COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΓΥΠΑΣ- ΕΡΠΕΤΟ-ΦΙΔΙ

     Ένα ερπετό που πρέπει να εξαλειφθεί!!!

Ο γνωστός κερδοσκόπος και λάτρης της Παγκοσμιοποίησης (η κομψή ονομασία ενός μελλοντικού ολοκληρωτικού παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης) Τζόρτζ Σόρος ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστρατηγήσει τους κανόνες της και να “ταπεινώσει” Ουγγαρία και Πολωνία απειλώντας τες ότι δεν θα ξαναδούν «φράγκο» αν δεν δεχτούν χωρίς αντιρρήσεις εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους.

  Το Φίδι της Παγκοσμιοποίησης!- (Ν.Τ.Π.)

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη σε διαδικτυακό τόπο ο Ουγγρο-εβραίος μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “αντισταθεί” σε Ουγγαρία και Πολωνία που έχουν θέσει “βέτο” στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σημείωση συγγραφέα:
Έναν Πρόεδρο σαν τον Τζών Κέννεντυ, μία χούφτα δολοφόνων, κατάφεραν να τον ”βγάλουν από την μέση” γιατί δήλωσε πως θα εξαφανίσει το ”Παρακράτος” στις ΗΠΑ! Αυτό το απαίσιο ερπετό που λέγεται Σώρος δεν υπάρχει τρόπος να ”τακτοποιηθεί” αναλόγως για να ησυχάσει ο ελεύθερα σκεπτόμενος κόσμος, πρίν είναι αργά για όλους μας;;

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο χώρες της κεντρικής Ευρώπης έθεσαν βέτο την Δευτέρα στην στην έγκριση του προϋπολογισμού για την περίοδο 2021/27 και του Ταμείου Ανάκαμψης από τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι ο νόμος για τον προϋπολογισμό περιέχει μια ρήτρα που εξαρτά την πρόσβαση στα κεφάλαια από την τήρηση ενός ψευδεπίγραφου “κράτους δικαίου”.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι εάν οι χώρες αυτές αρνηθούν να ενσωματώσουν διαφόρων ειδών “δικαιωματιστικές τρέλες” όπως η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ή αρνούνται να δεχθούν την μεταφορά παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους, δεν θα έχουν πρόσβαση στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ίδια στιγμή που αυτή θα εισπράττει κανονικά τους φόρους τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα κονδύλια του περίφημου “Ταμείου Ανάκαμψης” που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τις χώρες να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τα απανωτά lockdown.

Πρόκειται για τον τρόπο που σκαρφίστηκαν οι διάφοροι “Σόρος” προκειμένου να επιβάλλουν μέσω της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών της αντεθνικής και αντι-παραδοσιακής ατζέντας τους, επιβεβαιώνοντας κάποιες “θεωρίες συνομωσίας”.

Το γεγονός ότι Ουγγαρία και Πολωνία βάζουν εμπόδια στην εκπλήρωση αυτών των σχεδίων φαίνεται ότι εξόργισε τον Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “ξεπεράσει” το βέτο, μη εγκρίνοντας νέο προϋπολογισμό, αλλά συνεχίζοντας με ετήσια ανανέωση του προηγούμενου προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα ο κ. Σόρος γράφει ότι εάν δεν υπάρχει συμφωνία για το νέο προϋπολογισμό της Ε.Ε., ο παλιός προϋπολογισμός θα μπορούσε να παραταθεί σε ετήσια βάση. Εάν συμβεί αυτό, η Πολωνία και η Ουγγαρία θα διατρέχουν τον κίνδυνο να μην λάβουν πληρωμές υπό τις νέες συνθήκες για τους κανόνες δικαίου, όπως υποστήριξε ο επενδυτής και ο φιλάνθρωπος.

«Η Ε.Ε. δεν μπορεί να συμβιβαστεί σχετικά με τις διατάξεις περί κράτους δικαίου», έγραψε, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση της Ουγγαρίας, τα ευρωπαϊκά κονδύλια πρέπει να κατευθυνθούν στις τοπικές αρχές.

Σημειώνεται ότι Ουγγαρία και Πολωνία άσκησαν βέτο τη Δευτέρα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό για το διάστημα 2021-27 και το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, για να σταματήσουν το σχέδιο της ΕΕ μέσω του οποίου θα στερούνται ευρωπαϊκούς πόρους οι χώρες εκείνες που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν το κράτος δικαίου (ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα) και θα επιβάλλονταν έτσι η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που στην ουσία ευνοεί την παράνομη μετανάστευση, τη μόνιμη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών και τα «ανοιχτά σύνορα».

Όπως δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν:

«Αφού δεχθούμε την τρέχουσα πρόταση, δεν θα υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη σύνδεση της αποδέσμευσης των πόρων προς τα κράτη μέλη με τη στήριξή τους στη μετανάστευση και τον εκβιασμό των κρατών που είναι αντίθετα στη μετανάστευση με οικονομικές κυρώσεις», επισήμανε σήμερα ο Όρμπαν σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

 

 

Ο Όρμπαν είναι από λίγους ηγέτες της ΕΕ που θέλει να προστατέψει την εθνική σύσταση της χώρας του και την ουγγρική εθνική ταυτότητα.

panagiotisarvanitis.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +

 

 

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ  CODIC-19

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ  Ν.Δ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ……….

Ή ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ   ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ  & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ

ΡΩΣΙΑΣ-ΝΑΤΟ - (ΡΟΤΣΙΛΝΤ) –Ν.Τ.Π.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙ BIDEN.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.  

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ή ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.