COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Λαλιώτης, Ρέππας, Σπυρόπουλος επέβαλαν τον Τατούλη


Το ισχυρό… αρκαδικό «λόμπυ» υπερίσχυσε τελικά στο ΠΑΣΟΚ
για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και ο γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης Ροβέρτος Σπυρόπουλος -και οι δύο Αρκάδες- είχαν εδώ και πολλούς μήνες καταλήξει στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατούλη για την «γαλάζια» Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε σχετικές συσκέψεις στην Ιπποκράτους υπερθεμάτιζαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θεωρούσαν ότι μόνο με ένα πρόσωπο προερχόμενο απο τη Νέα Δημοκρατία, θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να «χτυπήσει» την Περιφέρεια Πελοποννήσου, απο την οποία κατάγονται τα σημαντικότερα μέλη της νέας ΝΔ (Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Δήμας, Λυκουρέντζος, Παναγιωτόπουλος).

Μάλιστα, θεωρούσαν ότι ο Τατούλης ήταν ο καταλληλότερος, καθώς αν και πρωην «γαλάζιο» στέλεχος είχε επιτεθεί με σφοδρότητα κατά των σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια κατεύθυνση ήταν οι επισημάνσεις του επίσης Αρκά Κώστα Λαλιώτη, τον οποίο συμβουλεύτηκαν οι επιτελείς της Ιπποκράτους για την συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Και απ’ ότι φάνηκε το «λόμπυ» αυτό ήταν ισχυρότερο απο τις ενστάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη και Οδυσσέα Βουδούρη, με αποτέλεσμα σήμερα ο Πέτρος Τατούλης να λάβει την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος…

By:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.