COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ανύπαρκτη η Ευρώπη. Πλανητάρχης(;) η τουρκία!

Τα Νότια και Ανατολικά θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης, καλύπτονται  από την Ελλάδα και την Κύπρον. Δυστυχώς όμως  η προβεβηκυία Ευρώπη, ούτε το γνωρίζει αυτό, ούτε κινείται δεόντως, οσάκις  παραβιασθούν, όπως παραβιάζονται επί έτη καθημερινώς και εν εκτάσει την τελυταίαν δεκαετίαν.
Ανύπαρκτη είναι η Ευρώπη ως προς την στοιχειώδη διασφάλιση των συνόρων της. Είναι όμως παρούσα και αποστέλλει επί καθημερινής βάσεως τους επωδούς της, ώστε να επιβαρύνουν δυσβαστάκτως τον ήδη εξουθενομένον Ελληνικόν Λαόν, για να εισπράττει  πρόσθετα χρήματα όπως διασώσει τις Τράπεζες των λοιπών χωρών από την χρεοκοπίαν.

Ανύπαρκτη η παρουσία της στις καθημερινές πολλαπλές παραβιάσεις  του εναερίου ΤΗΣ χώρου στο Αιγαίον Πέλαγος, από την κυρίαρχον  τουρκίαν.
Ανύπαρκτη είναι όταν αποστέλλονται οι κατ’ όνομα πρόσφυγες εκατοντάδων εθνικοτήτων, αλλά είναι παρούσα για να υποχρεώνει την Ελλάδα να τους κρατήσει στα εδάφη της πάση θυσία, έστω και αν επιβαρύνεται οικονομικώς, έστω και αν αυτοί καταστρέφουν τα πάντα, γεωργικά, κτηνοτροφικά προϊόντα, οικήματα, ληστεύουν σκοτώνουν, βιάζουν, προξενούν ζημιές στον τουρισμόν, διαφθείρουν  ήθη, έθιμα, χαρακτήρες κ.ά.
Ανύπαρκτη να προστατεύσει τα χερσαία σύνορά της επί Ελληνικού εδάφους, ενώ είναι παρούσα (κεκαλυμμένως) στο διάβημα των σκοπιανών και των αλβανών να κλείσουν τα σύνορα  με την Ελλάδα και να μη επιτρέπουν διάβαση λαθρεποίκων ή προσφύγων από τα ευγενή εδάφη τους!!! Η Ελλάδα ας γίνει κοπρών γι΄ αυτούς, όχι όμως και τα σκόπια ή  οι βόρειες χώρες, οι οποίες πρέπει να  είναι πεντακάθαρες από ξένους αυτού  του είδους!!!
Ανύπαρκτη για τον τρόπον εξευρέσεως πόρων, παρούσα όμως στην ύπαρξη λιτότητας και απαγορεύσεως της αναπτύξεως.
Ανύπαρκτη η Ευρώπη στις προσπάθειες εκμεταλλεύσεως  των υδρογονανθράκων Ελλάδος και Κύπρου, παρούσα όμως να υποχρεώνει την Ελλάδα όπως πωλήσει τις οικονομικώς ανθούσες  επιχειρήσεις της ή να τις αδρανοποιήσει.
Ανύπαρκτη στα εμπόδια που θέτει η τουρκία για το μείζον αυτό θέμα, παρούσα όμως να διακηρύττει ότι «το διεθνές  δίκαιον πρέπει να τηρείται»!! Η περιφρόνηση που δέχεται από την τουρκίαν καθώς και οι διεθνείς οργανισμοί, είναι ταπεινωτική γι  αυτούς. Εμμέσως δεν αναγνωρίζει τις συμβάσεις, ούτε υπολογίζει τις απειλές. Όλα θεωρητικά από πλευράς Ευρώπης. Εκείνη ενεργεί πρακτικώς και διώχνει τους πάντες από τα εδάφη Ελλάδος, Κύπρου και Ευρώπης στα οποία κυριαρχεί ανενόχλητη!! Η Ευρώπη είναι η θεωρητικώς κυρίαρχος των εδαφών της, η τουρκία η πρακτικώς κυρίαρχος.
Ο εν τοις πράγμασι πλανητάρχης;
Μιχαήλ Στρατουδάκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.