COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Η Ελλάς Εάλω.


Ο Πρωθυπουργός στερείται πολιτικής οξυδέρκειας, είναι δέσμιος των αμαρτημάτων της SIEMENS  και έχει προσδεθεί στο άρμα του Soros και της Μέρκελ, μίας Μέρκελ που είναι συμβατή με τον Πάιατ αλλά δεν την πάει ο Τραμπ. Από την άλλη πλευρά ο Πρωθυπουργός δεν εκμεταλλεύεται την αντιπάθεια του Γάλλου Πρωθυπουργού προς την Τουρκία, στερείται ευελιξίας με συνέπεια να του προφέρουν χέρι βοηθείας κατά των Τούρκων, περίπτωση Χαφτάρ και Αιγύπτου, και αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.
Πολλοί μπερδεύουν την Cabal με τις ΗΠΑ του Τραμπ και ενώ ο Πάιατ εξασφάλισε για τις ΗΠΑ τις αεροπορικές βάσεις στην Ελλάδα  και την πολυπόθητη για τους Ρώσους Αλεξανδρούπολη, η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτε.

Η φοβική στάση του Πρωθυπουργού έναντι της Ρωσίας ήταν επιεικώς απαράδεκτη, δεν έπεισε κανένα ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να κάνει τομές, να ελιχθεί και να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή των Βαλκανίων.
Μάλλον κάνει πολύ επιτυχημένες οικογενειακές business……….. Η Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία γελούν μαζί μας. Τώρα ήλθε και η Σερβία να συμμαχήσει με την Τουρκία και η Ελλάς τετέλεσται.
Η Ελλάς δεν απείλησε ότι θα θέσει πουθενά βέτο, ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην ΕΕ με αποτέλεσμα η Αλβανία, δήθεν με το προσφυγικό, να υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχθεί μαζί με την οικονομική στρατιωτική βοήθεια ένα ετοιμοπόλεμο Σώμα Στρατού (υπό μορφή Λαθρομεταναστών) από την Τουρκία που θα το εγκαταστήσει στην περιοχή της Β. ΗΠΕΙΡΟΥ (Αποστρατικοποιημένη –Ουδέτερη περιοχή).
Θα θυμόσαστε τούς Βενιζέλο – Μπεγλίτη τι έλεγαν όταν κατήργησαν το ΑΣΣ, ή όταν έχασαν το στικάκι με τα απόρρητα σχέδια Ειδικού Χειρισμού; Έχει αλλάξει τίποτε;
Ό Πρωθυπουργός δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Πατριωτικό χώρο και δυστυχώς γι αυτόν έχει ήδη πείσει πολλούς.
Ο πρωθυπουργός εκτελεί ότι λέει η Cabal και το βλέπουμε στη Λαθρομετανάστευση, στον Κορονοϊό, στο θέμα της δήθεν κλιματικής  αλλαγής, στο ΜΑΤΙ, στη συμφωνία των Πρεσπών, στις Γερμανικές αποζημιώσεις, στο θέμα της ΠτΔ, στον εορτασμό  των 200 χρόνων από την Παλιγγενεσία του Έθνους, που ήδη τον πάμε για ενταφιασμό.
Σχετικά με το θέμα των θαλασσίων δικαιωμάτων μας ο Πρωθυπουργός ακολουθεί την επιβληθείσα από την Cabal πολιτική «σφύριζε κλέφτικα» ας το θέμα σε μας. Εδώ δέχομαι ότι υπάρχει πρόοδος, χάρις στο ΕΛΙΑΜΕΠ, όπου Τούρκοι σύμβουλοι και Ελληνόφωνοι συνεργάζονται για το καζάν-καζάν και ότι άλλο προκύψει κάτω από το τραπέζι.

To θέμα του κορονοϊού ανέβασε τις μετοχές του Πρωθυπουργού στα όμματα της Cabal. Τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ έβγαλαν τα λεφτά τους. Το πείραμα επέτυχε, πειθάρχησε ο Λαός και είναι έτοιμος για το τσιπάρισμα, η οικονομία καταστράφηκε, η εκκλησία νέκρωσε, η παιδεία έχασε, οι φαρμακοβιομηχανίες κέρδισαν και η Ελλάδα πέτυχε να έχει τις ίδιες απώλειες υγείας ή και περισσότερες από αυτές των άλλων Βαλκανικών χωρών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ξεσπιτωθεί, έχουν χρησιμοποιηθεί για να κανακεύουν τους μέλλοντες φονιάδες των παιδιών μας και το χρήμα πέφτει στις ΜΚΟ συγγενών του κ. Πρωθυπουργού.
Τα προφητικά λόγια της κ. Μπενάκη ξανάρχονται στη μνήμη μας.
Η Ελλάς Εάλω.
Κύριε Πρωθυπουργέ αν δεν μας προλάβουν άλλα γεγονότα θα αρχίσουν μηνύσεις. Όλοι σας υπήρξατε προδότες. Βαλθήκατε να δολοφονήσετε τον Ελληνικό Λαό και να πουλήσετε την Ελλάδα.
Κύριε Πρωθυπουργέ καταργήσατε το Σύνταγμα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Είσθε ανθέλλην στο ίδιο βαθμό που ήταν και ο προκάτοχό σας.

ΥΓ Οι παρουσιάσεις των κκ Βαρδινογιάννη και Λάτση στην τηλεόραση μας έχουν μπερδέψει. Τελικά για την αχρήματη οικονομία τι θα εφαρμόσουμε το bid-coin ή το bid-Rus;


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.