COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ


Τρίπολη 22/9/2010

Με το Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο παρουσία και του νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκου Ταγαρά είχε συνάντηση την Τρίτη 21/9 το βράδυ στη Κόρινθο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος.Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την Εκκλησία αλλά και γενικότεροι προβληματισμοί που γεννιούνται εν μέσω οικονομικής κρίσης στους πολίτες με αφετηρία την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια.
Ο Δ. Δράκος επεσήμανε στο Μητροπολίτη ότι στο νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό που θα φέρει ο «Καλλικράτης» τα προβλήματα που θα αφορούν την Πελοπόννησο θα λάβουν ακόμη πιο συγκεκριμένη μορφή και θα δοθεί έτσι το εφαλτήριο για την επίλυσή τους. «Η Εκκλησία με όλα τα μέσα θα είναι δίπλα στις προσπάθειες αυτές, για να δοθεί η ελπίδα και η ασφάλεια στους πολίτες» σημείωσε με έμφαση ο κ. Διονύσιος.Την Τετάρτη το πρωί ο Δ. Δράκος περιόδευσε στην Κόρινθο και επισκέφτηκε τοπικούς φορείς και επαγγελματίες του νομού.
Συγκεκριμένα, μαζί με το νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Ταγαρά επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου και συνομίλησαν με τον Διοικητή Θεοχάρη Αγορή, τον Υποδιευθυντή Λεωνίδα Κολαϊτη καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Κορίνθου Σπυράκο Απόστολο.Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την έξαρση της εγκληματικότητας που συνάδει άμεσα με την οικονομική κρίση και τέθηκε το θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Ο Δ. Δράκος εξήρε το έργο της Αστυνομίας και τόνισε του σπουδαιότητα του λειτουργήματος «και όχι επαγγέλματος» όπως υπογράμμισε, του Αστυνομικού.Επίσης ένα μείζον θέμα που ταλανίζει την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας είναι το Στεγαστικό, καθώς το κτίριο που χρησιμοποιείται σήμερα δεν εξυπηρετεί τη λειτουργία της υπηρεσίας. Ο Δ. Δράκος τόνισε την ανάγκη της αλλαγής κτιρίου σε χώρο που θα είναι πιο λειτουργικό και με χώρους που θα διευκολύνουν την προσπάθεια της Αστυνομίας.Στη συνέχεια, επισκέφτηκε συσκευαστήρια σταφυλιού και σταφίδας στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου. Στις συναντήσεις τονίστηκε η σημασία του έργου του φράγματος του Ασωπού που θα δώσει πνοή στον αγροτικό κόσμο και θα λύσει πολλά προβλήματα στο θέμα της άρδευσης που ταλανίζει εδώ και χρόνια όλους τους παραγωγούς.Την Πέμπτη 23/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος μεταβαίνει στην Αθήνα για να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Η ατζέντα περιλαμβάνει την κατάρτιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Περιφερειών, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση και λειτουργία της «Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας», καθώς και άλλα σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα.Στη συνέχεια, επιστρέφει στην Τρίπολη, έδρα του προεκλογικού του αγώνα, για συσκέψεις με συνεργάτες του επιτελείου του και επαφές με τοπικούς παράγοντες και στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.