs μεγεθουs σεισμουs και αλλα πολλα.

Το συστημα αυτό εντάσσεται σε ένα ευρυτερο σχεδιασμο της «Γεωμηχανικηs».
Η σχεση των «Chemtrails» με το H.A.A.R.P.έγκειται στο γεγονοs, ότι οι ψεκασμοι με οξείδια μεταλλων δημιουργουν αγωγιμοτητα στην γηινη Ατμοσφαιρα, ώστε οι ηλεκτρομαγνητικεs ακτινοβολιεs να μετακινουνται και να κατευθύνονται ευκολα προς την οποια επιθυμητη περιοχη με αποτέλεσμα των ελεγχο των καιρικων φαινομενων.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ εχει αρκετες φορες αναφερει για το θεμα, αλλα οι αλοι ακομα το εντασουν στην προπαγαντα εναντιων της επιστημης ως…ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ και αυτο το κανουν γιατι εχει καλητερο αποτελεσμα, κουραζει τον εγκεφαλο, το σηνηθηζεις, το εντασεις στα ψεματα, αφου οι ιδιοι το παραδεχοντε αλλα με την δικη τους ερμηνεια, για τα καλα οφελει, οποτε ο εγκεφαλος κουρασμενος το απορηπτη, ως μη ενδιαφερον!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διά Κυκλοφορία & Δημοσίευση
            ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.