COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς ''ξέχασε'' ότι είναι ...και βουλευτής Μεσσηνίας;;;

Το τραίνο έφυγε από τη Μεσσηνία 
Το ίδιο και το στρατόπεδο 
Η Ολυμπία οδός κόβεται για τον Νομό μας  και ο αρχηγός της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς,επίδοξος Πρωθυπουργός(μάλλον θα μείνει αστείο της πρωταπριλιάς), ποιεί την νήσσαν!!! 
Γράφει ο Γιάννης Λινάρδος
Όπως δεν έβγαλε τσιμουδιά για την  φυγή του τραίνου και του Στρατοπέδου, το ίδιο κάνει και τώρα που τράπεζες και εργολάβοι δεν επιθυμούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να φθάσει η Ολυμπία Οδός έως την Μεσσηνία.Το μόνο που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα  βολέψει τους κολλητούς του εντός Μεσσηνίας,είτε αυτό λέγεται κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ, είτε αφορά εκλογικές αναμετρήσεις  σε επαγγελματικούς κ.λ.π φορείς.
Αχαριστία στον τόπο που τον ανέδειξε; Βλακεία; και τα δυο μαζί; Ίσως!!! Και τούτο αν κρίνει κανείς από το μπάχαλο που έχουν επιφέρει οι κινήσεις του στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό μας, όπου με τον τρόπο του χώρισε τους νεοδημοκράτες στα τρία και έχασε εκεί που είχε την πλειοψηφία!!! Έτρεχε δηλαδή μόνος του και βγήκε τελευταίος!!! 
Τελικά μόνον ένας Λαμπρόπουλος έχει απομείνει να ενδιαφέρεται και να πασχίζει για την Μεσσηνία; Για τους τρεις του ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται πλέον λόγος,γιατί είναι ήδη πολιτικά νεκροί αφού ''έπαιξαν'' στην καταστροφική για της Ελλάδα και τους Έλληνες,σκακιέρα του ανεκδιήγητου πρώην Πρωθυπουργού, ΓΑΠ. Πού είναι ο κ.Σαμαράς στα καυτά αυτά θέματα που ''καίνε'' τον τόπο μας;;;  Και το ''ωραίο'' είναι ότι παραμένει στα χαρτιά βουλευτής Μεσσηνίας και επιθυμεί λέει να παραμείνει!!! Μήπως γιατί βλέπει ότι η θέση του στην αρχηγία της Ν.Δ θα είναι πολύ σύντομη;;;  
Διαβάστε στη συνέχεια το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του δημοσιογράφου Ηλία Μπιτσάνη:

Η Ολυμπία Οδός και η διεκδίκησή της
Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Του Ηλία Μπιτσάνη
Βy: eleftheria online
Η υπόθεση της Ολυμπίας Οδού πάει και έρχεται αλλά μονίμως βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο Τράπεζες  και εργολάβοι θέλουν να σταματήσει το έργο στην Πάτρα, κυβερνητικοί παράγοντες υπόσχονται ότι θα χρηματοδοτήσουν από το ΕΣΠΑ την επέκταση μέχρι τον Πύργο και οι Μεσσήνιοι διεκδικούν να ολοκληρωθεί το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης που φέρνει το δρόμο μέχρι την Τσακώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.