COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ
Τρίπολη 13/9/2010
Στον αγιασμό του νέου σχολικού έτους στην Καλαμάτα, υπό την ιδιότητα του νομάρχη Μεσσηνίας παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 13-9-2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, ενώ στη συνέχεια της μέρας πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε Βασιλίτσι, Χρυσοκελαριά, Χαροκοπειό και Κορώνη.
Την Κυριακή 12-9-2009 επισκέφτηκε το νομό Λακωνίας και πιο συγκεκριμένα το Λογγανίκο, την Αγόριανη, το Γεωργίτσι, το Καστόρι και τη Μπελάνα.
Νωρίτερα ο Δ. Δράκος είχε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων στην Τρίπολη, καθώς και συσκέψεις και συνεργασίες με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου, ενώ επισκέφτηκε και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Τρίπολη οπού διεξήχθηκαν οι εκλογές του τοπικού γραφείου για την ανάδειξη νέου Δ. Σ.
Ο Δ. Δράκος είχε μία εκτενή συζήτηση με τους Οννεδίτες για ζητήματα που τους απασχολούν, επικεντρώνοντας σε θέματα Παιδείας, Απασχόλησης καθώς και στα ζητήματα της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη. Ο Δ. Δράκος τόνισε την σημασία αλλά και την προσφορά των νέων ανθρώπων στην κοινωνία και σημείωσε την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης των ζητημάτων που τους απασχολούν.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρακολούθησε και τον εναρκτήριο αγώνα του Αστέρα Τρίπολης μέσα στην έδρα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Ληγκ. Η επίσκεψη του Δ. Δράκου συνδυάστηκε με μία καλή αγωνιστική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Τρίπολης, μοναδικής εκπροσώπου της Πελοποννήσου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Ο Δ. Δράκος στην παρουσία του στο γήπεδο συνομίλησε με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και τον μεγαλομέτοχο της Αρκαδικής ΠΑΕ κ. Δημήτρη Μπάκο. Σημείωσε την σπουδαιότητα του γεγονότος ότι μια μεγάλη και ιστορική περιφέρεια όπως η Πελοπόννησος αντιπροσωπεύεται στην Σούπερ Λήγκ με μια δυναμική ομάδα όπως αυτή του Αστέρα Τρίπολης και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, δεσμευόμενος παράλληλα να την στηρίξει σε κάθε της προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.